bende istanbulda böyle bir semte yaşıyorum 500 bin liradan 3 ev al diyorlar ama ta beylikdüzü istanbul dışında anca 500 bin liralık evler bizim burdada eski yapılar 700 bin liraYa herkes evler falan alırdım demiş de İstanbul, Ankara gibi yerlerde zor. İyi bir semtte bir tek ev bir de lüks bir araç alabilirsiniz en fazla. Benim oturduğum semtte ev fiyatları 700 bin liradan aşağı değil, ben kiracıyım. Ki 700 bin lira olanlar da yani ortalama seviye.
Bence galeri falan açmayın, nezih bir semtten güzel bir ev alın. Gayrimenkul her zaman değerlidir, ileride değeri de artar evinizin.
euro dolar olarak dogrudürüst bir para almıyor ne yazıkkıBenim oturduğum yerde maalesef büyük para değil çünkü Türk parasının değeri kalmadı artık.
oto galerici emekle amcam var o yüzden söyledim güzel bir iş
bende istanbulda böyle bir semte yaşıyorum 500 bin liradan 3 ev al diyorlar ama ta beylikdüzü istanbul dışında anca 500 bin liralık evler bizim burdada eski yapılar 700 bin lira
benim de babama ait, abimin işlettiği bir oto galeri var, bulunduğu ilin n... ana bayisi,
evet güzel iş ama çok ciddi bir yatırım ve teknik bilgi istiyor,
abim 2. elle hiç uğraşmaz mesela takasla geleni hemen elden çıkarmaya bakar,
ve muhtemelen bahsettiğiniz rakamın en az 2-3 katı yatırım vardır orda.
[/QUObüyük ihtimal yledir
bir anadolu şehrine göre çok güzel para fakat istanbulda olmuyor bende öyle düşünüyorum şuanki evim bakırköyde satıcamIstanbuldaysan ancak 2 ev bir araba alabilirsin.
Iki iyi semtte ev bide iyi bir 0 arabaya o parayı ustelik gecen yil verdim.
En fazla kira alabilirsin yatirimliksa taksi plakasi belki.aslinda sanildigi kadar cok degil.sehire gore belki degisir.
Iyi bir caddede dukkanda alip kiraya verebilirsin
Ben izmire göre düşünüyorum çok rahat gayet lüx 3 ev alırızYa herkes evler falan alırdım demiş de İstanbul, Ankara gibi yerlerde zor, büyük para sayılmaz bu. İyi bir semtte bir tek ev bir de lüks bir araç alabilirsiniz en fazla. Benim oturduğum semtte ev fiyatları 700 bin liradan aşağı değil, ben kiracıyım. Ki 700 bin lira olanlar da yani ortalama seviye öyle aşırı lüks bir ev beklemeyin.
Bence galeri falan açmayın, nezih bir semtten güzel bir ev alın. Gayrimenkul her zaman değerlidir, ileride değeri de artar evinizin.
avrupayı tamamen gezdim balkanlarda 1 2 ülke anca arada yurtdışı seyhetleri gerçekleşrilebilirimDünyayı gezin. (Meraklı günübirlikçi tarafım dedi bunu)
Ev alıp kiraya verin ( fakir memur zihniyetim dedi bunu)
Evet anadolu sehirlerine gore gayet iyi gelebilir.ben bi besiktas bi bahcesehirde aldim gecen yil uzerine arabada alinca bu parayi asti bile.bir anadolu şehrine göre çok güzel para fakat istanbulda olmuyor bende öyle düşünüyorum şuanki evim bakırköyde satıcam
istanbulda yeni yapı olmayan normal bir muhittte ev 1 milyon 500 bin lira bunlar yeni yapı degil 20 senelikBen izmire göre düşünüyorum çok rahat gayet lüx 3 ev alırıznormal yrni daireler en fazla 200 bin napıyosunuz siz istanbulda ne yiyip içiyonuz
avcılarda babamın evi vardı yeni sattı inanın o semtlerde kiracıyla ugraşmak aşırı zor kiracı geliyor ödemiyor kirayıYatırımlık evler alınabilir. İlla Etiler Kadıköy Nişantaşından alınacak diye vir durum yok. Ben fatihte oturuyorum. Burdan ev alır kiraya verirdim. Hem her sene evin değeri artıyor. Hem de kira getirisi var. Oturduğum eve geçen yıl 300 bine alıcısı varken bu yıl 400 bine alıcısı var. Her sene artık emlak balonu sönüyor deniyor ama söndüğünü henüz görmedim
Ben izmire göre düşünüyorum çok rahat gayet lüx 3 ev alırıznormal yrni daireler en fazla 200 bin napıyosunuz siz istanbulda ne yiyip içiyonuz
Ben izmire göre düşünüyorum çok rahat gayet lüx 3 ev alırıznormal yrni daireler en fazla 200 bin napıyosunuz siz istanbulda ne yiyip içiyonuz
Bence dene yemesi ne içmesi nefes alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?