• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

Bence 1 milyona bir kac ev al 500 tl ile de oturacagin eve 2 aylik gaz alirsin mutlu mesut yasarsin...

Bu konunun amacını anlamadım? O kadar paranız varsa ,çok çok fakir bir aileden gelmiyorsanız ne yapabileceğinizi az çok kestirirsiniz parayla. Ayrıca her insanın kafasında vardır muhakkak şunu yapsam,bunu alsam vb fikirler,onları araştırır,size uyuyorsa uygularsınız. Biz ne bilelim siz ne yapabilirsiniz,hangi meslektensiniz,neye yatkınsınız?
Doğru yerde de değil zaten konu .

Semt farkliligidir.ben dogma buyume besiktastayim.bahcesehirde ev aldim gecen yil.lanet olsun trafige diyip gidip besiktasta bi daha aldim.
Bahcesehir havuz vs diye hafa sonu yada tatillerde gidilecek yer oldu.
Merkez semt olayi fiyatlari cok etkiliyor
semt önemli tabi.
beşiktaş'ta eve 1.5 milyon verilir ama avcılar'da verilmez bence.

Banka işini bilmem ama galeri çok çook riskli ve para kaybettiren bir iş. Ne yaparsiniz bilmiyorum ama kalaniyla gariban bir universite ogrencisine burs baglayabilirsiniz mesela ben dncnkdf

10 yüzbin milyona dönmüş konu ... Rakamı doğru yazar mısın konu sahibi

Şuan ki borcumuz 1 milyon ahh nasıl bitecek bu kredi sonra bizde belki parayı buluruz. :(

:işsiz:bdv de gün geçmiyor ki bir konu daha açılmasın dı, birilerinin hayali olan, birilerinin derdiymiş ki :mapus:

Back
X