- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
2 konu önce 3 aylık hamileydin ve evleniyordun.merahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler
keşke zengin olsam istanbulda bu parayla 3 artı 1 apartman dairesi alıyorsun o kadarZenginin mali zugurtun cenesini yorar
En iyisi yorum yapmiyim çenem yorulmasin
yalıların en kötüsü 12 milyon lira :)Ahh bibi hayalin bile fakir. Bence konuyu terk edelim. Biz fakir, hayat f.cker be bibi...
daireyi satınca degeri bu edicekgenelde nakit verilmez, daire verilir diye biliyorum.
başka gelirim var evetO parayla çok evde alabilirsin hiç evde alamayabilirsin. Çok ev alma fikri bana uygun olanı değil. Başka geliriniz var mı? İşiniz,yatırımınız var mı ? Ona göre bişeyler diyebiliriz ancak. Sizdeki paraya benim istediğim araba alınabiliyor hatta biraz eksik kalabilir,bana borç verebilirsiniz mesela :)
o zaman en güzeli ev araba almak bence.daireyi satınca degeri bu edicek
plaka alimi nasil oluyorbende plaka alin derim kira geliri cok iyi üstelik degerleniyor sürekli
ta annemin halasından kalan evkaç yaşındasın?
o kadar parayı nasıl kazandın?
evli misin bekar mı?
evet benim baktıgım yer etiler eski evler 1 milyon 200 lira ama satıcaım e yeni beşitaş taraflarına kentsel dönüşüm veriyolar mıo zaman en güzeli ev araba almak bence.
avcılar a geçemem çünkü dogup büydügüm semt kadıköyün nezih bir mahallesi nişantaşı etiler beşiktaş civarı olur ancasemt önemli tabi.
beşiktaş'ta eve 1.5 milyon verilir ama avcılar'da verilmez bence.
hiç bilgim yok maalesef.evet benim baktıgım yer etiler eski evler 1 milyon 200 lira ama satıcaım e yeni beşitaş taraflarına kentsel dönüşüm veriyolar mı
Ozaman araba al :)başka gelirim var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?