• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

Vay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.

Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.

Vay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.

Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.
Sus fakir :KK12::63:
Demek biz çok fakiriz ki bize çok para geldiydi o_O

merahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler
kaç yaşındasın?
o kadar parayı nasıl kazandın?
evli misin bekar mı?

ama yalan da değil işte
avcılar da 30 senelik mutfağı dökülen 3+1 eve 420 bin isteyip alıcı buluyorlarsa cidden fiyatlar uçmuş demek
öyle çok da merkezi bir yerde de değil üstelik
yani elbette ev alır hatta üç evde alır ama eskisi gibi trilyon bana çıksa gider 10 tane ev alırım hayatım boyunca da çalışmam gibi de olmaz

Back
X