İzmir'de 200bin e ev var mı? Nerde hamgi semt hemen alayım.Ben izmire göre düşünüyorum çok rahat gayet lüx 3 ev alırıznormal yrni daireler en fazla 200 bin napıyosunuz siz istanbulda ne yiyip içiyonuz
Sus fakirVay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.
Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.
Bucada 105m kare 4 yıllık bahçeli koca bir balkonu olan yeni daire 210 bin gel alİzmir'de 200bin e ev var mı? Nerde hamgi semt hemen alayım.
Sus fakir
Demek biz çok fakiriz ki bize çok para geldiydi
Buca bana ters.Bucada 105m kare 4 yıllık bahçeli koca bir balkonu olan yeni daire 210 bin gel al
Niye gı buca iyidirBuca bana ters.3+1 bakıyorum bayraklı tarafında, mutfağı yıkık dökük çirkin çirkin evler 350bin. Millet kafayı yemiş.
Ayrancılar semtinde sıfır evler var bacım o fiyataİzmir'de 200bin e ev var mı? Nerde hamgi semt hemen alayım.
Kız para olsa da Bostanlıdan alsak. Orası da kokuyor ama, sen sevmezsin.Niye gı buca iyidirbayraklıyıda ben sevmiyorum kokulu anılarım depreşti
Uzak ora.Ayrancılar semtinde sıfır evler var bacım o fiyata
Uzak ora.Tamam ikna oldum İzmir ucuz.
Fotosentez yapiyoruz diyecektim bendene yemesi ne içmesi nefes alıyoruz
kaç yaşındasın?merahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler
ama yalan da değil işteVay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.
Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.
kentsel dönüşümde evlerinin arazisine verilen para sanırımkaç yaşındasın?
o kadar parayı nasıl kazandın?
evli misin bekar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?