- 20 Ocak 2010
- 46.436
- 168.688
- 1.123
- 43
Kız fakir fakir konuşma!.5 milyona doğru düzgün ev gelir ya rezidans aramıyorsanız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız fakir fakir konuşma!.5 milyona doğru düzgün ev gelir ya rezidans aramıyorsanız.
oto galerici emekle amcam var o yüzden söyledim güzel bir işben de yanlış anlamış olabilirim, algıda seçicilik, oto galeri anladım direk![]()
Nissan cuke istiyom ağam1 bucuk milyor telem olsun kk olarak alem yaparizsana da guzellisinden bi araba alayim bak sozum olsun
![]()
bunlar hep yok aileden kalan şeyler kendim yapmam imkansız maaşlı biriyim ben istanbulda bu para çok büyük degil ne yazikkiyalnız ne uçurum var yarabbi bu ülkede insanlar arasında
biz 7 sülale toplasak o parayı çıkaramayız
o paraya sadece bir ev alan insanlar da var
size daire verilmiyor muevim var zaten ama istedigim evler hep 2 milyon filan faiz bencede mantıklı aylık 15 bin lira veriyorlar
Oyle bi para varsa parayi bankada tutmak kadar anlamsizi yok. paranizi enflasyon karsisinda eritirsiniz. Ayni paraya kira getirecek bir gayrimenkul alsaniz hem kira bedeli olarak faiz karsiligi kadar gelir hem de maliniz deger kaybedecegine seneler gectikce deger kazanir ve hem aylik getirisi hem de satarken kar getirisi olur. Eger parayi ticarette dondurmeyecegim derseniz guzel yerlerden ev alin kiraya verinevim var zaten ama istedigim evler hep 2 milyon filan faiz bencede mantıklı aylık 15 bin lira veriyorlar
Fakir ama gururlu bir adet garanfilKız fakir fakir konuşma![]()
anladım sizin durumunuzubunlar hep yok aileden kalan şeyler kendim yapmam imkansız maaşlı biriyim ben istanbulda bu para çok büyük degil ne yazikki
o parayla istanbul içinde tek ev alıyorsun ne yazikki iyi bir semtteFakir ama gururlu bir adet garanfilAma öyle yani ben 4 tane ev alırdım ahhahaha . Annemler İstanbulun dışı sayılabilecek bi semtte 1.500 liraya kirada oturuyor. İstanbul içini var sen düşün. Emlak zengini olurdum
![]()
iki kardeşiz biz iki ev var onları satınca bu para kalıcak zaten evim varsize daire verilmiyor mu
karşılık olarak
Kızım fakir fakir konuşma şöyle Mercedes BMW falan isteNissan cuke istiyom ağam![]()
bence o işler riskli yaoto galerici emekle amcam var o yüzden söyledim güzel bir iş
haha arabam ne yazikki o model degil passat modeli degiştirmeyi düşünüyorum ev satılsınKızım fakir fakir konuşma şöyle Mercedes BMW falan iste![]()
taksi plakası alan arkadaşım var 300 bine almışlar tekirdagda oda güzel bir yatırımbence o işler riskli ya
taksi plakası satın alıp kiralatmak yada iş makinası kiralatmak gibi şeyler de yapabilirsiniz
Benim oturduğum yerde maalesef büyük para değil çünkü Türk parasının değeri kalmadı artık.!.5 milyona doğru düzgün ev gelir ya rezidans aramıyorsanız.
Ayrıca 1.5 milyon lira büyük para