• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

O zaman dedigimi yapin bir bankaya gidin portfoy yonetmeni yada mudurle gorusun
Calistiginiz sirketin hesaplarinin oldugu bankaya gidin sizi yonlendirirler

yalnız ne uçurum var yarabbi bu ülkede insanlar arasında
biz 7 sülale toplasak o parayı çıkaramayız
o paraya sadece bir ev alan insanlar da var
bunlar hep yok aileden kalan şeyler kendim yapmam imkansız maaşlı biriyim ben istanbulda bu para çok büyük degil ne yazikki

evim var zaten ama istedigim evler hep 2 milyon filan faiz bencede mantıklı aylık 15 bin lira veriyorlar
Oyle bi para varsa parayi bankada tutmak kadar anlamsizi yok. paranizi enflasyon karsisinda eritirsiniz. Ayni paraya kira getirecek bir gayrimenkul alsaniz hem kira bedeli olarak faiz karsiligi kadar gelir hem de maliniz deger kaybedecegine seneler gectikce deger kazanir ve hem aylik getirisi hem de satarken kar getirisi olur. Eger parayi ticarette dondurmeyecegim derseniz guzel yerlerden ev alin kiraya verin

bunlar hep yok aileden kalan şeyler kendim yapmam imkansız maaşlı biriyim ben istanbulda bu para çok büyük degil ne yazikki
anladım sizin durumunuzu
ama gerçekten dediğim tarzda insanlar da var
şu son 10 yılda yıllık olarak 1 milyonu az olarak gören insan az değil

Fakir ama gururlu bir adet garanfil:KK53: Ama öyle yani ben 4 tane ev alırdım ahhahaha . Annemler İstanbulun dışı sayılabilecek bi semtte 1.500 liraya kirada oturuyor. İstanbul içini var sen düşün. Emlak zengini olurdum:KK70:
o parayla istanbul içinde tek ev alıyorsun ne yazikki iyi bir semtte

Ya herkes evler falan alırdım demiş de İstanbul, Ankara gibi yerlerde zor, büyük para sayılmaz bu. İyi bir semtte bir tek ev bir de lüks bir araç alabilirsiniz en fazla. Benim oturduğum semtte ev fiyatları 700 bin liradan aşağı değil, ben kiracıyım. Ki 700 bin lira olanlar da yani ortalama seviye öyle aşırı lüks bir ev beklemeyin.

Bence galeri falan açmayın, nezih bir semtten güzel bir ev alın. Gayrimenkul her zaman değerlidir, ileride değeri de artar evinizin.

Back
X