- 31 Temmuz 2023
- 160
- 91
- 20
-
- Konu Sahibi Yalniz cicek
Bölümüm sikinti biraz maddi durumumuz o kadar iyi degil bide okumami pek istemediklerni söylemişdim (üniversitede belki erasmus gibi bir program varsa bölümün ve notun iyiyse burslu gidebilirsin dediğim gibi bölümün iyi olsun
Buda dogru yemin ederim kafam çok karişti ama toparlicam
Ama seni Türkiye'de yaşıyor sanıyorlar ona göre yorum yapıyorlar. Yaşadığın yeri bilmeden yapılan yorumlar sana fayda sağlamaz ki.
Ama iyi gelişme var. W yerine v yazıyorsun. İstemişdim yerine de istemiştim yazman gerekiyor. Orada d harfi sertleşiyor.Ama ben çocugum dermişimsadece içimi rahatlatmak istemişdim bir şeyler yazip konu bu kadar uzar sanmamişdim (bide orda tkm kadinlar varmi ki merak etdim
Vov Yine yaziş stilime takilmiş evet düzelticem tabi ki ama en çok g ğ bu ikisinin farkini anlamiyorum türk filmlerini, türkçe kitaplari okuyarak öğrendim normal konuştugumda da ana dilim gibi konuşyorum saniyodum ama daha amatörmüşüm bunu da anladimAma iyi gelişme var. W yerine v yazıyorsun. İstemişdim yerine de istemiştim yazman gerekiyor. Orada d harfi sertleşiyor.
O dermişimli konuşma stili de 10-15 sene öncesinde kaldı.
Onu başından anladım zatenBeni biriniz evlatlik alinsana çok uslu bir kiz olurum yardim ederim size )geldigim nokta artik delirdim galiba
Benim calisanim da anlatırdı. Kadın resmen kaçmış ordan.Hoşgeldin arkadaşım. Türkmenistanlı ev arkadaşım oldu. Yaşadıkları hayatları anlatırlardı ağzım açık dinlerdim. V yerine w yazman yaşadığınız zorbalıklar karşısında hiç kalır. Üstüne bir de ailevi sorunlar yaşamışsın. Eğitimini tamamlamaya çalış. Başka verecek tavsiye bulamadım.
Beni biriniz evlatlik alinsana çok uslu bir kiz olurum yardim ederim size )geldigim nokta artik delirdim galiba
Hanımefendi ben kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana bilmem ne yapıyor cümlesine örneksiniz. Kız derdini anlatıyor mu anlatıyor v harfi bitti sertleşme mi kusur kaldıAma iyi gelişme var. W yerine v yazıyorsun. İstemişdim yerine de istemiştim yazman gerekiyor. Orada d harfi sertleşiyor.
O dermişimli konuşma stili de 10-15 sene öncesinde kaldı.
Evet yaa böyle yerlere burnunu sokma sosyal aglarda çok dolaşma diyolar dolandirilirsin kandirilirsin gibisinden çok şey duyuyorum çevremden ama yine yapicagmi yapiyorum vallaOnu başından anladım zatenYoksa tkmli kızin, Türkiye'deki kadın forumunda ne işi var ?
Evet yaa böyle yerlere burnunu sokma sosyal aglarda çok dolaşma diyolar dolandirilirsin kandirilirsin gibisinden çok şey duyuyorum çevremden ama yine yapicagmi yapiyorum vallaOnu başından anladım zatenYoksa tkmli kızin, Türkiye'deki kadın forumunda ne işi var ?
Saol okuman anlamaya çalişman bile yeterli hiç tanimadigim insanlarin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo) her şeye ragmen hayat devam ediyo modundayim liseyi bitirdim okumam yazmam gayet güzel tkmca türkçe biraz karmaşik olabilir )Hoşgeldin arkadaşım. Türkmenistanlı ev arkadaşım oldu. Yaşadıkları hayatları anlatırlardı ağzım açık dinlerdim. V yerine w yazman yaşadığınız zorbalıklar karşısında hiç kalır. Üstüne bir de ailevi sorunlar yaşamışsın. Eğitimini tamamlamaya çalış. Başka verecek tavsiye bulamadım.
Saol okuman anlamaya çalişman bile yeterli hiç tanimadigim insanlarin benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyo) her şeye ragmen hayat devam ediyo modundayim liseyi bitirdim okumam yazmam gayet güzel tkmca türkçe biraz karmaşik olabilir )Hoşgeldin arkadaşım. Türkmenistanlı ev arkadaşım oldu. Yaşadıkları hayatları anlatırlardı ağzım açık dinlerdim. V yerine w yazman yaşadığınız zorbalıklar karşısında hiç kalır. Üstüne bir de ailevi sorunlar yaşamışsın. Eğitimini tamamlamaya çalış. Başka verecek tavsiye bulamadım.
Bir gün düzelir inşallahBenim calisanim da anlatırdı. Kadın resmen kaçmış ordan.
Güzel fikir çalişmaya üşenmem ben ama ne gibi işBizim işyerinde var Türkmenler. Gel seni de alalım işe. Hem okur hem çalışırsın
Başın belaya girer. Buraya da biri çağırır giderim diye girdiysen yapma öyle şeyler. Üniversite ogrencisi olarak şansını dene.Evet yaa böyle yerlere burnunu sokma sosyal aglarda çok dolaşma diyolar dolandirilirsin kandirilirsin gibisinden çok şey duyuyorum çevremden ama yine yapicagmi yapiyorum valla
Hahaha kızın niyetini anladık fena mı olduHanımefendi ben kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana bilmem ne yapıyor cümlesine örneksiniz. Kız derdini anlatıyor mu anlatıyor v harfi bitti sertleşme mi kusur kaldı
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok mutlu etdinizMerhaba güzel kardeşim. Yaşadığın herşey için çok üzgünüm. Ama iyi olacaksın kendine özgüven duyman için kendini geliştirmelisin. Yabancı diller öğren bu eğitimin içinde etkili olacaktır. Ailemiz kaderimiz ama eğitime izin verirlerse inşallah sende daha rahat edebilirsin diye düşünüyorum. Her daim mutlu olmanı diliyorum güzel kız