Zor gelsede anlaticam

Bence çevrenizde çok baskı altında olduğu için size öyle davranıyorlar. Ne kadar mutlu olabilir ki böyle yönetilen bir ülkede insanlar. Bizim mevcut durumumuzda buna benze. ekonomi çok kötü battı resmen ve insanlar çok mutsuz. gelecek kaygısı duyuyor herkes ve yurt dışına kaçmaya çalışıyorlar. Çok farklı değiliz ama bizimkinin düzelme şansı var

Dünya hassas kalpler için cehennem. Oku ve kendini kurtar sakın bu hengamede birine kapılma. Türkçeni de düzeltirsin herkes yaşadıklarına yorum yapacağına Türkçene yorum yapmış ben senin yerine kırıldım. Kitap okuyarak kendini geliştirebilirsin. Ayrıca yurtdışında okuma fikrin çok güzel inşallah hayallerine kavuşursun

Yani kisaca mutlu olmaya çalişmali herkes kiymetini bilmeli hayatinindüşüncemi bi degiştirebilsem bunlari günde kaç kez tekrarliyorum ölmek istemiyorum yaşamak ve mutlu olmak istiyorum her şey düzelicek diyorum ama yanliz yaşamak istiyorum bu ew bana hiç iyi gelmiyo (

Saol beni anladigin için beni birinin anlamaya çalişmasi ilgilenmesi mutlu ediyo) Kitapda okuyorum hatda türkçe kitaplari daha çok seviyorum anlamli geliyor ve evet beni hayatda tutan ilk şey hayallerim bir gün her şeyin iyi olucagna inanmam

Yazyşyñdan bildim. Menm tkm men Ag sen nirsnden. Vah Jana ýañy bir 18 yasynda ekeniñ gynandym. Yone hemme kişiñ durmuşy gul yaly gowlyk dal. Halaşyanyñ yokmy durmusa cyksan nm okuwyny gutardyñmy

Ahaldan mnm howwa herkimiñ öz aladasy bar mnm geçerdä diýýän ýöne ýadadym Oglanlara ynamym ýok gürleşeli diýselerem diñe ýok diýýän
Hanımlar,
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.
Bu sebeple lütfen forum içi yazışmalarınızda Türkçe yazın, kendi dilinizde konuşmak istiyorsanız birbirinize özel mesaj atarsınız, özel mesaj üzerinden sohbet edersiniz.

Öncelikle bol bol kitap oku. Türkçe derslerine ağırlık var. Gençler arasında bu yazım tarzı moda olabilir ama akademik ve sosyal hayatta geçerliliği yok.

Bundan sonrası için kendin çabalamak zorundasın. Nasıl bir hayat istiyorsan öyle bir hayat için adım atmalisin. Üniversiteye git , ya da becerikli olduğun bir yönünü geliştir onun üzerine egitime- ise odaklan. Kafanı geçmişle değil gelecekle meşgul et. Artık yaşadığımız coğrafya kendimize üzülme lüksü vermiyor. Kendi kirbacini kendine sen vur ayağa kalk ve bir şeyler yap.

Teşekkürler öneriniz için Dediklernizi yapicam ) bir şey hakkinda daha tavsiye istiyorum şimdi dayim üniversiteye girmek için masraflarni ben öderim dedi ama gerisini kendin halletmelisin diyor çalişirim tabi ama Yani burda okuyup bi yerlere gelme şansim varmi acaba bunu yapabilirmiyim emin degilim Cünkü bu evde kendimi çok mutsuz hissediyorum (

Baslamadan bilemezsin. Bir şeyler için çabalamak lazım. Kimsenin önüne altın tepsiyle gelmiyor. Susayan bir insan kalkıp su içmeye gitmezse susuzluk geçer mi ? Hayır daha da katlanır.

Baslamadan bilemezsin. Bir şeyler için çabalamak lazım. Kimsenin önüne altın tepsiyle gelmiyor. Susayan bir insan kalkıp su içmeye gitmezse susuzluk geçer mi ? Hayır daha da katlanır.
Teşekkürler düşünücem bu moddan çikmaliyim galiba "Bulundugun yeri cennet yapmadigin sürece kaçdigin her yer cehennemdir" diye de bir söz vardi

Kız tacize uğradığını , okuyamadığını , çaresiz olduğunu anlatıyor millet vay niye v yerine w kullandın ona takılmış işte bizim toplumun özetiiii. Bir de hanımlar okuyamadıysanız bir sıkıntınız olabilir hakaret olarak söylemiyorum beyin çünkü tamamlamaya yönelik çalışır sizinki çalışmıyor demekki. Gsgsgsgs şaka gibi kaç sayfa w kullandın diye kavga etmişler.
Ülkende devlet yurtları var mı ?

Iyi tarafindan bakarsak belkide iyi olmuşdur w ye takilmalari benmde kafam dagildi biraz sinirden kendi kendime gülyorum :) Devlet yurtlari varmidir bilmem varsada 18 yaşdan sonra birakiyolardir ya temelli gitmeliyim burdan ya da dişimi sikip alişmaliyim belki evlenince kocam iyi biri çikarda mutlu olurum diye O güne kadar umutsuzluga kapilmassam beyaz atli prens beklemekde hiç bana göre degil ama (erkeklere güvenmiyorum)

W diye bir harf yok Türkce'de. İngilizce ya da Almanca bir foruma girip ğ yazılmazsa, burda da yazması hoş değil. Hadi yazdı moderatör dahil herkesin uyarmasina rağmen düzeltmemesi de saygısını gösterir. Niye özentilik olsun? Almanca "umlaud" kullanımını atlayın sözcüğün tüm anlamı değişir, kimse de düzeltmekle ve okumakla uğraşmaz. Türkçe konusunda uyarınca özenti demeniz çok üzücü.

Zeka seviyesi değil de o dediğiniz başka bir yeti. O konu uzun.

Yaşadığın her şey için çok üzgünüm. Olayın özüne odaklanmak yerine gereksiz şeylere takılanlar olmuş, ama yine de iyi ki anlattın. İçinde seni bi anlamda hasta eden bir irin var. Ve sen onu akıtmaya başladın, harikasın! Ben yaşadığın ülkenin kanunlarını bilmiyorum, ama yazışmalardan anladığım kadarıyla kadını/çocuğu koruyacak kapsamda değil.
Lütfen oku, lütfen son mesajında dediğin "beyaz atlı prens" hayaline kapılma. Seni senden başka kurtarabilecek kimse yok! Umudunu kaybetmemiş olman harika, kaybetme de zaten. Kabullenirsen kaybedersin. Biraz araştır; neler yapabilirsin, nereye gidebilirsin. 18 yaşında olduğunu söylemişsin, zorla bir şey yaptırılacak yaşı geçmişsin.
Lütfen cesaretinin kırılmasına izin verme, sen belli ki güçlü birisin. Kendi hayatının kahramanı olabileceğine yürekten inanıyorum. Yolun açık olsun.

Düzeltmeye çalişdim aslinda ama olmadi bende isterdim ki beni daha iyi anlayabilin yukarda da belirtdim düzeltemedim diye Ben artik özür bile dilemicem elmden bu kadar geldi zaten aglarken yazmak o kadar kolay bir şey degil

Heh konuştu balkabağı. Sizin uslub da yerlerde maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…