- 31 Temmuz 2023
- 160
- 91
- 20
- Konu Sahibi Yalniz cicek
Yani bunu tahmin etmeliydim ne kadar ciddi olmaya çalişsam da normalim bu esprili bir konuşmam var başima gelen kötü olaylar la dalga geçebiliyorum laf olsun diye evlatlik alin demişdim ama yanliş bir düşünceye kapilcak birilernin olabilcegni anlamaliydim hadi gel diyen oldu zaten benim başka da sosyal medya hesaplarim vardi kapatdim bu aralar kullanasim bile gelmiyo sahtelik almiş başini gidiyo istersem bu gibi sosyal çevrelerden birini bulabilirdim dimi ama aptal degilim ve böyle aptal yerine koyulmam rahatsiz etdi ama sizinki de dogru abla olarak beni kücük gördügünüz için endişelenmiş olabilirsiniz diye düşünüyorum ama gerçekten ben dogruyu yanlişi biliyorum yine de ögretmek istediginiz şeyleriniz varsa dinlerim ögrenmeye açigim ) ama psikolojiminde yerinde olmadigni düşünüyor da olabilirsiniz bunu da anlarim aylem de ondan zaten çok kullanma sosyal medyayi aklin gidiyo diyolar gerçek hayatdan kopmamam için ama ben gerçek hayati bi süre yok saymak istemişdim ama geri dönüşüm muhteşem olucakSiz bu tarz tekliflere ama uçağa nasıl bineyim, beni biri evlat alsa vs deyince onun üzerine dedim. Her an hadi gel diyecek birine tav olacaksiniz. Zaten siz dediniz yakın çevrem de kandirilirsin internette bu konuda dediler diye. Kimse kendi yazdığını okumuyor ama hep karşı taraf canım cicim desin istiyor. Doğru söylüyorum niyetiniz kaçak yollar olmasin. Aklıniz kayabilir sizin. Küçüksünüz diye uzatmiyorum. Nereye gidecekseniz akıllı, resmi yollardan gidin. Bu konudan gerçekten cikiyorum. Ben sizi uyardım, gerisi sizin bileceginiz iş.