- 14 Temmuz 2023
- 2.296
- 2.005
- 22
-
- Konu Sahibi Yalniz cicek
Howa Suraý menm şat.Suraýmy adyñam tanşanma şat snm yaş ekeniñ
Howa Suraý menm şat.
Ewet benimde hevesim var ingilizce rusça ögrenmek istiyorum ama şu an kendi imkanlarimla kursa yazilma gibi bi imkanim yok malesef teşekkürler öneriniz için )Dilini geliştir yaşlı bakımı ile ilgili bir bölüm oku Almanya'ya git.
Yazyşyñdan bildim. Menm tkm men Ag sen nirsnden. Vah Jana ýañy bir 18 yasynda ekeniñ gynandym. Yone hemme kişiñ durmuşy gul yaly gowlyk dal. Halaşyanyñ yokmy durmusa cyksan nm okuwyny gutardyñmy
Ahaldan mnm howwa herkimiñ öz aladasy bar mnm geçerdä diýýän ýöne ýadadym Oglanlara ynamym ýok gürleşeli diýselerem diñe ýok diýýän
Oñaryan ynanar yaly dal oglanlara. Men durmusa cykan 2002 yyl men.
Suraýmy adyñam tanşanma şat snm yaş ekeniñ
Pardon bilmiyodum bunun için ceza alirmiyimKurallardan haberiniz yoksa bir daha okuyun derim
Forum Manifestosu !
Kadınlar Kulübü'nün sizlere daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla forumu kullanmadan önce aşağıda yazan kurallara uymanızı rica ederiz. Şimdiden teşekkürler... I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi...www.kadinlarkulubu.com
Hosgeldin TDK..abi insan can havliyle birsey anlatırken ay tatlım ya mimiklerin cok sert yumuşatsana diyen teyze iticiliği..Her konuda var her.. abi salın insanları istemezsen okuma...V yerine w yazmandan konuya odaklanamıyorsun Allah aşkına doğru düzgün yazın aHosgeldim
Hep varlar kuzum her yerde varlarYaa çok pardon bende türkçem iyi diyp duryorum ama demek w de takildiniz keşke konuya odaklanabilseydiniz (
Bilmediğin için sanıyorum. Şundan diyorum yazım hataları vs değişikliğinde gerçekten konu dağılıyor odaklanması zor oluyor. Derdiniz varken konu çok başka yere gidiyor.Pardon bilmiyodum bunun için ceza alirmiyim
Ufak bir yanlıştan bahsedilmiyor burada. Tüm v içeren harfleri w olarak yazmak kazara olan bir yazım yanlışı değildir. Yalnız yerine yanlız yazar amaan derim. Ama bu öyle bir şey değil. Özentilikten Türkçe’nin katledilmesine de susamam ben. Bana göre de w ile yazmak iticilikHosgeldin TDK..abi insan can havliyle birsey anlatırken ay tatlım ya mimiklerin cok sert yumuşatsana diyen teyze iticiliği..Her konuda var her.. abi salın insanları istemezsen okuma...
NeyseHep varlar kuzum her yerde varlar
Ewet düzeltmeye çalişdim ama olmuyomuş Konu dagildi biraz ama neyse ewet Kendimdem başka kimsenin yardim etmicegni kabullendim ve artik ona göre plan yapiyorum bide baskicilar evden çikmama bile pek izin vermiyolar akrabalarimlada pek aram yok (Bilmediğin için sanıyorum. Şundan diyorum yazım hataları vs değişikliğinde gerçekten konu dağılıyor odaklanması zor oluyor. Derdiniz varken konu çok başka yere gidiyor.
Aileden sana kimsenin hayrı yok o yüzden kendi başının çaresine bakacaksın. Yaşın çok küçük daha önünde çok uzun bir hayat var. Şimdi işe girersen o şekilde düzen oturtturursun ve okumak 2. plana düşer. Önceliklerini belirle ve mutlaka okulunu oku. Akrabalardan falan yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Ben de okuyamadım sırf bu sebeptenV yerine w yazmandan konuya odaklanamıyorsun Allah aşkına doğru düzgün yazın anadilinizde
Ewet düzeltmeye çalişdim ama olmuyomuş Konu dagildi biraz ama neyse ewet Kendimdem başka kimsenin yardim etmicegni kabullendim ve artik ona göre plan yapiyorum bide baskicilar evden çikmama bile pek izin vermiyolar akrabalarimlada pek aram yok (
benm ana dilimde de V yok sadece W kullaniyoruz o yüzden karişik yazmiş olabilirim bunu içinde özür dilerimUfak bir yanlıştan bahsedilmiyor burada. Tüm v içeren harfleri w olarak yazmak kazara olan bir yazım yanlışı değildir. Yalnız yerine yanlız yazar amaan derim. Ama bu öyle bir şey değil. Özentilikten Türkçe’nin katledilmesine de susamam ben. Bana göre de w ile yazmak iticilik
Bu dediklerinizi bende düşünyorum ve anlamsiz bi şekilde gözlerim doluyo çaresizligmi kabullenemiyorum küçük bi köyde yaşiyorum aslinda giyimime kuşamima bile karişilyo zaten yeni liseyi bitirdim mayisda mezun oldum gerçek hayat şimdi başladi benim için ama nerdem başlicagmi ben bile bilmiyorum
Peki nasıl yapacaksın. Evden bile çıkamıyorsun. Şimdi yaşadığın yerin şartları nasıldır bilmiyorum o yüzen de yorum yapamıyorum. Çevren nasıl biraz anlatır mısınz?
Bu dediklerinizi bende düşünyorum ve anlamsiz bi şekilde gözlerim doluyo çaresizligmi kabullenemiyorum küçük bi köyde yaşiyorum aslinda giyimime kuşamima bile karişilyo zaten yeni liseyi bitirdim mayisda mezun oldum gerçek hayat şimdi başladi benim için ama nerdem başlicagmi ben bile bilmiyorum
V yerine w yazmandan konuya odaklanamıyorsun Allah aşkına doğru düzgün yazın anadilinizde
Dogru araştirdiginiz ve anlamaya çalişdiginiz için teşekkürler evet burda şartlar böyle malesef kurallar ve kanunlar bende buraya ayak uyduramiyorum isyan etmek istemiyorum ama istedigmi yapamamak özgür olamamak yoruyo biraz ( kanatlarim olsa uçar giderdim burdan bende yurt dişinda yaşamak isterdim Zaten burayada bagli hissetmiyorum kendimi
Türkiye'de olsan yönlendirme yapabilirdik ama yaşadığın yerin şartlarını bilmiyoruz.
Şimdi biraz araştırdım da Allah yardımcınız olsun yaşamak çok zormuş oradaSizin ailenizden ziyade sizin başınızdakiler aşırı baskıcı.
Yurt dışına çıkma ihtimaliniz var mı?