- 31 Temmuz 2023
- 160
- 91
- 20
-
- Konu Sahibi Yalniz cicek
Off ya kendimi sürekli yanliş ifade edp duryorum tabi ki biri gel dedi diye gitmem zaten bunu yapicak olsam instagram imo vs gibi uygulamalarda birini bulupda kaçabilirim töbe yaa hep kullaniyorum zaten Tehlike yaklaşsa anlarim psikolojiyle ilgilide kitap okudum sadece insanlarin fikrini öğrenmek ve tavsiye almak daha fazla bilgi edinmek için girdim ve kullaniyorum .Başın belaya girer. Buraya da biri çağırır giderim diye girdiysen yapma öyle şeyler. Üniversite ogrencisi olarak şansını dene.
Ayip oldu biraz ama benden büyük oldugnuz için susucamHahaha kızın niyetini anladık fena mı oldu
Yaşadığı yer çok sıkıntılı. Türkmenistan çok sıkıntılı bir ülke. Halk aşırı eziliyor. Şöyle bir yazı okudum
Esedullah Oğuz | Türkmenistan: Baskı, korku ve yokluk
Bu yıl, bağımsızlığının 30. yıldönümünü her zamanki gibi renkli gösterilerle kutlayan Türkmenistan Cumhuriyeti'nin 30 yılın sonunda geldiği noktayı üç kelime ile özetlemek mümkün: baskı, korku ve yokluk. Kötü yönetim 1991'de Sovyetler Birliği dağılıp Türk Cumhuriyetleri bağımsızlığa kavuşunca...www.indyturk.com
Yani bu yapdigmi kurnazca görenler oldu galiba biraz utandim yani düşünp planlamişim gibi yani bu kadar akilli olsaydim şimdiye wunderkind olurdum) artik unutmaliyim sürekli geçmişi taze tutmamaliyim ya bu sadece beni yipratiyo evet yurt dişinda okumayi çok istiyordum düşündüm ama hayatda izin vermezlermiş bide kardeşlerimle de iyi anlaşiyor sayiliriz onlari seviyorum ama işte anne baba ögretmeyince bir birimizi koruyup kollamayida pek beceremiyorizYine de tebrik ederim Türkçe öğrenip, Türkçe bir forumda konu açmışsın. Türkiye’de olsan şikayet et derdim, gerçi burada da suçlular cezasını bulmuyor, bir de üzerinden yıllar geçmiş.
Ben üniversitede iken, Türki cumhuriyetlerinden öğrenciler gelirdi, buraya gelme şansın yok mu? Okullarda kontenjan oluyor sanırım. Gelince burada iş bulup kalırdın. Diğer kardeşlerin nasıl? Onlar ne yapıyor?
gerçekten çok sıkıntılı ülkeler.
benim arkadaşım var özbekistanlı burda evlenmiş türk vatandaşı olmuş ama özbek vatandaşlığı duruyor hala annesi orada hasta kadın gidemiyor çünkü dönüşte ülkeden çıkmasına izin yok özbek vatandaşlığı olduğu için. vatandaşlıktan çıkmak içinde buraya gelmen lazım demişler. kadın çalışıyor burda işi gücü var çocuğu var bırakıp gitsem kaç sene sonra gelebilirim allah bilir diyor.
gerçekten çok sıkıntılı ülkeler.
benim arkadaşım var özbekistanlı burda evlenmiş türk vatandaşı olmuş ama özbek vatandaşlığı duruyor hala annesi orada hasta kadın gidemiyor çünkü dönüşte ülkeden çıkmasına izin yok özbek vatandaşlığı olduğu için. vatandaşlıktan çıkmak içinde buraya gelmen lazım demişler. kadın çalışıyor burda işi gücü var çocuğu var bırakıp gitsem kaç sene sonra gelebilirim allah bilir diyor.
Şu mesajımı beğenmeyenlee iyi mi?Geçerli bir sebep değil.
Yazdığın forumun ana dili Türkçe.
Biri uçak biletini alicam dese kosacaksiniz. Yapmayin. Neyse bu konudan cikiyorum.Ayip oldu biraz ama benden büyük oldugnuz için susucam
Evet unut geçmişi, anne baban kavga ederse de takma artık. Kendi hayatına odaklan. Eğitim nasıl orada? Burs ile okuyabilir misin? Okul bitince iş imkanı nasıl?Yani bu yapdigmi kurnazca görenler oldu galiba biraz utandim yani düşünp planlamişim gibi yani bu kadar akilli olsaydim şimdiye wunderkind olurdum) artik unutmaliyim sürekli geçmişi taze tutmamaliyim ya bu sadece beni yipratiyo evet yurt dişinda okumayi çok istiyordum düşündüm ama hayatda izin vermezlermiş bide kardeşlerimle de iyi anlaşiyor sayiliriz onlari seviyorum ama işte anne baba ögretmeyince bir birimizi koruyup kollamayida pek beceremiyoriz
istesem trene kaçak biner kaçarim ama allaha şükür aklim fikrim yerindeBiri uçak biletini alicam dese kosacaksiniz. Yapmayin. Neyse bu konudan cikiyorum.
Lise ücretsiz ve bitirdim üniversiteye de burslu zor çok zor galiba ben hiç burslu okuyani duymadim burslu diyenler bile belli bir ücret ödedigni söyliyor malesef( iş bulmak da kolay degilEvet unut geçmişi, anne baban kavga ederse de takma artık. Kendi hayatına odaklan. Eğitim nasıl orada? Burs ile okuyabilir misin? Okul bitince iş imkanı nasıl?
Bunun Türkçe'den rahatsız olmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Alfabemizde olmayan bir harfin kullanılması bana da çok itici geliyor ayrıca. Ama burada içini dökmek, yaşadığı üzücü olayları paylaşıp destek görmek isteyen biri varken, konusu "sevgilim ojemin rengini beğenmedi" tadında bir konu açmış gibi v/w olayına yüklenilmesi tuhaf geliyor. İlerleyen mesajlarda başka dilde yazışmalar oldu, onda da önce C Calcifer ardından daŞu mesajımı beğenmeyenlee iyi mi?
Başka bir ülkenin dili konuşuluyor da benim mi haberim yok?
Forum kurallarında bile var bu.
Millet gelmiş benim söylememi beğenmemiş.
Türkçe'den bu kadar rahatsız olmayın yahu.
Konu silmek yasakBu yazdiklarmi silme ihtimalim vardir herhalde pişman oldum gibi alt tarafi konu açdim içimde biriktirmek istemedim sohbet etdim birilernin benimle ilgilenmesi anlamaya çalişmasi iyi gelmişdi ama üzüntüden sinire geçdim] bir konu okumuşdum tkm kizlari türk erkegi görünce gözünde dolar çikiyo gibisinden ve üzülmüşdüm öyle düşünüldügü için şimdi bende o duruma düştüm sanki ama burada sadece kizlar ve kadinlar var bildigim kadariyla ne yani beni oglunuza alin diye mi geldim burayi tövbe estagfurullah
Yasak mi bu yazdiklarim googlde de çikiyomuşKonu silmek yasak
Evet yasak. Tabii aratınca çıkarYasak mi bu yazdiklarim googlde de çikiyomuş
Korkma ya eski konu oluyor öyle kolay çıkmıyor Google da. Endişe etme kimse burdan bulup haberlere çıkarmaz seni.neler oldu burda haberlere gitmedi den hiç gitmezsin . Ve saçma sapan şeyler yazanlara takılma klavyesi olan yazıyor. Boşver. Dua et herşey güzel olacak inşallahYasak mi bu yazdiklarim googlde de çikiyomuş
Sevindim yani aratip bulmazlar herhalde bu siteyi kullandigmi kimse bilmiyor bi kaç güne silerim zaten daha beter kafam uçmadan boş vermeyi öğrendim ya çok takmam kafama ama bu yazdiklarim kalici demek ileride her şey güzel olursa buraya bakar Neler yazmişim derim saol ilgilendigin için dua edicem )Korkma ya eski konu oluyor öyle kolay çıkmıyor Google da. Endişe etme kimse burdan bulup haberlere çıkarmaz seni.neler oldu burda haberlere gitmedi den hiç gitmezsin . Ve saçma sapan şeyler yazanlara takılma klavyesi olan yazıyor. Boşver. Dua et herşey güzel olacak inşallah
Rica ederim canım. Silme burayı kalsın çok tehlikeli değildir burası. Kimse bulamaz seni m aratsalarda seni bulmaları öyle zor ki. Hiç korkma.Sevindim yani aratip bulmazlar herhalde bu siteyi kullandigmi kimse bilmiyor bi kaç güne silerim zaten daha beter kafam uçmadan boş vermeyi öğrendim ya çok takmam kafama ama bu yazdiklarim kalici demek ileride her şey güzel olursa buraya bakar Neler yazmişim derim saol ilgilendigin için dua edicem )
Eskiden de takip ediyodum ama üyeligim yoktu şimdi de açar açmaz tüm hayatimi serdim ortaya diye kiziyorum kendime( konu kapanmiştir inşallah artik hepinizin önerilernizi yorumlarnizi dikkate aldigma emin olabilirsinizRica ederim canım. Silme burayı kalsın çok tehlikeli değildir burası. Kimse bulamaz seni m aratsalarda seni bulmaları öyle zor ki. Hiç korkma.
Herşey güzel olur inşallah kuzum benim. Teşekkür ederim dua için