Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm arızalı ama ağzım açık okudum hikayenizi. Bence siz saf değil fazlasıyla iyi niyetlisiniz. Allah o nankör eşinizi de layigi bir insanla imtihan etsin inşallah sahtekâr sinir etti beni sakin barismayin size ve evladimiz zerre faydasi olmaz o adamın
yaa hep bir şekilde ört pas etti.. diyorumya işte ben bu kadar mı safmışım.. kendime inanamıyorum.. iddaa oynamış hepp.. seni aldatmadım deyip duruyor, bana artık inandıramaz kendini...
Abla konu 12 yıl öncesinin konusuHayretle okudum.
Adam hırsız, ahlaksız, yalancı, kumarci, o.rospu peşinde koşan, onla bunla olan, eşine cocuguna sahip çıkamamış 5 para etmez herifin teki.
Düşündüğünüz kabahat. Kandırmış hep sizi. Belli ki sevmişsiniz guvenmissiniz ama bu kişi adam değil bundan ne koca ne de baba olmaz.
Ailenize 4 elle sarılın ve bu kişiden bir an önce kurtulun. Çocuğum için barıştım falan demişsiniz ama İnanın böyle biri cocuga faydadan cok zarar getirir. Şu an yaptığı bütün kötü alışkanliklara ilerde büyüdüğünde oğlunuzu da bulaştırır. Ne kadar erken kurutulur kendinize bir yol çizerseniz o kadar iyi.
:)) Fark etmemişim birden forum sayfama düşünce başlıkta ilgimi çekti tarihe bakmadan okumuşum :)))Abla konu 12 yıl öncesinin konusu
Neyse gece gece boşyere üzülme Allah bilir ne olmuştur aradan yıllar yıllar geçti:)) Fark etmemişim birden forum sayfama düşünce başlıkta ilgimi çekti tarihe bakmadan okumuşum :)))
:)) Bence barışıp 2.cocugu yapmıştır konu sahibesiNeyse gece gece boşyere üzülme Allah bilir ne olmuştur aradan yıllar yıllar geçti![]()
Ben konuyu okumadım bile o kadar uzun uzun ve kötü yazmış ki umarım mutludur ne diyeyim:)) Bence barışıp 2.cocugu yapmıştır konu sahibesi
Özetledim ben adamda hırsızlıktan aldatmaya kadar hersey var boşanıyor aynı adamla yine evleniyor. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o hesap adam aynen devam tabii. Yeniden ayrılık aşaması vs vsBen konuyu okumadım bile o kadar uzun uzun ve kötü yazmış ki umarım mutludur ne diyeyim