kimseyle sorun yaşamadım bana yarım edin kızlar nasıl dawranayım çok sıkıldım artık böyle şeylerden nasıl dawranayım ben..
ben kişiliğim gereği didişmekten sürekli laf sokmaktan sokulan laflara cevap vermekten hoşlanmıyorum susma yolu bana daha mantıklı gelmiştir hep en aızndan hiçbir zaman onun sewiyesizliğini paylaşmadım ama eşime anlatmadığımda da eşimin ona çok iyi dawranıp kaynımın beni sürekli germesi beni daha çok sinirlendiriyor bunları anlatmadığım zaman sanki ortada hiç problem yokmuş gibi görünüyor ki problem çok .. ben bana kişiliğime laf söylenilmesinden hoşlanmıyorum bunu defalarca dile getirdim insanlar bir araya geldiklerinde pek çok şeyden sohbet edebilir konuşlabilirler ama bizde öyle bir durumda yok sürekli dır dır dır çekilmiyor yani .. toplu olarka yorumları okuduğumda bunun eşimin problemi değilde benim problemim olduğunu söyleyen arkadaşlar war fakat bu bizzat eşimin problemi çünkü onun ailesinden hal böyle olunca insan biraz daha dikkatli yaklaşıyor falan filan... yalnız burdan şunu görüyorum ki insanlar birbirlerinin laf sokmalarını benimsemişler o yüzden bu benim karakterim değil diyen insanlar susma yolunu tercih ediyorr ve gülüp geçiyor gülüp geçmeyi öğrendiğim gün bende daha mutlu olucam galiba
sizin problemli bir insan oldugunuz belli zaten sevgili kardesim.
konuyu actiginizda sikayet ediyorsunuz, yardim edin kizlar nasil davranayim diye yardim istiyorsunuz, sonra size yardime tmeye calisan insanlara, yaptiginizin aslinda dogru oldugunu anlatiyorsunuz..
neden yaptiklariniz dogruysa hala sorun yasiyorsunuz o halde ?
neyse kardesim ,sen bildigini okumaya devam et, ister sessiz kal, istersen evlerini baslarina yik, sen ve senin gbilere cevap yazan bizlerde kabahat , neden ciddiye aliyoruz ki bilemedim..
ben bu forumda sirf ilgi cekmek icin konu acip aglayip dovunen ve ona verilen tavsiyeleri begenmeyen bu tiplerden cok yoruldum..