Ayrıca konu sahibesine aşırı taraflı yaklaşılıyor.
Bazı insanlar nefreti ailelerinden ders gibi öğreniyor, sevgisiz anlayışsız tahammülsüz bireyler oluyorlar. Buna maruz kalanı suçlamak, bana göre hiç etik değil.
Ben eşimin ve ailemin zemin hazırlaması, ayrıca 22 yaşında bı kız olarak, bu toksik insanlarla yıllarca uğraştım. Nişan alışverişine bile gelmediler. Ayrılalım diye. Babam olmaz bu iş diyeceği yerde, onlar gelmezse biz yaparız alışverişi dedi. Kayınbabam ve eşimle gittik.
Yani 1 aylık sözlüyüm daha yeni tanışmıştım ne yapmış olabilirim?
Pislik ve şeytanlık varsa başka söze gerek
Ayrıca konu sahibesine aşırı taraflı yaklaşılıyor.
Bazı insanlar nefreti ailelerinden ders gibi öğreniyor, sevgisiz anlayışsız tahammülsüz bireyler oluyorlar. Buna maruz kalanı suçlamak, bana göre hiç etik değil.
Ben eşimin ve ailemin zemin hazırlaması, ayrıca 22 yaşında bı kız olarak, bu toksik insanlarla yıllarca uğraştım. Nişan alışverişine bile gelmediler. Ayrılalım diye. Babam olmaz bu iş diyeceği yerde, onlar gelmezse biz yaparız alışverişi dedi. Kayınbabam ve eşimle gittik.
Yani 1 aylık sözlüyüm daha yeni tanışmıştım ne yapmış olabilirim?
Pislik ve şeytanlık varsa başka söze gerek yok
tabiki meleğim demiyorum. ama misafir olarak onların memleketine gitmişiz yaşadıklarımızı anlatıyorum bikaç kişi bana saldırı halinde anlamıyorum . benım ewimde bana istedigini ypabılırsın sewme etme ama kendı ortamında show yapmalarına nedir? anlattık herkes destek cıktı zaten ıkı üç kişi saldırma amaçlı orun yapıyo ne gerek var