Bu kadar mı saftım ben :((

Özetledim ben adamda hırsızlıktan aldatmaya kadar hersey var boşanıyor aynı adamla yine evleniyor. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o hesap adam aynen devam tabii. Yeniden ayrılık aşaması vs vs
Eğer ayrılmışsa üçüncü kez bence barışmamıştır umarım mutludur şu anki hayatında

Ya bu kadar eski konular nasıl hortluyor yeniden 😅 Okurken beynim yandı 2007 yılında evlenmişlerse şu an nasıl 24 yaşında olabiliyor diye matematik hesapları yapıyorum bu kadar eski konu olabileceği aklıma dahi gelmedi.

Ya bu kadar eski konular nasıl hortluyor yeniden 😅 Okurken beynim yandı 2007 yılında evlenmişlerse şu an nasıl 24 yaşında olabiliyor diye matematik hesapları yapıyorum bu kadar eski konu olabileceği aklıma dahi gelmedi.
Aslında bu konular otomatikman kapanmalı. Konu ara ara devam etse tamam da o tarihten beri üye foruma uğramamış. Bir konu okuyunca benzer konu olarak geliyor. Zaman aşımı lazım.

Aslında bu konular otomatikman kapanmalı. Konu ara ara devam etse tamam da o tarihten beri üye foruma uğramamış. Bir konu okuyunca benzer konu olarak geliyor. Zaman aşımı lazım.
Bende uyku tutmayınca yeni konu mu diye bakayım dedim yorumları görünce geçmişe gittim geldim😅

Back