- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Yoo hic sacma degil gayet guzel ama ikili degilde daha fazla kisiden olasan bi grup olabilir toplam 3-4 grup oluruz kisi sayisini dengeleyerek yeni gelenleride aliriz aramiza ve her hafta yarisma gibi olur gruptakiler hem kendi icinde yarisir hem diger gruplarla once grup yuzdelerine bakariz sonra grup birincilerine hem diger kisilere tesvik olur ne dersiniz ?
Sanki biraz karisik oldu anlayan varsa daha net anlata bilir mi :) sabah sabah sersem kafayla bukadar oldu
merhaba kızlar hurma+yogurt dıyetını duydunuz mu pazartesi ona mı başlasam dıyorum günde 21 hurma 3 kase yoğurt her öğüne 7 hurma yanigerçi hurmanın da kılosu 50 lira burada neyse ben dünden berı yedıklerımı yazayım sıze yanlışım falan varsa bı bakıverın
dün sabah iki galeta
oglen ıkı dılım kasar peynırı ıkı galeta
aksam uc galeta bı dılım kasar peynırı çeyrek muzniye böyle yaptım bılmıyorum ilk günün vermıs olduğu heyecan zaar
bugun sabah bir yumurta bır domates bır salatalık bir dılım ınce kesılmıs peynır ıkı galeta
ara: 10 cıg badem ıkı gun kurusu
pul bıberlı yoğurt bır galeta
bır fıncan sade turk kahvesı
sımdı ısten çıkıp eve gıdıcem
tavuk ızgara ve salata yemeyı planlıyorum
Kizlar pazartesi kesin olarak baslayalim ve lutfen kacamaksiz sporlu bildirimli ve kalorisiz bir hafta olsun bizim icin haftanin sonunda 1. Belirleyelim ve butun hafta ne yaptigini anlatsin . Ne dersiniz
ben bugün lokma tatlısı yedim diye 2000 tane ip atladım şimdi de yeşil çay maden suyu kürünü yaptım içiyorum
İftar menum
1 kase corba
1 tabak yumurtali taze fasulye
1 tabak eriste
5 hurma
Bugun cok agir oldu farkindayim. Hic egzersizde yapamadim. Ama yatmadan biseyler yapcam ins. Su grup isi bencede guzel ama fazla kisi degiliz ki 5 kisi cok bence kizlar 3 er ideal gibi...
bugün çok fena gaza geldim bir yerde okudum günde 400 tane ip atlamak 10 günde 1 kilo demekmiş bende 2000 atladım 10 günde 5 kilo gitsin diye :))))Oo 2000 tane ip nasıl atladın kız denissbende zıplayayım bariiiii 2000 tane olmasa da şöyle bi 500 tane yapayım canım çekti ahahaahh
bugün çok fena gaza geldim bir yerde okudum günde 400 tane ip atlamak 10 günde 1 kilo demekmiş bende 2000 atladım 10 günde 5 kilo gitsin diye :))))
Senin bu yazını anneme okudum kadın hemen ayağı fırladı 400 tane ip atladı çok güldüm yaa
merhaba.. iyi geceler herkese.. aranıza bende katılabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?