• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı ..

Tamam o zaman hurmayı ara ogun niyetine kullanayım bugun sabah
Bir adet domates
Bir adet salatalık iki dilim peynır
Uc adet ınce unonun grissuno galetasından yedim

Araöğün
10 çiğ badem bi kase yogurt içine bes hurma ıkı dılım yesıl elma dılımledım

Aksama Allah kerim
Dün gece kızım memede yasadı dıyebılırım sütümde azalma olur mu sizce

26 yaşındayım
62 kiloyum :(
boyum 165
göbek bölgemde yağlanma daha fazla malesef yoksa balık etli olmak çok da dert olmazdı

Tamam o zaman hurmayı ara ogun niyetine kullanayım bugun sabah
Bir adet domates
Bir adet salatalık iki dilim peynır
Uc adet ınce unonun grissuno galetasından yedim

Araöğün
10 çiğ badem bi kase yogurt içine bes hurma ıkı dılım yesıl elma dılımledım

Aksama Allah kerim
Dün gece kızım memede yasadı dıyebılırım sütümde azalma olur mu sizce
bir yerde okumuştum yeşillik hem kilo vermeye yardımcı hemde süt yapıyormuş

bende sabah yarım yağlı salamura peyniri, 2 yumurta 1 domates 2 dilim de ekmek yedim.
hoşgeldin cnm akşamları daha hafif beslen ve çok geç saatlerde birşey yeme o zaman göbek gidiyor
teşekkür ederim canım evet akşamları ne kadar hafif ve az yesek iyi ama ben çok geç uyuduğum için malesef uygulayamıyorum bu düzeni

bende sabah yarım yağlı salamura peyniri, 2 yumurta 1 domates 2 dilim de ekmek yedim.

teşekkür ederim canım evet akşamları ne kadar hafif ve az yesek iyi ama ben çok geç uyuduğum için malesef uygulayamıyorum bu düzeni
uykudan 4 saat önce yemeyi kesmek gerekiyor bende geç uyuduğum için ona göre ayarlıyordum

Guaydin kampimin guzel kizlari:)
Sehirdisindan gelen misafirler dolayisi ile ne zamandir yazamiyorum :)
Bende diyet miyet klamadi :)
Yarin net olarak kampa basliyoruz kizlar. Sıkı bi diyet. Saglam bi spor ve istikrarla haftaya pazar kilolari ogrenizen bakalim .
Yei gelenler hosgeldiniz :)

Günaydın kızlwr
Bu topik açıldığında kilomu 63 olarak yazmıştım.
Ancak o iftardan önce idi. Dün akşam iftarda yedim. Gece de regl olmuşum. Sabah tartıldım 64.1. Ben bunun gerçek kilom olmadığını düşünüyorum
Sizce????

Bugun tartiliyoruz kizlar. Herkezden bekliyorum . Cabuk olun ki biran once listeyi hazirlayalim
Ben tartildi. 1 haftada verdigim kilo degil ama sonucta 2.100 gr vermisim suan 65.1. Cabuk yazin hadi

Bugun tartiliyoruz kizlar. Herkezden bekliyorum . Cabuk olun ki biran once listeyi hazirlayalim
Ben tartildi. 1 haftada verdigim kilo degil ama sonucta 2.100 gr vermisim suan 65.1. Cabuk yazin hadi
Kizz ben bu gunu pazartesi zannediyorum :) 69.4 canim :)

En son cuma tartildim 2 gunde 100 g vermisim kiz :)

Günaydın kızlwr
Bu topik açıldığında kilomu 63 olarak yazmıştım.
Ancak o iftardan önce idi. Dün akşam iftarda yedim. Gece de regl olmuşum. Sabah tartıldım 64.1. Ben bunun gerçek kilom olmadığını düşünüyorum
Sizce????

Canim regl doneminde kilo zaten fazla cikar ve biz hep ac karna tartiliyoruz sabah erkenden ac karna tartilirsan daha guzel olur gercek kilonu ac karna ve regl olmadan olarak kabul edelim :)

VE BENCE REGL DONEMINDEKI ARKADASLAR O HAFTA IZINLI OLSUN cunki kilolar hep farkli cikiyo

Ben bugün baya bi uyumuşum yahu 1 haftadır yoğun çalıştım yoruldum az önce tartıldım 63,5 gösterdi 500 gram almışım :KK11: tabii hiç dikkat etmedim sonuç böyle olur.

Sonuncu ben olurum herhalde.

Benim bir de şişkinliğim var ramazan başlamadan 1 hafta önce regl olmam gerekiyordu ve ramazan sonuna geldik hala olmadım adet düzensizliğim yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum ve 1 aydır adet görmeyince sinirlerim hat safhada karnıma sancılar giriyor artık ya :KK43: şu iki haftayı kazasız belasız atlatsam bari

bende regl oldum geçen hafta 60.7 kilo çıkmıştım bu hafta 61.4 :kızgın: haftaya 58e düşmek istiyorum ya ramazan bitti bayrama en azından 58 ile gireyim :KK43:

Back