- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Listeye ekliyorum seni pazar kilonu tekrarlamayi unutma
Tmam canm tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye ekliyorum seni pazar kilonu tekrarlamayi unutma
İkimize de 100 mekik cezasi olsun. O tatlilar bitiriyo bizi...Kızlar bu ramazanda diyet kalmıyor insanda hele dışarda yiyorsanız
Benim menü
4-5 kaşık çorba
4-5 kaşık kuru fasülye
Bolca salata
2 tane tatlı yedim malesef
İkimize de 100 mekik cezasi olsun. O tatlilar bitiriyo bizi...
bir anne atasözü derki ben evlendıgımde 45 kg dım bende 50 kg dım 55 e kadar düşsem yeter dıyorum
Tamam canım dün girmediğim için göremedim ceza mı bugün yapacağım :))
Günaydın herkese ..
Kızlar benim bir fikrim var ama bu ramazan ayında pek uygulanmaz, ramazandan sonra eğer isterseniz başlarız.
Şimdi şöyle kurayla herkese bir eş seçeceğiz. O kişi senin kilobekçin olacak. Tabii sende onun. İkiniz hem yarışacak hem de destek olacaksınız birbirinize. Yani her çift kendi kilolarını kontrol edecek biri kilo aldıysa kilo bekçisi hemen devreye girecek ona yardımcı olacak..
Yani kuralları yine kendimiz koyarız. Ama benim hedefim daha başarılı daha çok -kaçamaksız- bir diyet uygulamak. Ve bunu başarmak için ortaya bir şeyler atıyorum. Size saçma geldiyse söyleyin lütfen.
Eline sağlık canım maksat görmek böylede güzel olmuşanca bu kadar oldu kizlar. Pazar gunu yeniliyoruz mutlaka.
Canim az yiyosun ama hep kilo yapcak seyler sana tavsiyem aburcuburu cikar hayatindan . Ilk baslarda cok zor oluyo ama irade ile gider bu kilolar he bide kisiri yapinca kendine yagsiz bi kase ayir sonra ekle tuzunu yagoni o gunde hic ekmek yeme ben oyle yapiyorum benim hayatimda tuz yag ekmek yok bide su aburu cuburu cikardik mi kilolar gidicekGünaydın kızlar dün yediklerim:
Sabah: 1 yumurta 1 çorba kaşığı labne 2 dilim ekmek
Ara: Danone (115 kalori)
Oglen : ızgara balık+ bir ajda bardak kadar gazoz
Ara: 1 kurabiye
Akşam : kıymalı makarna ama az yağlı
Yatmadan önce eti cin
Biraz fazla gibi oluyo benim bir türlü daha sıkamadim. Bugün komşum gelcek hamile canı kısır istemiş kısır ve patates salatası yapcam öğlen yemeğim o olur. Yarinda kızımın doğum günü fazla yesem diye korkuyorum
Haklısın canım kendime ayırayım çok iyi akıl ettin. Zaten kısır ve patates salatası olunca ekmek ya da hamur işi yemem.Canim az yiyosun ama hep kilo yapcak seyler sana tavsiyem aburcuburu cikar hayatindan . Ilk baslarda cok zor oluyo ama irade ile gider bu kilolar he bide kisiri yapinca kendine yagsiz bi kase ayir sonra ekle tuzunu yagoni o gunde hic ekmek yeme ben oyle yapiyorum benim hayatimda tuz yag ekmek yok bide su aburu cuburu cikardik mi kilolar gidicek
Haklısın canım kendime ayırayım çok iyi akıl ettin. Zaten kısır ve patates salatası olunca ekmek ya da hamur işi yemem.