• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı ..

Gunaydin canim bende 7 bucukta kalkmis biri olarak sevindim senin adina (: bende 1 saat yuruyup geldim bebisle

merhaba kızlar hurma+yogurt dıyetını duydunuz mu pazartesi ona mı başlasam dıyorum günde 21 hurma 3 kase yoğurt her öğüne 7 hurma yani o_O gerçi hurmanın da kılosu 50 lira burada :KK70: neyse ben dünden berı yedıklerımı yazayım sıze yanlışım falan varsa bı bakıverın :ıslık:

dün sabah iki galeta
oglen ıkı dılım kasar peynırı ıkı galeta
aksam uc galeta bı dılım kasar peynırı çeyrek muz :confused: niye böyle yaptım bılmıyorum ilk günün vermıs olduğu heyecan zaar :-)

bugun sabah bir yumurta bır domates bır salatalık bir dılım ınce kesılmıs peynır ıkı galeta

ara: 10 cıg badem ıkı gun kurusu
pul bıberlı yoğurt bır galeta
bır fıncan sade turk kahvesı

sımdı ısten çıkıp eve gıdıcem
tavuk ızgara ve salata yemeyı planlıyorum :21:

Yoo hic sacma degil gayet guzel ama ikili degilde daha fazla kisiden olasan bi grup olabilir toplam 3-4 grup oluruz kisi sayisini dengeleyerek yeni gelenleride aliriz aramiza ve her hafta yarisma gibi olur gruptakiler hem kendi icinde yarisir hem diger gruplarla once grup yuzdelerine bakariz sonra grup birincilerine hem diger kisilere tesvik olur ne dersiniz ?
Sanki biraz karisik oldu anlayan varsa daha net anlata bilir mi :) sabah sabah sersem kafayla bukadar oldu

Ben seni çok iyi anladım canım 4-5 kişilik dediğin gibi daha iyi olur grupça yarışmak herkesi hırslandırır dahadikkatli oluruz :) tabii diğer kızlar ne derler bilemedim hem herkes tam olarak diyete başlamadı gibi

merhaba kızlar hurma+yogurt dıyetını duydunuz mu pazartesi ona mı başlasam dıyorum günde 21 hurma 3 kase yoğurt her öğüne 7 hurma yani o_O gerçi hurmanın da kılosu 50 lira burada :KK70: neyse ben dünden berı yedıklerımı yazayım sıze yanlışım falan varsa bı bakıverın :ıslık:

dün sabah iki galeta
oglen ıkı dılım kasar peynırı ıkı galeta
aksam uc galeta bı dılım kasar peynırı çeyrek muz :confused: niye böyle yaptım bılmıyorum ilk günün vermıs olduğu heyecan zaar :-)

bugun sabah bir yumurta bır domates bır salatalık bir dılım ınce kesılmıs peynır ıkı galeta

ara: 10 cıg badem ıkı gun kurusu
pul bıberlı yoğurt bır galeta
bır fıncan sade turk kahvesı

sımdı ısten çıkıp eve gıdıcem
tavuk ızgara ve salata yemeyı planlıyorum :21:

Hurma yoğurt diyeti yaparsan yağdan değil kastan kilo verirsin canım sonuçta vitaminsiz kalacaksın bende bi ara denemiştim diyeti bıraktığın an o verdiğin kiloları geri alırsın sana tavsiyem ilk olarak kendini sağlıklı beslenmeye alıştır yani biranda bütün yemekleri kesme sağlıksız olan yiyecekleri çıkar hayatından he bir de spor ekledn mi o kilolar gitmezse ne olayım

İftar menüm

1 tane hurma
1/2 kase çorba
1 tabak taze fasülye
Salata ve biraz bulgur pilavı

İftardan önce 100 tane mekik çektim 200 ip atladım

iftar menüm
2 kaşık cacık
4 tane lokma tatlısı
2 su bardağı greyfurt suyu
artık hiç yemek canım çekmiyor benim ya sıcaktan mı neden hiç anlamıyorum :KK12:
spor olarak iftardan önce 1 saat yürüyüş yaptım 1000 tanede ip atlayacağım daha

İftar menum

1 kase corba
1 tabak yumurtali taze fasulye
1 tabak eriste
5 hurma

Bugun cok agir oldu farkindayim. Hic egzersizde yapamadim. Ama yatmadan biseyler yapcam ins. Su grup isi bencede guzel ama fazla kisi degiliz ki 5 kisi cok bence kizlar 3 er ideal gibi...

İftar menum

1 kase corba
1 tabak yumurtali taze fasulye
1 tabak eriste
5 hurma

Bugun cok agir oldu farkindayim. Hic egzersizde yapamadim. Ama yatmadan biseyler yapcam ins. Su grup isi bencede guzel ama fazla kisi degiliz ki 5 kisi cok bence kizlar 3 er ideal gibi...

Canım fazla olan 1 tabak erişte keşke 4-5 kaşık alıp bıraksaydın (demesi kolay :KK48:) vee 5 tane hurma da fazla 2-3 yeterli.

Hadi sende evde ip atla bende atlayacağım kendime ceza veriyorum malesef 5 tane kurabiye yedim

Oo 2000 tane ip nasıl atladın kız deniss :oha::spor::spor: bende zıplayayım bariiiii 2000 tane olmasa da şöyle bi 500 tane yapayım canım çekti ahahaahh :KK48:
bugün çok fena gaza geldim bir yerde okudum günde 400 tane ip atlamak 10 günde 1 kilo demekmiş bende 2000 atladım 10 günde 5 kilo gitsin diye :))))

Back