• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı ..

Selam kampçıı güzeller ne hallerdesiniz bakalım ben kendimi diyete adapte etmiş durumdayım sahurda 1 küçük kase yoğurt içine az bir şey kuru üzüm ve kuru kayısı koyup yedim

Ve iftar menüm

image.jpeg

mercimek çorbası hurma salata 1 dilim ekmek etli bezelye yemeği (susuz) ve 1 tane nokul .

Kizlarin cogu kilo bildirimi yapmadi. Hadi ama kizlar liste yapcam sizleri bekliyorum

İftar menum
1 kase arabasi corbasi
1 kasiga sigacak kadar karniyarik(kizartmadan yaptim)
Karpuz
Yogurt
Ceyrekten de az bazlama
Bu gun bitane de tatli yicem ödullendircem kendimiii

Kizlarin cogu kilo bildirimi yapmadi. Hadi ama kizlar liste yapcam sizleri bekliyorum

İftar menum
1 kase arabasi corbasi
1 kasiga sigacak kadar karniyarik(kizartmadan yaptim)
Karpuz
Yogurt
Ceyrekten de az bazlama
Bu gun bitane de tatli yicem ödullendircem kendimiii

Canım listeyi senin yapman iyi olmuş yoksa biz uğraşıp duracaktık .. En fazla kilo veren kim acaba merak ettim şimdi

Bu hafta daha dikkali olacağız canım iftardan 1 saat sonra yürüyüş yapalımm
bizim evin abur cuburcusu dün şehirdışından geldi o yiyor bende yiyorum dünyaları yedim cips kola tatlı dondurma lahmacun bana aldığı şekerler büyük bir kutu bonibon birde öyle bir zamanda geldi ki karşıda koyamıyorum herşeyden yiyorum kendimi çok kötü hissediyorum :kızgın:

kızlar ben öyle sıkı diyetler yapamıyorum. canım hep yemek yemek istiyor. :( hatta zayıflamak istediğim dönemlerde daha çok acıkıyorum.

bizim evin abur cuburcusu dün şehirdışından geldi o yiyor bende yiyorum dünyaları yedim cips kola tatlı dondurma lahmacun bana aldığı şekerler büyük bir kutu bonibon birde öyle bir zamanda geldi ki karşıda koyamıyorum herşeyden yiyorum kendimi çok kötü hissediyorum :kızgın:

Olmadı canım iradene nefsine hakim ol önünde yerseler şöyle düşün ben bunların tadını nasılsa biliyorum yersem kilo olarak bana dönecek yemezsem kilo vereceğim ha illa yiyeceğim kilo alacağım aha böyle olacağım diyorsan

image.jpeg

Devam et .. Ama bizimle beraber zayıflamak fit bir görüntüye kavuşmak istiyorsan da kendine bir dur demelisin. Benim önümde iftarda patates patlıcan biber kızartması yediler ben inatla yemeyeceğim dedim ve yemedim. Umarım sende azinle devam edersin inan o abur cuburları yerken bir anlık mutlu olabilirsin ama aynaya baktığında fazla kiloları görünce kendini daha kötü hissedeceksin.

Hepimize bir not: zayıflayın ve kurtulun şu psikolojiden.

Nerdesiniz hanımlar, kimse menü paylaşmamış
Benim iftar menüm şöyle idi

image.jpeg

- domates çorbası - 1 dilim ekmek - 1 tane biber dolması - 4 tane küçük biber kızartması (acıdan öldüm) - yoğurt - bolca salata ve su

İftar menum

1 kase corba
3 ispanakli borek
Biraz karisik kizartma yogurtlu
Karpuz
1 hurma

Canım diyetteyim diyip kendini aç mı bırakıyorsun yoksa?

canım en az 1200 kalori alıyorum. ama gözümün önünde pastalar, tatlılar.. psikolojik galiba :( bide ailemin yanındayım bu sıralar sigara içmiyorum pek o da iştah açıyo sanırım. ama yani yemek istemiyo canım hep tatlı şeyler.. algıda seçiçilik mi bilmiyorum facebook reklamlarında instagramda falan hep tatlılar çıkıyo karşıma da :D

Olmadı canım iradene nefsine hakim ol önünde yerseler şöyle düşün ben bunların tadını nasılsa biliyorum yersem kilo olarak bana dönecek yemezsem kilo vereceğim ha illa yiyeceğim kilo alacağım aha böyle olacağım diyorsan

Eki Görüntüle 1852928

Devam et .. Ama bizimle beraber zayıflamak fit bir görüntüye kavuşmak istiyorsan da kendine bir dur demelisin. Benim önümde iftarda patates patlıcan biber kızartması yediler ben inatla yemeyeceğim dedim ve yemedim. Umarım sende azinle devam edersin inan o abur cuburları yerken bir anlık mutlu olabilirsin ama aynaya baktığında fazla kiloları görünce kendini daha kötü hissedeceksin.

Hepimize bir not: zayıflayın ve kurtulun şu psikolojiden.
haklısın canım bayram bizim eve erken geldi en azından kilomu korusam yeter diyorum şimdilik sonra hızlı dönüş yapacağım inşallah

canım en az 1200 kalori alıyorum. ama gözümün önünde pastalar, tatlılar.. psikolojik galiba :KK43: bide ailemin yanındayım bu sıralar sigara içmiyorum pek o da iştah açıyo sanırım. ama yani yemek istemiyo canım hep tatlı şeyler.. algıda seçiçilik mi bilmiyorum facebook reklamlarında instagramda falan hep tatlılar çıkıyo karşıma da :KK70:

Aa şimdi anladım facede instagramda sürekli tatlılar vs resim atıyorlar senin de canın çekiyor hele önünde yenilmesi daha feci. Sana tavsiyem instagram da diyette olan bir sürü sayfa var onlardan bir kaçını takip et emin ol seni gaza getireceklerdir ben de iki üç gün önce instagram hesabı açtım ve o gündem beri hiç kaçamak yapmadım düzenli resim atıyorum sana da tavsiye ederim kaçamak yapmanı önlemiş olursun

İftar menum
1 kase corba
Yarim kase guvec
Karpuz

Yemekten sonra profiterol yedim kizlarrrr malesef. Cezalari bekliyorum. Ben en az 100 şınav ve 500 ip atlicam sabah. Sizlerden de bekliyorum. Kimse bisey yazmamis bugunnn

benım tartım bozuldu çalışmıyor bır yerde tartıldığım zaman kılo bıldırımı yapıcam kızlar.suan da ıyı gıdıyorum neredeyse bır haftadır ekmek makarna pılav yok hayatımda. kola vb.seylerde ıcmıyorum.bayramdan sonra da esımle spora başlama kararı aldık o kılo almak ıcın ben zayıflamak ıcın :-)

Kizlar cekildi artik heralde yazan kimse yok

Bence fazla etkilenme. Kilo alirsan o daha kotu. Sen yinede direnmeye bak. Hic olmazsa 2 litre suyu ic ve gunde 100 mekik cekmeyi ihmal etme. Ben oyle yapiyorum bos kaldikca bolca su iciyorum. 2 bardakta form cay iciyorum. Mekik cekiyorum. İp atliyorum ( gerci bugunkiler cezaydi ama olsun)

2 kilo aldım ama ödem sanırım gün boyu yiyorum akşam iftarda ve sahurda da ayıp olmasın diye sofraya oturuyorum bende yine yiyorum neyseki yarın son sonra sıkı bir diyet ve spor ile 1 ayda 10 kiloya yakın vermek istiyorum çok uzadı artık sıkıldım

Back