• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı ..

Dışarıda yürüme işi yattı. Şimdi evde 45 dk Leslie yapıp arkasından 15 dk tiffany route videolarından birini yapacağım

Kizlaar harikasiniz masallahh ben bugun regl oldum nasil etkiler mi kg vermemi ven yediklerime gene de dikkat edeyiim.bu arada kg hedefimi yazmamisim.boyum cokuzun olmadigi icin benim hedefimim 48 falan ama ilk hedefim 55 insallah cok kafama takiyorum resmen kendime ozguvenim kalmadii ben de mekik cekecegim insallah gobegim aldi basini gidiyor..booll boll suyu unutmayaliimm bir de..

beni de alın aranıza :110: 11 aylık bir kızım var hamılelıgımde 58 kılodan 78 kıloya çıktım :KK43: suan 64,5 kıloyum boyum 1,68 cm yaşım 29 :KK14:hala emziriyorum kızım gece cok sık emdıgı ıcın sabah aç kurtlar gıbı uyanıyorum. kendımı yemeye veriyorum haliyle.partime çalışıyorum günde 4 saat hergun bugun dıyete baslıcam dıyorum kendıme ama ogun daha cok yıyorum kendıme engel olamıyorum cok mutsuzum :KK61:
Canım gunaydin neredeyse aynı durumdayız. Benim kızımda 11 aylık. Ve bende 1.70 boyunda 66 kiloyum. Yaşım 32 :) baya benziyoruz. Benim kızım da gece 3 kere emiyo. Emzirmek günde fazladan 500 kalori yakmak demek bu avantaj fakat dediğin gibi çok acıkıyo insan. Hele şekerli şeyler baya canım çekiyor. Beraber verelim kiloları. Zaten ben çok zayıf olmak istemiyorum. Eşim zayıf sevmiyo. 3-4 kilo versem yeter. Beraber sıkı bir karın egzersiz programı yapalım.

kiraz saplı çayı deneyebilirsiniz de acayip etkili ben kayısı çayı içerdim günde 2 bardak ama kiraz saplı çayı günde 1 defa işe yarıyor hemen :))

Çorba bamya salata güzel ama çeyrek bazlama olmamış ekmek olarak kepek buğday ekmekleri yiyebilirsin.

Kesiyorum cezanı :duduk: 25 tane mekik 25 tane squat hareketi yap bakalımm
Bende evde kirazların saplarını kurutuyorum deneyin daha doģal oluyo. Bugün içicem hatta.

Kızlar günaydın dün iftara davetliydik eve geç geldik kızı uyut falan yazamadım. Dünün menüsünü yazıyorum.
Sabah: nesfit+bir yumurta beyazı (kızımın yumurtasının beyazını yiyorum her sabah)
Ara: nescafe + eti form bisküvi (129 kalori)
Öğlen: yağsız makarna üzerine peynir+ soda
Ara: kiraz ve biraz kuruyemiş
Akşam: yarım tabak mantı+ 2 yemek kaşığı et yemegi+ bir tane baklava
Akşam iftar davetindeydik malesef böyle oldu gelelim spora: yarım saat spor yaptım. Yürüyüş ve karın egzersizleri. Bu sabah dünden 300 gr eksik kalktım. Dediğim gibi bebek emziriyorum emzirmek hergün +500 kalori ihtiyacı demek ondan diyetimi sıkı yapmıyorum ama az az da olsa veriyorum. Zaten hızlı ve çok kilo vermek istemiyorum.
Benden haberler böyle bugün daha güzel olur inşallah.:KK200:

IMG_20160623_112952.jpg

anca bu kadar oldu kizlar. Pazar gunu yeniliyoruz mutlaka.

Affiniza siginarak emzirdigim icin oruc tutmuyorum
Kahvaltida
3 hurma
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Dogal meyve suyu

Ve agir bi sekilde temizlik :)

Benide alin benideee :) arkadsslar merhaba benim cok kilom yok sadece gobegim var cok eteklerimin hicbiri olmuyo basenlerimde oldu cok catlama oldu birkac ayda 5 kilo aldim ondan. Kilom 56 ama bel kismim bingil bingil benim bu gobegi eritmem lazimmmmm

Benide alin benideee :) arkadsslar merhaba benim cok kilom yok sadece gobegim var cok eteklerimin hicbiri olmuyo basenlerimde oldu cok catlama oldu birkac ayda 5 kilo aldim ondan. Kilom 56 ama bel kismim bingil bingil benim bu gobegi eritmem lazimmmmm
Boy kilo ve hedef kilonu yolla. Gunluk en az 50 mekik cekiyoruz sen bence yanlari da calistir bi 15 dk. Pazar gunu tarti gunumuz. Yasak biseyler yedigimizde soyluyoruz ve ceza aliyoruz. Umarim sana da yarari olur

Boy kilo ve hedef kilonu yolla. Gunluk en az 50 mekik cekiyoruz sen bence yanlari da calistir bi 15 dk. Pazar gunu tarti gunumuz. Yasak biseyler yedigimizde soyluyoruz ve ceza aliyoruz. Umarim sana da yarari olur

Tesekkur ederim boy 1.65 kilo 56 52 olsam iyidir ama asil hedefim bel cevrem. Suan belim 80 hedef 70 cevresi

150 ip atlama 50 mekik.ins aksam dogru tekrar yapcam + olarak yarim saatte egzersiz yapcam

Back