- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Ben evde yuruyus yapamiyorum. Disariyada kizim var cikamiyorumm45 dakika evde yürüdüm 1 bardak süt içtim birazda erik yedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde yuruyus yapamiyorum. Disariyada kizim var cikamiyorumm45 dakika evde yürüdüm 1 bardak süt içtim birazda erik yedim..
Gunaydiin canim masallah sana ben de cekeyim sabah 50 aksam da 50 ii olurHerkese günaydın sabah uyanır uyanmaz 50 mekik çekildi
Canım gunaydin neredeyse aynı durumdayız. Benim kızımda 11 aylık. Ve bende 1.70 boyunda 66 kiloyum. Yaşım 32 :) baya benziyoruz. Benim kızım da gece 3 kere emiyo. Emzirmek günde fazladan 500 kalori yakmak demek bu avantaj fakat dediğin gibi çok acıkıyo insan. Hele şekerli şeyler baya canım çekiyor. Beraber verelim kiloları. Zaten ben çok zayıf olmak istemiyorum. Eşim zayıf sevmiyo. 3-4 kilo versem yeter. Beraber sıkı bir karın egzersiz programı yapalım.beni de alın aranıza 11 aylık bir kızım var hamılelıgımde 58 kılodan 78 kıloya çıktım suan 64,5 kıloyum boyum 1,68 cm yaşım 29 hala emziriyorum kızım gece cok sık emdıgı ıcın sabah aç kurtlar gıbı uyanıyorum. kendımı yemeye veriyorum haliyle.partime çalışıyorum günde 4 saat hergun bugun dıyete baslıcam dıyorum kendıme ama ogun daha cok yıyorum kendıme engel olamıyorum cok mutsuzum
Bende evde kirazların saplarını kurutuyorum deneyin daha doģal oluyo. Bugün içicem hatta.kiraz saplı çayı deneyebilirsiniz de acayip etkili ben kayısı çayı içerdim günde 2 bardak ama kiraz saplı çayı günde 1 defa işe yarıyor hemen :))
Çorba bamya salata güzel ama çeyrek bazlama olmamış ekmek olarak kepek buğday ekmekleri yiyebilirsin.
Kesiyorum cezanı 25 tane mekik 25 tane squat hareketi yap bakalımm
Mantikliy mis :) aklimiza gelmediKizlar bi kagida yazip foto atin ugrasmayin fazla surda pazara ne kaldi
Canim harika olmus kalemlerin renkli renkli guzel olmus :) ve tabikiii benim rengim maviiiiii
Boy kilo ve hedef kilonu yolla. Gunluk en az 50 mekik cekiyoruz sen bence yanlari da calistir bi 15 dk. Pazar gunu tarti gunumuz. Yasak biseyler yedigimizde soyluyoruz ve ceza aliyoruz. Umarim sana da yarari olurBenide alin benideee :) arkadsslar merhaba benim cok kilom yok sadece gobegim var cok eteklerimin hicbiri olmuyo basenlerimde oldu cok catlama oldu birkac ayda 5 kilo aldim ondan. Kilom 56 ama bel kismim bingil bingil benim bu gobegi eritmem lazimmmmm
Boy kilo ve hedef kilonu yolla. Gunluk en az 50 mekik cekiyoruz sen bence yanlari da calistir bi 15 dk. Pazar gunu tarti gunumuz. Yasak biseyler yedigimizde soyluyoruz ve ceza aliyoruz. Umarim sana da yarari olur
bir anne atasözü derki ben evlendıgımde 45 kg dım bende 50 kg dım 55 e kadar düşsem yeter dıyorumTabiki alırız canım hoşgeldin moral bozmadan devam edeceğiz bak ne güzel kilo vermişsin 78'den 64 e gayet güzel hedef kilon kaç canım ?
Listeye ekliyorum seni pazar kilonu tekrarlamayi unutmaTesekkur ederim boy 1.65 kilo 56 52 olsam iyidir ama asil hedefim bel cevrem. Suan belim 80 hedef 70 cevresi