- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
yeşil çay limon maden suyu kürünü denediniz mi 15 günde 5 kilo diyor diyetin yanına ben eklemeyi düşünüyorum da deneyip fayda göreniniz varmı acaba?
off Allahım benim için çok zor olacak. ben dondurma yiyebilmek için yemeği yemiyorum iftarda
geçmiş olsun cnm sabah sporu daha iyi diyorlar aslında daha çok kalori yakıyormuş ama imkanın yoksa akşam yap ne olacak :)Arkadaşlar kusura bakmayın annem rahatsız onunla ilgileniyorum diyeti düşünemedim hiç. Beni şu bir kaç gün maruz görün annem toparlanınca katılacağım aranıza :)) siz menülerinizi yazmaya devam edin hatta şu ceza 40 mekik çok iyi olmuş :)) uygulanırsa çok güzel olur bence :)) sonuçta hepimiz zayıflamak için burdayız cezayı kabul etmeyen arkadaşları da zorla burda tutacak değiliz
Ha bugün ha yarın sporuma tekrar devam edeceğim diyorum ama illa ki bir şey çıkıyor yapamıyorum. Siz hangi saatlerde spor yapıyorsunuz yemekten önce mi sonra mı sabah mı akşam mı. Çalışıyorum akşam vaktim oluyor aslında. Siz hangi saatte yapmamı önerirsiniz kızlar?
ben 15 günde 2 kilo versem yeter bana şimdi hazırladım içeceğim bakalım dedikleri kadar etkili miBende duymuştum onu ama 15 günde nasıl 5 kilo verilir ki hiç yemek yemeden mi acaba ozamanda ölürüz
tatlı fazla sevmiyorum AllahtanHahahhhh ne güzel hep sana ceza keseriz o zamantabii bende tatlı krizlerinde napıcam hiç bilmiyorum
Tamam kızlar bende aranizdayım o zaman. Kısaca hemen bahsedeyim kendimden. 1.70 boyundayım kilom 64. 1 yaşında bir kızım var şu ara evdeyim. Ondan rahatça diyet yapabilirim. 10 gün sonra tatile gitcez inşallah o zamana kadar 2 kg versem bari diye düşünüyorum. Tatilde yüzme falan derken kilo vermek veya korumak daha kolay benim için. Kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz?hoşgeldin cnm niye ayıp olsun da herkes istediği zaman istediğini yiyip yazabilir
Geçmiş olsun canım. Hemen iyileşir inşallah. Sporu sabah yapmak metabolizma yi hizlandiriyo. Yatmadan önce yapmaksa uykuya dalmayı güçlestiriyomuş. Benden genel bilgi :)Arkadaşlar kusura bakmayın annem rahatsız onunla ilgileniyorum diyeti düşünemedim hiç. Beni şu bir kaç gün maruz görün annem toparlanınca katılacağım aranıza :)) siz menülerinizi yazmaya devam edin hatta şu ceza 40 mekik çok iyi olmuş :)) uygulanırsa çok güzel olur bence :)) sonuçta hepimiz zayıflamak için burdayız cezayı kabul etmeyen arkadaşları da zorla burda tutacak değiliz
Ha bugün ha yarın sporuma tekrar devam edeceğim diyorum ama illa ki bir şey çıkıyor yapamıyorum. Siz hangi saatlerde spor yapıyorsunuz yemekten önce mi sonra mı sabah mı akşam mı. Çalışıyorum akşam vaktim oluyor aslında. Siz hangi saatte yapmamı önerirsiniz kızlar?
Kilom 66.4 yanlış yazmışım gönlümden geçeni yazmışımTamam kızlar bende aranizdayım o zaman. Kısaca hemen bahsedeyim kendimden. 1.70 boyundayım kilom 64. 1 yaşında bir kızım var şu ara evdeyim. Ondan rahatça diyet yapabilirim. 10 gün sonra tatile gitcez inşallah o zamana kadar 2 kg versem bari diye düşünüyorum. Tatilde yüzme falan derken kilo vermek veya korumak daha kolay benim için. Kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz?
yeşil çay limon maden suyu kürünü denediniz mi 15 günde 5 kilo diyor diyetin yanına ben eklemeyi düşünüyorum da deneyip fayda göreniniz varmı acaba?
yarım litre su kaynatıp 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıyorsun 10 dk demliyorsun yarım limon suyu sıkıyorsun kabuğunuda dilimleyip içine atıyorsun sonra 1 şişe maden suyu ekleyip içiyorsun gün boyu. ben dün gece yaptım bugün yağlı yağlı terliyorumO kur nasil biseymi canim detayli anlatir misin ?
Tamam kızlar bende aranizdayım o zaman. Kısaca hemen bahsedeyim kendimden. 1.70 boyundayım kilom 64. 1 yaşında bir kızım var şu ara evdeyim. Ondan rahatça diyet yapabilirim. 10 gün sonra tatile gitcez inşallah o zamana kadar 2 kg versem bari diye düşünüyorum. Tatilde yüzme falan derken kilo vermek veya korumak daha kolay benim için. Kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?