- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Başlangıç: 66.3
Güncel: 63.0
Hedef: 50
Boy: 1,60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım 19 şubat zmanlarında başladım ilk iki ay 6 kilo verebildim sadece sonrası kendiliğinden geldi zaten bünyem alışınca yağlar yavaş yavaş eridi 3. ayda 4 kilo 4. ayda yani bu ay 5.5 kilo gitti
İftar da menümü paylaşacağım kızlar o yüzden akşam ekstra dikkat edeceğim yediklerime
Bitki çayı içen var mı aranızda ?
Guncel:67.3Başlangıç: 66.3
Kizlar kimse iftar menusunu yazmamis hani nerelerdesiniz
İftar menum
1 kase sehriye corbasi
3 kasik tas kebabi
3 kasik makarna
Salata
2 dilim karbuz
Ceyrek bazlama
1 litre de su ara ara
Sizden de bekliyorum
Suan da memik yaptim 50 tane
15 dk lik egzersize gecicem
20 dk da egzersiz yaptim mekikten haric 50 de squat suan cok yoruldu iki bardak su ictim...İyi güzel canım mekik her gün arttır 5'er tane.
Kacamak yaptigimizda ne gibi bi ceza verelim kendimize. Öneriler gelsin
hoşgeldin cnm niye ayıp olsun da herkes istediği zaman istediğini yiyip yazabilirÉ herkes oruç tutuyo ben tutmiyorum nasıl katılcam aranıza kızlar? Ben simdi tüm gün yediklerimi yazsam burda ayıp olmaz mı? Gerçi siz aksam giriyosunuzdur heralde
off Allahım benim için çok zor olacak. ben dondurma yiyebilmek için yemeği yemiyorum iftardaTatliydi dondurmaydi cikolaydi cipsdi bunlar yasak. Yedikten sonra 4 bardak su hatta 40 mekik ve spuat yapcak bir sonraki ogunde de ekmek asla yok. Hic
Nasil?