• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı ..

Arkadaşlar kusura bakmayın annem rahatsız onunla ilgileniyorum diyeti düşünemedim hiç. Beni şu bir kaç gün maruz görün annem toparlanınca katılacağım aranıza :)) siz menülerinizi yazmaya devam edin hatta şu ceza 40 mekik çok iyi olmuş :)) uygulanırsa çok güzel olur bence :)) sonuçta hepimiz zayıflamak için burdayız cezayı kabul etmeyen arkadaşları da zorla burda tutacak değiliz :D

Ha bugün ha yarın sporuma tekrar devam edeceğim diyorum ama illa ki bir şey çıkıyor yapamıyorum. Siz hangi saatlerde spor yapıyorsunuz yemekten önce mi sonra mı sabah mı akşam mı. Çalışıyorum akşam vaktim oluyor aslında. Siz hangi saatte yapmamı önerirsiniz kızlar?

Arkadaşlar kusura bakmayın annem rahatsız onunla ilgileniyorum diyeti düşünemedim hiç. Beni şu bir kaç gün maruz görün annem toparlanınca katılacağım aranıza :)) siz menülerinizi yazmaya devam edin hatta şu ceza 40 mekik çok iyi olmuş :)) uygulanırsa çok güzel olur bence :)) sonuçta hepimiz zayıflamak için burdayız cezayı kabul etmeyen arkadaşları da zorla burda tutacak değiliz :KK70:

Ha bugün ha yarın sporuma tekrar devam edeceğim diyorum ama illa ki bir şey çıkıyor yapamıyorum. Siz hangi saatlerde spor yapıyorsunuz yemekten önce mi sonra mı sabah mı akşam mı. Çalışıyorum akşam vaktim oluyor aslında. Siz hangi saatte yapmamı önerirsiniz kızlar?
geçmiş olsun cnm sabah sporu daha iyi diyorlar aslında daha çok kalori yakıyormuş ama imkanın yoksa akşam yap ne olacak :)

Günaydın kızlar
Dün gece dediğim gibi sabah uyandığımda 50 tane mekik çektim.

bir sonraki görevim= iftara 1 1/2 saat kala 15 dakika basen kalça hareketleri yapılacak + 250 ip atlama

hoşgeldin cnm niye ayıp olsun da herkes istediği zaman istediğini yiyip yazabilir
Tamam kızlar bende aranizdayım o zaman. Kısaca hemen bahsedeyim kendimden. 1.70 boyundayım kilom 64. 1 yaşında bir kızım var şu ara evdeyim. Ondan rahatça diyet yapabilirim. 10 gün sonra tatile gitcez inşallah o zamana kadar 2 kg versem bari diye düşünüyorum. Tatilde yüzme falan derken kilo vermek veya korumak daha kolay benim için. Kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz?

Arkadaşlar kusura bakmayın annem rahatsız onunla ilgileniyorum diyeti düşünemedim hiç. Beni şu bir kaç gün maruz görün annem toparlanınca katılacağım aranıza :)) siz menülerinizi yazmaya devam edin hatta şu ceza 40 mekik çok iyi olmuş :)) uygulanırsa çok güzel olur bence :)) sonuçta hepimiz zayıflamak için burdayız cezayı kabul etmeyen arkadaşları da zorla burda tutacak değiliz :KK70:

Geçmiş olsun canım. Hemen iyileşir inşallah. Sporu sabah yapmak metabolizma yi hizlandiriyo. Yatmadan önce yapmaksa uykuya dalmayı güçlestiriyomuş. Benden genel bilgi :)

Kizlar cook iyi oldu bu topic sakin hicbirimiz.boslamayalim burayi herkes bildirimini yapsin ben de misafirlerim.vardi giremedim ama siz yazmissiniz ne guzel evet her gun bildirim yapalim ne yedik.ne ictik hepsinii.. daha iyi olur ceza da cook iyi olmus en azindan kendimize yararli spor.. mekik mutlaka cekelim her gun ekmegi de en aza indirelim hic vazgecemiyorsak kepekli ekmek yiyelim beyaz ekmek seker tuz..bunlarin zehirden farki yokmus ve asiri kilo yapiyo bizzat kendimden biliyorum..bir de kizlar duymussunuzdur yatmadan yogurt pul biber ile karistirarak yiyenler cok ii sonuclar almislar ozellikle gobek cevresinde.. ben de sahurda az yeyip bu kuru yapmayi planliyorum insallah hep beraber yapip bayrama kadar bile farkedilir.sekilde zayiflariiz.. bir de oruc tutan arkadaslarim vucut iftardan hemen once daha zinde oluyormus hatta seyda coskun da ramazanda musterilerine o saatlerde kosu yaptiriyormus imkanimiz olursa o saatlerde de biseyler yapabiliriz..
Ben boy kg soyliyeyim boyum :158 kilom 61.3 yani.durumum vahimm hepimize kolay gelsiin liste yapmayi bilen bir arkadasimiz yok mu acababyapsak listemizi

Tamam kızlar bende aranizdayım o zaman. Kısaca hemen bahsedeyim kendimden. 1.70 boyundayım kilom 64. 1 yaşında bir kızım var şu ara evdeyim. Ondan rahatça diyet yapabilirim. 10 gün sonra tatile gitcez inşallah o zamana kadar 2 kg versem bari diye düşünüyorum. Tatilde yüzme falan derken kilo vermek veya korumak daha kolay benim için. Kilo bildirimi hangi gün yapıyorsunuz?
Kilom 66.4 yanlış yazmışım gönlümden geçeni yazmışım:KK49:

beni de alın aranıza :110: 11 aylık bir kızım var hamılelıgımde 58 kılodan 78 kıloya çıktım :KK43: suan 64,5 kıloyum boyum 1,68 cm yaşım 29 :KK14:hala emziriyorum kızım gece cok sık emdıgı ıcın sabah aç kurtlar gıbı uyanıyorum. kendımı yemeye veriyorum haliyle.partime çalışıyorum günde 4 saat hergun bugun dıyete baslıcam dıyorum kendıme ama ogun daha cok yıyorum kendıme engel olamıyorum cok mutsuzum :KK61:

KİŞİ ________ _ BOY ______B.KİLO__GÜNCEL KİLO __26.06__03.07__10.07__17.07_ 24.07_ 31.07
Prens annesi____1.58_______72________70________-_____-_____-_____-____-____-
pia miya_______1.60_______66.3______63________-_____-_____-_____-____-_____-
muratsemiha317_1.55________ -________67.3_______-_____-_____-_____-____-_____-
ezgideniss_____1.64________75.5______60.7_______-_____-_____-_____-____-_____-
Papatya________-__________-________63________-_____-_____-_____-____-_____-
cicisko________1.70________-________66.4_______-_____-_____-_____-____-_____-
wiolettt_______1.68________78_______64.5_______-_____-_____-_____-____-_____-
ysmnrly_______1.58________-________61.3________-_____-_____-_____-____-_____-

Son düzenleme:
O kur nasil biseymi canim detayli anlatir misin ?
yarım litre su kaynatıp 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıyorsun 10 dk demliyorsun yarım limon suyu sıkıyorsun kabuğunuda dilimleyip içine atıyorsun sonra 1 şişe maden suyu ekleyip içiyorsun gün boyu. ben dün gece yaptım bugün yağlı yağlı terliyorum

Hoşgeldin canımm 10 günde 2 kilo hele şu ramazan ayında sıcaktan kavrulurken verirsin tabii dikkat edersen yediklerine. Kilo bildirimlerimizi pazar günü yapacağız ama aramızda liste yapmasını bilen yok kilolarımızı nasıl kaydedeceğiz hiç bilmiyorum

Back