Zayıflama Kampı ..

Tabiki alırız canım hoşgeldin moral bozmadan devam edeceğiz bak ne güzel kilo vermişsin 78'den 64 e gayet güzel hedef kilon kaç canım ?

Ben
liste yapayım dedim olmadı microsoft word olan arkadaşlar varmı oradan yapıp resim atsak burada olmuyor
kardeşim excell programında liste yapıyormuş hep bende eve geçince o programı indireceğim telefonuma inşallah liste yapmayı beceririm
Sana da çok teşekkür ederim canım herkes ne güzel bir şeyler başarmak için elinden geleni yapıyor :)) azimli kızlarımm benimm

Hmm denicem kesinlikle :)

Hmm denicem kesinlikle :)

Kilolari kaydetmek icin bi fikir geldi aklima liste yapamazsan herkezin isminin altindaki bildiriya baslangic kilosunu ve guncwl kilosunu yazsin

Bende oyleyim cnaim benimde 3 aylik oglum var durumlar ayni

Bu cok karisik olmus ya nasil yapicaz biz bu isi bilen topik sahiplerine mi sorsak :)

İlk menü benden gelsin o zaman :))

1 tane hurma
salata
Az bir şey patatesli patlıcanlı türlü
Yoğurtlu ıspanak

Kızlar iftardan önce 50 tane squat + 15 dakika basen kalça egzersizleri yaptım.

Ya ama moralim bozuldu biraz yemek yemeden önce tartıya çıktım + 500 gr gösteriyor. Pazar gününe artı çıkmak istemiyorum.
Herkesten bi spor cezası bekliyorum kızlar 50 tane 100 tane fark etmiyor ne söylerseniz yapacağım :)

Eger siskinliginiz varsa A101 den form cay alin kizlar bir hafta icin sonra birakin. Ben onceden icmistim faydasi oluyodu bugun yine baslicam. Gunde 2tane cok ise yariyo birini simdi birini de yatarken icicem

İftar menusu
1 kase corba
1 tabak bamya
Salata
Ceyrek bazlama

Bence ip atlamalisin. 100 tane

Ben bugün oruç değildim. Yemeğimi saat 18 de yedim. Akşam yatsıdan sonra 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım dışarda

kiraz saplı çayı deneyebilirsiniz de acayip etkili ben kayısı çayı içerdim günde 2 bardak ama kiraz saplı çayı günde 1 defa işe yarıyor hemen :))

Çorba bamya salata güzel ama çeyrek bazlama olmamış ekmek olarak kepek buğday ekmekleri yiyebilirsin.

Kesiyorum cezanı 25 tane mekik 25 tane squat hareketi yap bakalımm

Ben bugün oruç değildim. Yemeğimi saat 18 de yedim. Akşam yatsıdan sonra 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım dışarda

Ohh miss Yanına suyunu alacaksın çıkacaksın dışarı yürüyüş yapacaksın bir de sana eşlik eden bir arkadaş olacak tamam tadından yenmez

Cezami hemen uyguluyorummmm

ben bugün yarım porsiyona yakın yoğurtlu makarna yedim ama yemesemde olurdu bugün iştahım yok nedense. spor olarak 1000 tane ip atladım 50 tanede mekik. şimdide yeşil çay maden suyu kürünü yaptım onu içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…