- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.377
Ben yetemiyorum az da sen hizmet et demiş yani.Valla bu gidişle olmıcak zaten. Abisi teyzesinin kızını almış kendisine eş diye annesinin evine getirtmiş kabile hayatı yaşıyor. Bizim de onlar gibi olmamızı istiyor. Bizim ayrı bi aile olduğumuzu kabul edene kadar çocuk mocuk yok dedim zaten çocuk sevmem yaşım da daha 26 umrumda değil yani. Bu araba meselesi dışında ailesini umursamaz bu arada banane naparlarsa yapsınlar der. Annesi babası istese yine umursamıyo arabayı yalan söyleyip başından savıyor ama abisi artık okuyup üflüyo mu napıyosa alo dese akan sular duruyo. Erkek görümce vakası resmen
Hay allahım ya bu arsızlar yüzünden sağlığımdan olucam şu işe bak
Acıma yetime gerçekten ne olduysa şu iyi niyetimden kaybettim. Hep dedim benim ailem de istese götürmicek miyim diye ama bir oldu iki oldu 43890594 oldu yok arsızlar sülalesiŞirketi kalkındırdı ama patron babası olmadığı için arabayı üstüne yapmadı. Oğlu falan olaydı şöyle faydasız, girdiği yeri s.çıp batıran, eşinizden daha makbul olurdu, o bozar eşiniz yapardı.Ama arabayı da oğluna alırdı, eşinize değil. Eşiniz de toy daha, duvara çarpa çarpa öğrenecek, bi tane de siz çarpın, acımayın acıyanı sevmiyor eşiniz.
Aynen öyle kendisi karısıyla anasının evinde sürü gibi yaşıyo diye bizi de öyle zannediyor. Valla hiçte öyle değiliz ben okumuş etmiş kendi parasını kazanan asla kimseye muhtaç olmayan bi kadındım zaten evlenmeden önce de şimdi de. Eğer bir aileye hizmet ediceksem kendi aileme ederdim, aile kurmazdım. Kimse kendi karısıyla karıştırmasın beni de ailemi deBen yetemiyorum az da sen hizmet et demiş yani.
Bu konuda tek bir arsız var. Kimsenin onu bi yerine takmamasına rağmen ısrarla g.tlerinde geziyor, biraz sevin diye.Acıma yetime gerçekten ne olduysa şu iyi niyetimden kaybettim. Hep dedim benim ailem de istese götürmicek miyim diye ama bir oldu iki oldu 43890594 oldu yok arsızlar sülalesi
Sınır çizip tatlı olup aynı zamanda eşinize sert olmalısınız. Ortalama 2 yılda size evliliğine alıp ailesnden ayrışır.Hay allahım ya bu arsızlar yüzünden sağlığımdan olucam şu işe bak
Valla doğru. Gitsin abisinin koynunda yatsın madem çok muhtaçsa. Nasıl sinirlendim var ya anlatamam gerçekten böyle kör insanlara çok sinirleniyorum. Annem de böyle kim ne yaparsa yapsın unutuyor hemen yardıma koşuyor ona çok kızardım kınadım demek ki başıma geldiBu konuda tek bir arsız var. Kimsenin onu bi yerine takmamasına rağmen ısrarla g.tlerinde geziyor, biraz sevin diye.
Esin hayir diyecek sinırini cizecek o cizmiyorsa sen cizmesini saglayacaksın.Bakma böyle yazdigima esim hayir deme asamasina gelene kadar bennde cok cektim ne arabayi kiskanmam kaldi ne sevaba girmek istememem kaldı.Kuzeni yan sehirdeki otobüslerin akin akin gittigi yere bizim arabayla götürülüyordu otobüsle gitsin bana ne dedigimde malini kiskanıyor oldum salağa anlatır gibi anlata anlata kafasında yer etti ben kızarim diye mi hayır diyor yoksa zamanla anladi mi bilmiyorum ama sen de seni sindirmesine izin verme tepkini koyValla çok şükür artık gündelik şeyler için arabayı istemiyorlar. Sadece köy için onda da köylerin dağın başında allahın unuttuğu yerde toplu taşıma yok gibi bişey. O da çocukla perişan olmasınlar diye düşünüyor sözde ama bana güvenipte mi yaptı çocuğunu ya da arabasını bana güvenipte mi sattı yetti artık bende ciddi bir şekilde konuşucam. Ya patron istemiyo desin ya da karım istemiyo desin. Hayır gücüme giden ben zaten o düğüne gidip geri dönücem benimle git gel işte sen 2 gün orda keyif yapıcaksın diye neden benim düzenimi bozuyosun yüzsüz
Aslında aynen böyle yapıyorum ailesine karşı ne kadar tiksinsem de gayet minnoş davranıp sınırımı çizdim. Eşimden de aynı performansı bekliyorum ama o 2 yıl içinde benim psikolojim ne olacakSınır çizip tatlı olup aynı zamanda eşinize sert olmalısınız. Ortalama 2 yılda size evliliğine alıp ailesnden ayrışır.
Yemin ederim nerdeyse aynı cümleleri duyuyorum. Bencillikten kötülüğe anlayışsızlığa kadar hiç karakterimde olmayan şeyler duydum. Ya bu adamların evlenip yuva kurduğunu neden kabullenemiyorlar?Esin hayir diyecek sinırini cizecek o cizmiyorsa sen cizmesini saglayacaksın.Bakma böyle yazdigima esim hayir deme asamasina gelene kadar bennde cok cektim ne arabayi kiskanmam kaldi ne sevaba girmek istememem kaldı.Kuzeni yan sehirdeki otobüslerin akin akin gittigi yere bizim arabayla götürülüyordu otobüsle gitsin bana ne dedigimde malini kiskanıyor oldum salağa anlatır gibi anlata anlata kafasında yer etti ben kızarim diye mi hayır diyor yoksa zamanla anladi mi bilmiyorum ama sen de seni sindirmesine izin verme tepkini koy
Eşin kabullendirecek ah hepsi eslerde bitiyor hepsi hic birinde suc yok esin diyecek benim de bir aile düzenim var beni aramayin basit basit sebepler icinYemin ederim nerdeyse aynı cümleleri duyuyorum. Bencillikten kötülüğe anlayışsızlığa kadar hiç karakterimde olmayan şeyler duydum. Ya bu adamların evlenip yuva kurduğunu neden kabullenemiyorlar?
İşte o bu basit sebeplerin aile düzenini bozduğunun farkında değilEşin kabullendirecek ah hepsi eslerde bitiyor hepsi hic birinde suc yok esin diyecek benim de bir aile düzenim var beni aramayin basit basit sebepler icin
Bazen de abisine veriyor arabayı sadece kendi gitse iyiBen eşiniz de buldum sorunu. Patron müsade etmiş diye keyfi istediği yere götürmemeli aracı sonuçta emanet araba. Benim abim 20 yıla yakın aynı firmada çalışıyor onun da altında araba var. Bir kere istanbul içinde işim vardı o tarafa gideceğim ama evin oraya gelmem e-5 in ordan alayım seni dedi. Sonuçta benzini şirket karşılıyor ve araç gitmesi gereken yol haricinde bir kazaya karışırsa büyük sorun o yüzden mesaisi bittikten sonra aracı şirkete bırakıp servise binip eve gelir. Sizin eşiniz bir de emanet araba ile köye gidiyor
eşiniz de iyi cesaret var. Arabaya bir şey olsa şirket aracı olarak görünüyor ve kullanan kişi başkası nasıl hesap verecek. ben işe yaramaz ailem için işimi riske atmayı göze alamazdım.Bazen de abisine veriyor arabayı sadece kendi gitse iyi
İşte patronun ona bişey demeyeceğine o kadar güveniyor ki umrunda değil. Ailesini de işe yaramaz olarak görmüyoreşiniz de iyi cesaret var. Arabaya bir şey olsa şirket aracı olarak görünüyor ve kullanan kişi başkası nasıl hesap verecek. ben işe yaramaz ailem için işimi riske atmayı göze alamazdım.
kabul mabul etmeyinBen de aynı şeyi söylüyorum hatta yüzsüz abisi kendisi bile alıp kullandı arabayı nişanlıyken. Araba konusu bir nevi prim gibi. Çok fazla satış yaptığı için patronun ona verdiği prim motivasyon vs her ne derseniz.
Kalkıp dese ki patron sorun yapıyor falan bu sefer de siz kullanıyorsunuz ya diyecek kadar yüzsüz bir abi.
Evet kendimi yıpratıyorum ama rahatsız oluyorum napıyım perşembe 2 saat pazar 2 saat yok olmasını kabul mü ediyim valla sinirden kendimi parçalıcam artık.
Manevi ne durumda. Ben ev yerleştirirken gardima gelmemislerdi mesela. Para ile alakası yok bunların. sizin esyaları eşiniz neden tek tasidı otursun da düşünsünKendi imkanı varsa isterse kurtlu gibi oturmadan dolansın dursun ama benim düzenimi bozamaz. Parazit gibi resmen ya
Yok bizimki maddi güçleri yoktu diye düşünüyor