Yüzsüz Eş Ailesi

Ben yetemiyorum az da sen hizmet et demiş yani.

Acıma yetime gerçekten ne olduysa şu iyi niyetimden kaybettim. Hep dedim benim ailem de istese götürmicek miyim diye ama bir oldu iki oldu 43890594 oldu yok arsızlar sülalesi

Ben yetemiyorum az da sen hizmet et demiş yani.
Aynen öyle kendisi karısıyla anasının evinde sürü gibi yaşıyo diye bizi de öyle zannediyor. Valla hiçte öyle değiliz ben okumuş etmiş kendi parasını kazanan asla kimseye muhtaç olmayan bi kadındım zaten evlenmeden önce de şimdi de. Eğer bir aileye hizmet ediceksem kendi aileme ederdim, aile kurmazdım. Kimse kendi karısıyla karıştırmasın beni de ailemi de

Acıma yetime gerçekten ne olduysa şu iyi niyetimden kaybettim. Hep dedim benim ailem de istese götürmicek miyim diye ama bir oldu iki oldu 43890594 oldu yok arsızlar sülalesi
Bu konuda tek bir arsız var. Kimsenin onu bi yerine takmamasına rağmen ısrarla g.tlerinde geziyor, biraz sevin diye.

Bu konuda tek bir arsız var. Kimsenin onu bi yerine takmamasına rağmen ısrarla g.tlerinde geziyor, biraz sevin diye.
Valla doğru. Gitsin abisinin koynunda yatsın madem çok muhtaçsa. Nasıl sinirlendim var ya anlatamam gerçekten böyle kör insanlara çok sinirleniyorum. Annem de böyle kim ne yaparsa yapsın unutuyor hemen yardıma koşuyor ona çok kızardım kınadım demek ki başıma geldi

Esin hayir diyecek sinırini cizecek o cizmiyorsa sen cizmesini saglayacaksın.Bakma böyle yazdigima esim hayir deme asamasina gelene kadar bennde cok cektim ne arabayi kiskanmam kaldi ne sevaba girmek istememem kaldı.Kuzeni yan sehirdeki otobüslerin akin akin gittigi yere bizim arabayla götürülüyordu otobüsle gitsin bana ne dedigimde malini kiskanıyor oldum salağa anlatır gibi anlata anlata kafasında yer etti ben kızarim diye mi hayır diyor yoksa zamanla anladi mi bilmiyorum ama sen de seni sindirmesine izin verme tepkini koy

Sınır çizip tatlı olup aynı zamanda eşinize sert olmalısınız. Ortalama 2 yılda size evliliğine alıp ailesnden ayrışır.
Aslında aynen böyle yapıyorum ailesine karşı ne kadar tiksinsem de gayet minnoş davranıp sınırımı çizdim. Eşimden de aynı performansı bekliyorum ama o 2 yıl içinde benim psikolojim ne olacak

Yemin ederim nerdeyse aynı cümleleri duyuyorum. Bencillikten kötülüğe anlayışsızlığa kadar hiç karakterimde olmayan şeyler duydum. Ya bu adamların evlenip yuva kurduğunu neden kabullenemiyorlar?

Yemin ederim nerdeyse aynı cümleleri duyuyorum. Bencillikten kötülüğe anlayışsızlığa kadar hiç karakterimde olmayan şeyler duydum. Ya bu adamların evlenip yuva kurduğunu neden kabullenemiyorlar?
Eşin kabullendirecek ah hepsi eslerde bitiyor hepsi hic birinde suc yok esin diyecek benim de bir aile düzenim var beni aramayin basit basit sebepler icin

Ben eşiniz de buldum sorunu. Patron müsade etmiş diye keyfi istediği yere götürmemeli aracı sonuçta emanet araba. Benim abim 20 yıla yakın aynı firmada çalışıyor onun da altında araba var. Bir kere istanbul içinde işim vardı o tarafa gideceğim ama evin oraya gelmem e-5 in ordan alayım seni dedi. Sonuçta benzini şirket karşılıyor ve araç gitmesi gereken yol haricinde bir kazaya karışırsa büyük sorun o yüzden mesaisi bittikten sonra aracı şirkete bırakıp servise binip eve gelir. Sizin eşiniz bir de emanet araba ile köye gidiyor

Bazen de abisine veriyor arabayı sadece kendi gitse iyi

eşiniz de iyi cesaret var. Arabaya bir şey olsa şirket aracı olarak görünüyor ve kullanan kişi başkası nasıl hesap verecek. ben işe yaramaz ailem için işimi riske atmayı göze alamazdım.
İşte patronun ona bişey demeyeceğine o kadar güveniyor ki umrunda değil. Ailesini de işe yaramaz olarak görmüyor

Patron kullanın demiş ama sürekli keyfi 2 3 saat yol yapın taksi gibi kullanin dememiş ki. İyi niyeti suistimal ediyor eşiniz.
Abisi annesiyle beraber yaşadığı için kendinde böyle şeyleri hak görüyor sanırım eşinizde o yüzden ses çıkaramıyor. Bu böyle devam eder malesef

kabul mabul etmeyin
eşiniz bir yol bulsun
arabasını patronu almış olsun mesela
artık arabamız yok diyin
zaten çok da kullandık ayıp denen bişey var diyin

bu olayların önüne geçmezseniz yakında araba alacağım kredi çek sıkıştım şu kadar ver vs diyecektir abisi

Kendi imkanı varsa isterse kurtlu gibi oturmadan dolansın dursun ama benim düzenimi bozamaz. Parazit gibi resmen ya

Yok bizimki maddi güçleri yoktu diye düşünüyor
Manevi ne durumda. Ben ev yerleştirirken gardima gelmemislerdi mesela. Para ile alakası yok bunların. sizin esyaları eşiniz neden tek tasidı otursun da düşünsün

Benzini de patron veriyor herhalde. Bu kadar keyfine kullanmak da ne biliyim bu benzin pahalılığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…