Yüzsüz Eş Ailesi

O zaman şöyle yapsam bugün karşıma alıp konuşsam böyle böyle diye. İstediğimi yapmadıkça kendinden soğutuyorsun sana yakın olmak istemiyorum falan desem?
Soğuyorum demeyin, direkt soğuyun gitsin. O uğraşsın ısıtıcam diye. Bunlar bundan anlıyor. Konuşmak kâr etmiyor, dırdırcı oluyorsun.

Soğuyorum demeyin, direkt soğuyun gitsin. O uğraşsın ısıtıcam diye. Bunlar bundan anlıyor. Konuşmak kâr etmiyor, dırdırcı oluyorsun.
Evet bunları çok güzel yaparım zaten soğuk yapmak benim göbek adım ama burda ters teperse diye korkuyorum açıkçası. Çok uzun zamandır da kavga etmedik zaten aramış müthiş iyi şu an. Yarın abisini bırakacak işte ne diyim şimdi ona

Kâr zarar hesabını siz yapacaksınız, aranız iyiyse göze alamıyorsanız yarın da götürsün abisini, yapacak bir şey yok. O patronun sorunu artık.

E sen sustukca araniz muthis olur zaten
Evlilik super olsa gelip konu acar miydin burda
Adam korkuyor mu karimla aram acilacak diye?
Yarin onu birakacagi saat icin plan yap goturecegini unutmus gibi davran
O da abimleri birakicam derse ya bu konuyu kac kere konusucaz yetti artik diye girersin konuya
Goturuyorsan da kendin de kal orda gelme eve buz gibi soguttun kendinden bundan sonra ilgimi sevgimi zor gorursun de cik odadan

Abiyle de konuşsam mı acaba bizi bi sal diye

Abiyle de konuşsam mı acaba bizi bi sal diye
Onermem
Esin abisine bagimli
Hakliyken haksiz duruma dusebilirsin
Esinin demesi lazim abi patron arabayi haddinden fazla kullandigimi anlamis gps ayarindan
Mahcup oldum bundan sonra ise gidip gelmek disinda kullanmayacagim vs
Anca bu sekilde hallolur bu mesele
Esinin aklina gelmiyor belki de bahane
Bu sekilde abine soyle yoksa ben soylucem diyebilirsin en fazla

Aa yapmaz ki onu, abisi yüzüne bakmaz sonra. Bekle ki işi düşsün o kadife sesini duyursun telefondan sonra.

Ya onun derdi patron bunu seviyor ya şimdi arabaya da izin veriyor bunlarla gurur duyuyor ego tatmini. Ailesi bunu bi halta benzetememiş küçükken pc başında oyun oynamaktan başka bişey yapmıyor diye. Bu da şimdi iyi bir iş bulunca bak ben başardım kafasında hava atmak için götürdü getir arabayı verdi şimdi ailesi de yüz buldu zaten sorun olmuyor bizi taşı oraya buraya kafasındalar. Kalkıp patron kızdı diyipte egosunu zedelemez. Anca benim kızdığımı söyleyebilir ya da işim var diye yalan atabilir. Ya da diğer ihtimal o gün araba bende olmıcak x'e vericem işi varmış diye bir iş arkadaşına atabilir olayı

Aa yapmaz ki onu, abisi yüzüne bakmaz sonra. Bekle ki işi düşsün o kadife sesini duyursun telefondan sonra.
Aynen öyle evlendik bir kere bile napıyosunuz diye çalmadı o telefon. Gelip evimizi bile görmek istemediler merak edip. Düşünüyorum şimdi sadece işleri düşünce arıyorlar. Ama benim salak farkında değil zamanında ilgi görmemiş şimdi popüler çocuk ben oldum zannediyor

Madem egosu onemli alsin bi araba tahsis etsin abisine
Milletin arabasiyla hava atmak da neymis
O dediklerin gecici cozumler
Simdi goturmez isim var der haftaya goturmeye devam eder
Birileri cinnet gecirmedikce de bu duzen boyle surer gider

Madem egosu onemli alsin bi araba tahsis etsin abisine
Milletin arabasiyla hava atmak da neymis
O dediklerin gecici cozumler
Simdi goturmez isim var der haftaya goturmeye devam eder
Birileri cinnet gecirmedikce de bu duzen boyle surer gider
O kadar çok cinnet geçirdim ki yani kendi açımdan geçirdiğimi düşünüyorum ama yeterli olmamış sanırım. Bardak tabak kırmalı bir cinnet geçirmeliymişim demek ki

Bardaklari niye kiriyorsun onlar senin ceyizin
Git arabanin lastigini pıçakla
Cinnet gecirdigine degsin
Hahahaha valla bu zamana kadar elim gitmedi daha taksit yeni bitti kızım diye kendimi sakinleştirdim. Şu an aramız mükemmel eğer ben zort diye dediğin gibi bi tepki verirsem belki aklı başına dank eder. Bugün sanki hiçbir şey olmamış gibi güzel davranıcam. Yarın işten gelince dışarı çıkmak isticem ya da film falan izlemek isticem neyse abimler cart curt yaparsa dediğin cümleleri aynen söylicem bakalım napıcak

Eşinizde hata kullandirtasın kendini..düğunume el gibi gelen aileye tavır alirdım esiniz ailenin safı mı

Eşinizde hata kullandirtasın kendini..düğunume el gibi gelen aileye tavır alirdım esiniz ailenin safı mı
Saf olmadığını düşünüyordum ama kullanıldığının farkında değil bence. Görmediği ilgiyi şimdi bişeyler talep ettiklerinde gördüğü için mutlu oluyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…