Yüzsüz Eş Ailesi

Kendini kullandiriyor da o araba ona ait değil birgün o şirketten araba yüzünden kovulursa mahvederdim kocamı . Kocanizdaki de iyi cesaret patronun arabasini taksi yapmış
iş eşinizde bitiyor patronum sert bi dille uyardı desin araçla alakalı taksi tutsun abisi de ayol.
Abisi taksi tutar mı canım parası yok ki biz para yapıyoruz tuvalette onların öyle bir yeteneği yok maalesef:KK61:

Hahahaha valla bu zamana kadar elim gitmedi daha taksit yeni bitti kızım diye kendimi sakinleştirdim. Şu an aramız mükemmel eğer ben zort diye dediğin gibi bi tepki verirsem belki aklı başına dank eder. Bugün sanki hiçbir şey olmamış gibi güzel davranıcam. Yarın işten gelince dışarı çıkmak isticem ya da film falan izlemek isticem neyse abimler cart curt yaparsa dediğin cümleleri aynen söylicem bakalım napıcak
Kimse duzeni bozulmadikca harekete gecmez
Mükemmel iliskinizi devam ettirmek istiyorsa bi bedel ödemeli
Cunku adam ödemeyi seviyor 🥴

Kimse duzeni bozulmadikca harekete gecmez
Mükemmel iliskinizi devam ettirmek istiyorsa bi bedel ödemeli
Cunku adam ödemeyi seviyor 🥴
İşte bana karşı da seviyor mu onu bilemiyorum elime yüzüme bulaşırsa ne halt yerim korkusundan çıkamadığım için bişey yapamadım

Şöyle ki yapıyor çoğu zaman. Geçen gün bu konuyu konuştuk dedi ki abimin bebekle birkaç vasıta yol yapmasına üzülüyorum. Ailesine hiç bağlı değil bu arada umrunda bile değiller hiç görmese konuşmasa umrunda olmaz onu eklemeyi unutmuşum. Bu konu dışında da ciddi anlamda problemimiz yok.
Abisi bebekle fellik fellik gezeegine evinde otursa nasil olur acaba?

Saf olmadığını düşünüyordum ama kullanıldığının farkında değil bence. Görmediği ilgiyi şimdi bişeyler talep ettiklerinde gördüğü için mutlu oluyor resmen
Yani dugününüzde ailesinden kazık yemiş ama buna rağmen akli başına gelmemis garip. Ben de benzer şeyi yaşadım. Eşi zamaninda maddi manevi kullanmış. Düğünde oyle yaptilar işte eşim resti cekti . O günden beri rahatız

İşte bana karşı da seviyor mu onu bilemiyorum elime yüzüme bulaşırsa ne halt yerim korkusundan çıkamadığım için bişey yapamadım
Ilk kural korkmamak zaten
Bende bazen kocama rest cekerim
Zaten senin icin ben olsam ne olmasam ne der ve dedigimi yapar 😄 bezmis cunku el mecbur sonunda dedigimi yapacagini ikimizde biliyoruz
Korktugumu bilirse rahat davranir 🤝

Evet bunları çok güzel yaparım zaten soğuk yapmak benim göbek adım ama burda ters teperse diye korkuyorum açıkçası. Çok uzun zamandır da kavga etmedik zaten aramış müthiş iyi şu an. Yarın abisini bırakacak işte ne diyim şimdi ona
Cok uzun zamandir kavga etmedik demissin de zaten kac aylik evlisiniz ki?

Abisi bebekle fellik fellik gezeegine evinde otursa nasil olur acaba?
Kendi imkanı varsa isterse kurtlu gibi oturmadan dolansın dursun ama benim düzenimi bozamaz. Parazit gibi resmen ya
Yani dugününüzde ailesinden kazık yemiş ama buna rağmen akli başına gelmemis garip. Ben de benzer şeyi yaşadım. Eşi zamaninda maddi manevi kullanmış. Düğünde oyle yaptilar işte eşim resti cekti . O günden beri rahatız
Yok bizimki maddi güçleri yoktu diye düşünüyor

Ilk kural korkmamak zaten
Bende bazen kocama rest cekerim
Zaten senin icin ben olsam ne olmasam ne der ve dedigimi yapar 😄 bezmis cunku el mecbur sonunda dedigimi yapacagini ikimizde biliyoruz
Korktugumu bilirse rahat davranir 🤝
Sonunda dediğim oluyor ama o süreçte ben mal oluyorum ağlamaktan kendimi tutamıyorum ya çıldırıcam ben zırt pırt anamı babamı taşısam o ne yapardı acaba

Kocanız tam bir ilgi arsızı. O arabaya bişey olsun, anlar patronun babası olmadığını.
Şimdi şöyle o konuda emin olamıyorum çünkü gerçekten şirketi kalkındırdı diyebilirim. Üretimi bilmem kaç katı arttırdı onun sayesinde patron işleri büyüttü etti vs arabayı da bir nevi prim olarak verdiler buna. Ama ne olursa olsun üstüne yapmadılar hala patronun arabası b.kunu çıkarttı iyice ailesi. Ama gerçekten çok yüzsüzler ya öyle böyle değil ben hiç alışkın değilim kendi annemden bile bişey isteyemem çok garip geliyo bana bu durum

Eşimin ailesi amcasina varana kadar aynılar bir aralar arabayi istiyorlardi ayni yüzsüzlükle cok kavgalar ettik simdi araba istemekten vazgectiler beni suraya götür buraya götür. Gecen gün pazar kahvaltisi yapalim dedik tam oturduk annesi ariyor beni cicekciye götür canım sıkıldı diye.Ya basında kocan var kocanla git dimi yok esim bir götürdü iki götürdü en son gelecegi zaman kapıyi kilitledim baskalarının gönlünü yapmak icin bizden calacaksan gelme eve diye simdi bahane bulmaya basladı ya da isim var diye söylüyor bazen kiyamadıgı oluyor kavga ediyoruz valla kullandirmasin benim çenem susmaz öyle yaparsa .Sert olun biraz en sinir oldugum sey otobüs diye bir sey var onunla gitsinler

Korkanın çocuğu olmazmış.
Valla bu gidişle olmıcak zaten. Abisi teyzesinin kızını almış kendisine eş diye annesinin evine getirtmiş kabile hayatı yaşıyor. Bizim de onlar gibi olmamızı istiyor. Bizim ayrı bi aile olduğumuzu kabul edene kadar çocuk mocuk yok dedim zaten çocuk sevmem yaşım da daha 26 umrumda değil yani. Bu araba meselesi dışında ailesini umursamaz bu arada banane naparlarsa yapsınlar der. Annesi babası istese yine umursamıyo arabayı yalan söyleyip başından savıyor ama abisi artık okuyup üflüyo mu napıyosa alo dese akan sular duruyo. Erkek görümce vakası resmen
Ortalama 2 yıl içinde kavga ede ede anlata anlata anca düzeliyorlar başarılar dilerim🤣
Hay allahım ya bu arsızlar yüzünden sağlığımdan olucam şu işe bak

Eşimin ailesi amcasina varana kadar aynılar bir aralar arabayi istiyorlardi ayni yüzsüzlükle cok kavgalar ettik simdi araba istemekten vazgectiler beni suraya götür buraya götür. Gecen gün pazar kahvaltisi yapalim dedik tam oturduk annesi ariyor beni cicekciye götür canım sıkıldı diye.Ya basında kocan var kocanla git dimi yok esim bir götürdü iki götürdü en son gelecegi zaman kapıyi kilitledim baskalarının gönlünü yapmak icin bizden calacaksan gelme eve diye simdi bahane bulmaya basladı ya da isim var diye söylüyor bazen kiyamadıgı oluyor kavga ediyoruz valla kullandirmasin benim çenem susmaz öyle yaparsa .Sert olun biraz en sinir oldugum sey otobüs diye bir sey var onunla gitsinler
Valla çok şükür artık gündelik şeyler için arabayı istemiyorlar. Sadece köy için onda da köylerin dağın başında allahın unuttuğu yerde toplu taşıma yok gibi bişey. O da çocukla perişan olmasınlar diye düşünüyor sözde ama bana güvenipte mi yaptı çocuğunu ya da arabasını bana güvenipte mi sattı yetti artık bende ciddi bir şekilde konuşucam. Ya patron istemiyo desin ya da karım istemiyo desin. Hayır gücüme giden ben zaten o düğüne gidip geri dönücem benimle git gel işte sen 2 gün orda keyif yapıcaksın diye neden benim düzenimi bozuyosun yüzsüz

Şimdi şöyle o konuda emin olamıyorum çünkü gerçekten şirketi kalkındırdı diyebilirim. Üretimi bilmem kaç katı arttırdı onun sayesinde patron işleri büyüttü etti vs arabayı da bir nevi prim olarak verdiler buna. Ama ne olursa olsun üstüne yapmadılar hala patronun arabası b.kunu çıkarttı iyice ailesi. Ama gerçekten çok yüzsüzler ya öyle böyle değil ben hiç alışkın değilim kendi annemden bile bişey isteyemem çok garip geliyo bana bu durum
Şirketi kalkındırdı ama patron babası olmadığı için arabayı üstüne yapmadı. Oğlu falan olaydı şöyle faydasız, girdiği yeri s.çıp batıran, eşinizden daha makbul olurdu, o bozar eşiniz yapardı. 🥴 Ama arabayı da oğluna alırdı, eşinize değil. Eşiniz de toy daha, duvara çarpa çarpa öğrenecek, bi tane de siz çarpın, acımayın acıyanı sevmiyor eşiniz.

X