Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

geçen pazartesi tartıldım 72.9 dum

yürüyüşümü ve egzersizlerimi düzenli yapıyorum...
bakalım pazartesi kaç olucam...

katılmak isteyen arkadaşlar buyrun yürüyerek birlikte kilo verelim

slm arkadaşlar diyete dün başladım haliyle sporada dün başladım o kadar hamlamışım ki sadece 8 dakika uzay yürüyüşü yapabildim ama hergün yapmayı planlıyorum inşallah uyabilirm...çalıştığım için dışarı çıkıp yürüme imkanım olmuyo ama evde yapabildiğim kadar yapmayı hedefliyorum bakalım nasıl olcak...herkese iyi diyetler...

kızlar ben de yürüyüşe başladım günler uzayıp havalar güzelleşince. yalnız benim göbek prolemim var sadece. kalça bacak taş maşşallah. belim incelsin istiyorum. uzmanlar yürüyüş yapın nerenizde yağ fazlaysa oradan gider diyorlar ama teyidini alayım sizden,göbek problemi olan yürüyen ve beli incelen var mı??

hoşgeldin şeker...
Şeniz
iyi olur inşallah..10 dk da olsa yürü evde inan çok faydasını görürsün tatlışım..
kilonu yazmamışsın şekerim yazda pazartesi karşılaştıralım kaç olucazkaydirigubbakcemile5

ay evet şekerim incelmezmi...
ben göbüşümün resmen eridiğini hissediyorum...
göbüşünde taş olucak inşallahalkisalkisalkishoşgeldin bu arada şeker

Beni de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:

tabiki hoşgeldin şekerim

kilolalrıda alim olurmu kızlar liste yapıcam ona göre her pazartesi

çalışanlar nasıl yürüyecek bu kadar ..ben ancak öğlenleri yürüyebiliyorum ..onda da en fazla yarım saat ...dışarı çıkıyorum yemeğe ..hızlı yürüyen biriyim ben ..hatta annem bu yüzden bana jandarma der :) evdeki baynlar için kolay da çalışan için ancak haftasonu ya da yaz geldi eve geldikten sonra yemekten sonra bi yarım saat gidilebilir ..çünkü akşam saatlerinde uzun yürüyüşlere enerji kalmıyor ...

pazartesiden itibaren bende burdayim ins
tamam canım benim bekliyorum

canım bende çalışıyorum...
günde 10 yada 20 dk da olsa yürüyüş yapmalıyız..
işe gelirken bir durak önce ineriz bende öyle yapıyorum eve giderkende yapabiliriz aynısını..
evde akşamları yemek masasının etrafını dolansak salonda yada koridorda turlasak bile süper hafta sonları daha artırırız tempoyu..

25 mart 15 dakika uzay yürüyüşü :teselli: ama inşallah ilerki günlerde daha da artırmayı düşünüyorum...şimdilik 78 kiloyum benide ekler misiniz listeye:teytey:

kızlar ben de çalışıyorum cumartesi günleri bile ,hem de yüksek lisans yapıyorum, ama yürüyüşüme tek engel olan şey havanın erken kararması ve yağış. onlar da bitecek yakında. zaten bu pazardan beri sabah akşam 45 dk yürüyorum.akşam yürüyüş üstü pilates yapıyorum. saatler değişince sabah karanlık olur hava,çıkamam ama akşamaları yürürüm herhalde. özellikle nöbetçi oklduğum gün sürekli ayakta kalıyorum okulda. o gün yürüyüş yapmak ayrı bir keyif oluyor,dolaşımım hareketleniyor,açık havada içim açılıyor...
ben de 54.6 kiloyum bugün itibariyle,61 kilodan düştüm,2.5 ay olucak yakında dikkat etmeye ,egzersiz yapmaya başlayalı.

25 mart 15 dakika uzay yürüyüşü :teselli: ama inşallah ilerki günlerde daha da artırmayı düşünüyorum...şimdilik 78 kiloyum benide ekler misiniz listeye:teytey:

tamam şekerler hoş geldiniz..
yürüyüşlerinizi günlük yazmayı ihmal etmeyin olurmu tatlışlar

akrep33 --------- 72.9
cemrem --------- 78
chemes --------- 54.6

kilosunu vermeyen kalmasın
pazartesi liste günü tekrar tartılıp kilolarımızı bildirelim şekerler

Kizlar merhaba beni de ekler misiniz lutfenolumunekankayizsmile
Bende 1 haftadir yuruyus yapiyorum 6.5 ila 8 km yuruyorum.Beni de araniza alirsaniz tembellik edemem.
Kilom: 58.8

Kizlar merhaba beni de ekler misiniz lutfenolumunekankayizsmile
Bende 1 haftadir yuruyus yapiyorum 6.5 ila 8 km yuruyorum.Beni de araniza alirsaniz tembellik edemem.
Kilom: 58.8

hoşgeldin canım ben de senin gibi yeniyim,bir haftadır yürüyorum,eskiden de yürürdüm ama kışın fırsat olmadı. her neyse kilon çok değil,boyun kaç??

Benim boyum 170.Kilom fazla degil ideal ama gecen ay 60 lardaydim indim geri biraz dikkat ederek.evlendikten sonra kilo alanlardanim bende 54 ile evlendim yuvarlandim geldimkaydirigubbakcemile3
Isin birde su yani var ben dikkat etmeyince hemen aliyorum.O yuzden yuruyus yapmaya basladim.

iyi yapmışsın canım,yürüyüşzaten sağlık için de çok faydalı. benim de boy 1.70, yoğun iş temposundan düzensiz beslenmeden alıverdim. hiç bu kadar çok kilo almamıştım 60 ları gördüm. allaha şükür verdim,şimdi fena değilim,ama daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…