hoşgeldin şeker...slm arkadaşlar diyete dün başladım haliyle sporada dün başladım o kadar hamlamışım ki sadece 8 dakika uzay yürüyüşü yapabildim ama hergün yapmayı planlıyorum inşallah uyabilirm...çalıştığım için dışarı çıkıp yürüme imkanım olmuyo ama evde yapabildiğim kadar yapmayı hedefliyorum bakalım nasıl olcak...herkese iyi diyetler...
ay evet şekerim incelmezmi...kızlar ben de yürüyüşe başladım günler uzayıp havalar güzelleşince. yalnız benim göbek prolemim var sadece. kalça bacak taş maşşallah. belim incelsin istiyorum. uzmanlar yürüyüş yapın nerenizde yağ fazlaysa oradan gider diyorlar ama teyidini alayım sizden,göbek problemi olan yürüyen ve beli incelen var mı??
Beni de aranıza kabul eder misiniz :1rolleyes:
tamam canım benim bekliyorumpazartesiden itibaren bende burdayim ins
çalışanlar nasıl yürüyecek bu kadar ..ben ancak öğlenleri yürüyebiliyorum ..onda da en fazla yarım saat ...dışarı çıkıyorum yemeğe ..hızlı yürüyen biriyim ben ..hatta annem bu yüzden bana jandarma der :) evdeki baynlar için kolay da çalışan için ancak haftasonu ya da yaz geldi eve geldikten sonra yemekten sonra bi yarım saat gidilebilir ..çünkü akşam saatlerinde uzun yürüyüşlere enerji kalmıyor ...
25 mart 15 dakika uzay yürüyüşü :teselli: ama inşallah ilerki günlerde daha da artırmayı düşünüyorum...şimdilik 78 kiloyum benide ekler misiniz listeye:teytey:
kızlar ben de çalışıyorum cumartesi günleri bile ,hem de yüksek lisans yapıyorum, ama yürüyüşüme tek engel olan şey havanın erken kararması ve yağış. onlar da bitecek yakında. zaten bu pazardan beri sabah akşam 45 dk yürüyorum.akşam yürüyüş üstü pilates yapıyorum. saatler değişince sabah karanlık olur hava,çıkamam ama akşamaları yürürüm herhalde. özellikle nöbetçi oklduğum gün sürekli ayakta kalıyorum okulda. o gün yürüyüş yapmak ayrı bir keyif oluyor,dolaşımım hareketleniyor,açık havada içim açılıyor...
ben de 54.6 kiloyum bugün itibariyle,61 kilodan düştüm,2.5 ay olucak yakında dikkat etmeye ,egzersiz yapmaya başlayalı.
Kizlar merhaba beni de ekler misiniz lutfenolumunekankayizsmile
Bende 1 haftadir yuruyus yapiyorum 6.5 ila 8 km yuruyorum.Beni de araniza alirsaniz tembellik edemem.
Kilom: 58.8
Benim boyum 170.Kilom fazla degil ideal ama gecen ay 60 lardaydim indim geri biraz dikkat ederek.evlendikten sonra kilo alanlardanim bende 54 ile evlendim yuvarlandim geldimkaydirigubbakcemile3
Isin birde su yani var ben dikkat etmeyince hemen aliyorum.O yuzden yuruyus yapmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?