günde 8 öğün yiyorum canım,hiç kendimi acıktırmadan. yemek yemeyi çok severim,en korktuğum şey de metabolizmamın yavaşlaması.az yemek zorunda kalmak. o nedenle oldukça fazla yiyorum ama dengeli. gıdaların glisemik indekslerine dikkat ederek yiyorum.canım yemek yemek istemese bile kendimi zorluyorum kesinlikle 6 öğünün altına düşmüyorum ve 3 saatten fazla olmuyor öğün aralarım. ana öğünlerde her besin çeşidinden tüketiyorum.et,süt,karbonhidrat ve sebze. çok yoğun tempoda çalışıyorum,40 dk öğle aram var mesela evim okula yakın,15-20 dk gidiş dönüş sürüyor. evde yemeğim olmasa dahi hemen az bulgur tavuk göğsü salça yağ koyuyorum ocağa,5 dk da pişiyor. yanına yoğurt alıyorum. yeşilliklerimi de yıkar biraz süzdürür öyle koyarım dolaba. yanına da hemen yeşillik alırım bir güzel sağlıklı bir şekilde yerim. dılşarıdaysam yiyecek sağlıklı bir şey bulamıyorsam ,girerim bir markete yada zaten yanımda bulundururum,elma,ayran,leblebi yerim. olabildiğince dengeli olsun diye. işin sırrı öğün atlamamakta,bir de pilates yapmaya çalışıyorum fırsat bulabildiğim günler. ara öğünlerde canım ne çekiyorsa yiyorum. bu aralar magnum takılıyorum öğleden sonraki bir ara öğünümde. badem ceviz fındık ve kuru kayısı,özellikle gün kurusu mutlaka yerim bir ara öğünümde. meyvenin yanında protein tüketmeye çalışırım. böyle besleniyorum işte.öğün atlayınca kan şekeri düşüyor daha çok yiyor insan tatlılardan ,tatlı yiyince bir daha insülün salgılanıyor karın acıkıyor yine yiyorsun,fazlaca hemde,o da depolanıyor... böyle bir döngü. o nedenle öğün atlanmamalı.işin sırrı burada.