Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

Chemes senin kilon baya iyiymis.Manken gibiboshayallersmile Peki nasil verdin canim ben veremedim bir turlu birazx tuyo versen bana:teselli:

Chemes senin kilon baya iyiymis.Manken gibiboshayallersmile Peki nasil verdin canim ben veremedim bir turlu birazx tuyo versen bana:teselli:
günde 8 öğün yiyorum canım,hiç kendimi acıktırmadan. yemek yemeyi çok severim,en korktuğum şey de metabolizmamın yavaşlaması.az yemek zorunda kalmak. o nedenle oldukça fazla yiyorum ama dengeli. gıdaların glisemik indekslerine dikkat ederek yiyorum.canım yemek yemek istemese bile kendimi zorluyorum kesinlikle 6 öğünün altına düşmüyorum ve 3 saatten fazla olmuyor öğün aralarım. ana öğünlerde her besin çeşidinden tüketiyorum.et,süt,karbonhidrat ve sebze. çok yoğun tempoda çalışıyorum,40 dk öğle aram var mesela evim okula yakın,15-20 dk gidiş dönüş sürüyor. evde yemeğim olmasa dahi hemen az bulgur tavuk göğsü salça yağ koyuyorum ocağa,5 dk da pişiyor. yanına yoğurt alıyorum. yeşilliklerimi de yıkar biraz süzdürür öyle koyarım dolaba. yanına da hemen yeşillik alırım bir güzel sağlıklı bir şekilde yerim. dılşarıdaysam yiyecek sağlıklı bir şey bulamıyorsam ,girerim bir markete yada zaten yanımda bulundururum,elma,ayran,leblebi yerim. olabildiğince dengeli olsun diye. işin sırrı öğün atlamamakta,bir de pilates yapmaya çalışıyorum fırsat bulabildiğim günler. ara öğünlerde canım ne çekiyorsa yiyorum. bu aralar magnum takılıyorum öğleden sonraki bir ara öğünümde. badem ceviz fındık ve kuru kayısı,özellikle gün kurusu mutlaka yerim bir ara öğünümde. meyvenin yanında protein tüketmeye çalışırım. böyle besleniyorum işte.öğün atlayınca kan şekeri düşüyor daha çok yiyor insan tatlılardan ,tatlı yiyince bir daha insülün salgılanıyor karın acıkıyor yine yiyorsun,fazlaca hemde,o da depolanıyor... böyle bir döngü. o nedenle öğün atlanmamalı.işin sırrı burada.

Kizlar merhaba beni de ekler misiniz lutfenolumunekankayizsmile
Bende 1 haftadir yuruyus yapiyorum 6.5 ila 8 km yuruyorum.Beni de araniza alirsaniz tembellik edemem.
Kilom: 58.8
tamam canım hoşgeldin aramızaŞeniz

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım..ben de bir haftadır çok kastım kendimi aç gezdim ama tık yok...
bu hafta senin gibi takılıcam çok mantıklı
aslında bildiğim şeyler ama uygulamayınca yararı olmuyor işte...
Şeniz
Ben de 63.5 kiloyum şu an beni de listeye ekler misiniz a.s.

tamam şeker ekledim senide listeye

akrep33 --------- 72.9 ben aynıyım klava:eyvahedigeldismile
cemrem --------- 78

chemes --------- 54.6 54.3 300 gr gitmiş bravoalkisalkisalkis

balperisi ---------- 58.8 58.8 aynı

izmirli82 ---------- 63.5

geçen pazartesi tartıldım 72.9 dum

yürüyüşümü ve egzersizlerimi düzenli yapıyorum...
bakalım pazartesi kaç olucam...

katılmak isteyen arkadaşlar buyrun yürüyerek birlikte kilo verelim

bende aranıza yeni katıldım 29 mart 30 dk yürüdümaklinialirim:teselli:

bende çalışıyom ama öğlen araları yürüyorum akşam işten sonra yürüyom inşallah veririm kiloları:sinifsinif:

bende aranıza yeni katıldım 29 mart 30 dk yürüdümaklinialirim:teselli:
tamam canım aldım seni de listeye..
kilonu da yazarsan haftaya karşılaştırırız şeker

bende çalışıyom ama öğlen araları yürüyorum akşam işten sonra yürüyom inşallah veririm kiloları:sinifsinif:

iyi ediyosun canım..her fırsatta yürümek hem sağlık hem de kilolar için çok faydalı

bugün 30 dk yürüyebildim yağmur başlayınca eve dönmek zorunda kaldım :gitme:

ooo yağmurmu var oralarda..
bizim burda sabah atıştırdı biraz ama sonra kesildi...
burda da rüzgar var

akrep canim kilomu buraya yazayim takimdakiler görmesin

bu sabah 67 kiloydum ve bu aksam basliyorum ins oglullarimi yatirip aticam kendimi yollara :)

akrep canim kilomu buraya yazayim takimdakiler görmesin

bu sabah 67 kiloydum ve bu aksam basliyorum ins oglullarimi yatirip aticam kendimi yollara :)

ben gördüm ama ne olcak şimdi
yürü canım yürüyüş gibisi yok,içi de açılıyor insanın,ne güzel

27 mart 60 dk
28 mart 90 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…