Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

16-17-18-19-20-21 şubat 90 dksositososito

hani kızlar nerdesiniz
birlikte yürüyelim de gitsin kilocuklar
22 şubat 60 dk

slm kızlar akrep ve lacey beni hatırladınız mı bilmiyorum. son yazıları biraz okudumda bizim eski grubumuzdan kimse kalmamış. kızlar bende yürüyüşe başlıyorum tekrar uzun bi aradan sonra birinciliği kimseye vermem ama ben gelirsem ona göre alın beni aranıza kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana 24 şubat 75 dk yürüdüm herrkese ii akşamlar

hoşgeldin şekerim..hatırladım tabi hatırlamaznmıyım..
hadi bakalım birinci kim olucak bu ay

hoşgeldin şekerim..hatırladım tabi hatırlamaznmıyım..
hadi bakalım birinci kim olucak bu ay

valla benim birincilikte hiç gözüm yok akrep
sadece motive amaçlı yazıyorum 30-40 dk arası
yeterli benim için ama maaşallah size

arkadaşlar yarış gibi düşülürse daha çok çaba gösterilir daha çok kilo verilir inancındayım (tabi kilo vermek isteyenler için) a.s. motivasyon amaçlı
25 şubat 75 dk

28 Şubat-------------> 1 saat
1 Mart----------------> 35 dk

selam arkadaşlar gerçekten yürüyerek zayıflayabilirmiyim bilemiyorum 95 kilonun üzerindeyim dogum yaptım 7 ay önce ve sezeryan yeri agır kaldırınca zarar görüyor bu yüzden agır hareket ve spor yapmadım kortum açıkçası şimdi yürüyüşlere başlamak istiyorum ben günde 5 km yürüyebiliyorum tempolu olarak 1 saatten fala oluyor ama şimdi daha az ve kısa mesafeden başlamak istiyorum inşallah en kısa zamanda emegimin karşılıgını alabilirim aynı zamanda diete başladım ve 2 aydan beri sirkeli ballı ılık su içiyorum ama faydası pek olmadı gibi neyse yaza kadar kesin 20 kg gitmesi gerek tatile gidicem kızlarımla en azından kendimi iyi hisssetmek istiyorum

inşallah en kısa zamanda kendini iyi hissedersin şekerimolumunekankayizsmile

23 mart 60 dk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…