Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar akrep ve lacey beni hatırladınız mı bilmiyorum. son yazıları biraz okudumda bizim eski grubumuzdan kimse kalmamış. kızlar bende yürüyüşe başlıyorum tekrar uzun bi aradan sonra birinciliği kimseye vermem ama ben gelirsem ona göre alın beni aranıza kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana 24 şubat 75 dk yürüdüm herrkese ii akşamlar
hoşgeldin şekerim..hatırladım tabi hatırlamaznmıyım..
hadi bakalım birinci kim olucak bu ay
selam arkadaşlar gerçekten yürüyerek zayıflayabilirmiyim bilemiyorum 95 kilonun üzerindeyim dogum yaptım 7 ay önce ve sezeryan yeri agır kaldırınca zarar görüyor bu yüzden agır hareket ve spor yapmadım kortum açıkçası şimdi yürüyüşlere başlamak istiyorum ben günde 5 km yürüyebiliyorum tempolu olarak 1 saatten fala oluyor ama şimdi daha az ve kısa mesafeden başlamak istiyorum inşallah en kısa zamanda emegimin karşılıgını alabilirim aynı zamanda diete başladım ve 2 aydan beri sirkeli ballı ılık su içiyorum ama faydası pek olmadı gibi neyse yaza kadar kesin 20 kg gitmesi gerek tatile gidicem kızlarımla en azından kendimi iyi hisssetmek istiyorum