Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

slm kızlar gercekten supersınız.birbirinizi çok motıve edıyorsunuz.bende 1 sene once dogum yaptım şuan 80 kıloyum.göbek o biçim ve sarkık.2 hafta sonra tasınıcam ve kosu bandı almak ıstıyorum.tasınacagım ev cok buyuk degıl .bu yuzden sizden koşu bandı hakkında bılgıler ıstıyorum.çok buyuk koşu bandı olmayanlar bılgı verırse sevınırım.teşekkur edrım...olumunekankayizsmile

olur tabiki canım..
düzenli beslenme ve düzenli yürüyüş
süper olursun inan bana

ben evde yürüdüm
leslie hanım ile 3 mil yürüyüşü yaptım
o sayılır mı?bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile2

evet havalar epey soğuk
o yüzden bende astım yürüyüşleri
sadece 3 gündür yürüyorum 1 er saatliğine...

4-5-6-7 şubat 90 dksositososito

arkadaşlar merhaba..bende hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapıyorum ortalama 500 kalorilik falan..bundan sonra bende aranısdaım kabul edersenizz...:asigim:

arkadaşlar merhaba..bende hergün düzenli 1 saat yürüyüş yapıyorum ortalama 500 kalorilik falan..bundan sonra bende aranısdaım kabul edersenizz...:asigim:

tabiki canım hoşgeldin aramızaŞeniz

bende yürüyeceğim. ben de yarın sabah ilk iş en kalın eşofmanlarımı giyip yürüyeceğim.

bende yürüyeceğim. ben de yarın sabah ilk iş en kalın eşofmanlarımı giyip yürüyeceğim.

tamam şekerim..
yürüyüş saatlerinide buraya yaz ki motive edelim birbirimizi..
hoşgeldin aramızaŞeniz

13 şubat 90
14 şubat 270 dk:lepi:

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum birşey sormak istiyorum.yürüyüşle kilo verebiliyormusunuz?sadece yürüdüğünüz dk ları yazmışsınız.kilolar niye yazılmamış merak ettimde:)

akrep bende geldim tekrar 6 kilo almış halimlealsanaalsanasmile
ama yarın başlıyorum bende varım

günaydın bayanlar :) sevgili yürüyüşle incelen ve daha sağlıklı olan güzeller size bir sorum vardı! belki daha önceleri birileri sormuştur ama 70 sayfa var ve hepsini okumak gözümde büyüdü anca 10 sayfaya göz atabildim :)
yürüyüş yaparken müzik dinler misin? ben hareketli tempolu parçalar ile daha hızlı yürüyorum. bana tavsiye edebileceğiniz şarkılar var mıdır bunu sormak istedim de. benimle de paylaşırsanız çok minnettar olurum :)
herkese daha sağlıklı bir hayat dilerim :)

merhaba kızlar
akrepcim merhaba
bende her gün düzenli yürüyüş yapıyorum en az bir saat
yogun bir tempoyla
daha enerji doluyor insan
bugün az yürüüdm ama olsun yarın tellafi ederim inşallah :)
herkese kolay gelsin iyi yürüyüşlerrrr

kızlar hoşgeldiniz...

evet canım ben de yürürken hareketli ve tempolu müzik dinliyorum...

hadi bakalım yürümeye devam şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…