- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.516
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Evet öyle diyecekler gerçektenBurada düğünsüz nikahı kabul ettiremediğiniz aileler, yurtdisinda nikah yapıp gelince "e iyi madem düğünü bosverelim hosgeldiniz" mi diyecek? Ilginç.
sigorta yaptırmadık, bileti de acayip ucuza aldık açıkçası. 1 dollar+vergiler, pegasusun tercih edilmeyen dönemlere özel ucuz uçuşları varmış, onlardan almıştık. yani ek ücret muhakkak alır öyleyse.Genelde ek ucret aliniyor.. eger bilet alriken sigorta vs yaptirdiysaniz bence ucretsizdir. Bence mayista her yer acilir yine hic birsey yok gibi herkes tatillere akar ve kis mevsiminde gene ayni kisir dongu
Yanaşır kız, iade yapmaktansa erteliyorlar, açık bilet veriyorlar merak etmeyin. Mağdur olmazsınız
Mart nisan en gec mayis gibi her yer aciliyo, bekleyin ona gore hareket edersinjzsigorta yaptırmadık, bileti de acayip ucuza aldık açıkçası. 1 dollar+vergiler, pegasusun tercih edilmeyen dönemlere özel ucuz uçuşları varmış, onlardan almıştık. yani ek ücret muhakkak alır öyleyse.
Evet malesef hiçbirşey aynı değil ama yapılıp yapılmadığını da sormadan öğrenemezsiniz. Eşim herşeyi telefonla görüşerek halletti gitmedi yani. Buradan istedikleri belgeleri ayarlayıp göndermiş orada gün tarih saat eşimin isteğine göre (orada olacağımız tarihe göre) belirlenmiş. Biz gittikten sonra da (yanımızda 2 yakın arkadaşımız vardı) oradaki teklif organizasyonunu falan halletmişler. Ama nikah işlemlerinin tamamı buradan halledildi.Organizasyon deyince aman aman bişi çağırılıyor kafada ama öyle değil.
Bende siz gibi dümdüz gidip evlenmek istiyorum. Ama orada ne yapacağıma dair hiçbir bilgim yön arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular ama
2015 ile şimdiki dünya keşke aynı olsa
Eşiniz uzaktan mı halletmişti
O zaman selfie ya da çevredeki birilerinden bir iki poz rica ederek halledersiniz. Sanıyorum yurt dışında profesyonel fotoğraf gibi işler çok pahalıya geliyor. Kuaför de aynı şekilde ve mesela roma’da öyle Türkiye gibi çok kuaför yoktu. Bence hazır yurt dışında nikah gibi eğlenceli bir maceraya girmişken hiç birşeye kasıp keyfinizi kaçırmayın olay zaten düğün stresinden kaçmak değil mi. Niye stresi oraya taşıyacaksınız. Gezin tozun saçı makyajı düşünmeyin mutluysanız güzel görünüyorsunuz zatenDış çekim derken internet sitelerinde gördüklerim üzerine yazdım anı için fotoğraf niyetim sadece biz 2 kişiyiz bi üçüncü kişi yok yanımızda
Evet malesef hiçbirşey aynı değil ama yapılıp yapılmadığını da sormadan öğrenemezsiniz. Eşim herşeyi telefonla görüşerek halletti gitmedi yani. Buradan istedikleri belgeleri ayarlayıp göndermiş orada gün tarih saat eşimin isteğine göre (orada olacağımız tarihe göre) belirlenmiş. Biz gittikten sonra da (yanımızda 2 yakın arkadaşımız vardı) oradaki teklif organizasyonunu falan halletmişler. Ama nikah işlemlerinin tamamı buradan halledildi.
O zaman selfie ya da çevredeki birilerinden bir iki poz rica ederek halledersiniz. Sanıyorum yurt dışında profesyonel fotoğraf gibi işler çok pahalıya geliyor. Kuaför de aynı şekilde ve mesela roma’da öyle Türkiye gibi çok kuaför yoktu. Bence hazır yurt dışında nikah gibi eğlenceli bir maceraya girmişken hiç birşeye kasıp keyfinizi kaçırmayın olay zaten düğün stresinden kaçmak değil mi. Niye stresi oraya taşıyacaksınız. Gezin tozun saçı makyajı düşünmeyin mutluysanız güzel görünüyorsunuz zaten
Sabah bir müzeye gittik öğlen dönüp hazırlandık ve nikahla gittik. Sonra güzel bir parka gidip dinlendik fotoğraf çektirdik yürüdük. Tarihi bir çay evinde çay partisi verdik. Ben kısa beyaz bir elbise ve kocaman duvak takmıştım her yerde insanlar ikramlarda bulundu alkışladı felan akşama doğru bay geldi bana duvağı da çıkardım. Cidden çok eğlenceliydi kasmadıkça eğleniyor isanOrada nasıl geçti o gününüz peki özel değilse nikah günü :)
Açıkçası öncelikle heyecanlı geçti :) Özellikle teklif çok güzel ve şaşırtıcıydı (benim evlilikten haberim yoktu bu arada eşimle birlikte yaşıyorduk zaten). Evrakları hazırlarken de eşim sadece sağlık raporunda zorlanmış çünkü beni kandırmak zorunda kaldı yurtdışına ilk çıkışımız olduğu için vizeyi kolay alabilmek için turla gitmiştik, turdan istiyorlar vs baya yalanlar söylemişti banaOrada nasıl geçti o gününüz peki özel değilse nikah günü :)
Yaa tam hayalimmmmmm işte buSabah bir müzeye gittik öğlen dönüp hazırlandık ve nikahla gittik. Sonra güzel bir parka gidip dinlendik fotoğraf çektirdik yürüdük. Tarihi bir çay evinde çay partisi verdik. Ben kısa beyaz bir elbise ve kocaman duvak takmıştım her yerde insanlar ikramlarda bulundu alkışladı felan akşama doğru bay geldi bana duvağı da çıkardım. Cidden çok eğlenceliydi kasmadıkça eğleniyor isan
Açıkçası öncelikle heyecanlı geçti :) Özellikle teklif çok güzel ve şaşırtıcıydı (benim evlilikten haberim yoktu bu arada eşimle birlikte yaşıyorduk zaten). Evrakları hazırlarken de eşim sadece sağlık raporunda zorlanmış çünkü beni kandırmak zorunda kaldı yurtdışına ilk çıkışımız olduğu için vizeyi kolay alabilmek için turla gitmiştik, turdan istiyorlar vs baya yalanlar söylemişti banaAslında bişeyler döndüğünü anlamıştım ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Nikah günü de gayet keyifliydi. Zaten aslında Amsterdamda kalıyorduk nikah için Rotterdama geçmiştik. Konsolosluktakiler çok kibar ve eğlenceli insanlardı. Şahitlerimiz de yanımızda gelen arkadaşlarımızdı. Bu arada orada da çalışanlar şahit olabiliyorlarmış bize sordular ilk girişte şahidiniz var mı yoksa bulalım diye. Şakalı gülmeceli bi nikah oldu :) Sonrası da zaten gezmeler eğlenmeler yemeler içmeler vs.
Sabah bir müzeye gittik öğlen dönüp hazırlandık ve nikahla gittik. Sonra güzel bir parka gidip dinlendik fotoğraf çektirdik yürüdük. Tarihi bir çay evinde çay partisi verdik. Ben kısa beyaz bir elbise ve kocaman duvak takmıştım her yerde insanlar ikramlarda bulundu alkışladı felan akşama doğru bay geldi bana duvağı da çıkardım. Cidden çok eğlenceliydi kasmadıkça eğleniyor isan
Bende azerbaycani teklif ettim ama bisey demediYa aklıma geldi şimdi, Kıbrısı düşünmez misiniz? Hem dil sorunu yok hem uzak. Gezilecek yerler orada da var, hatta daha önce kapalı olan, özel izinle gezilen turistik bir yer vardı, şimdi açılmış falan. Orada çekilen fotolar çok cool, görüyoruz sosyal medyada
Amsterdam da olabilir bak nikah içinAçıkçası öncelikle heyecanlı geçti :) Özellikle teklif çok güzel ve şaşırtıcıydı (benim evlilikten haberim yoktu bu arada eşimle birlikte yaşıyorduk zaten). Evrakları hazırlarken de eşim sadece sağlık raporunda zorlanmış çünkü beni kandırmak zorunda kaldı yurtdışına ilk çıkışımız olduğu için vizeyi kolay alabilmek için turla gitmiştik, turdan istiyorlar vs baya yalanlar söylemişti banaAslında bişeyler döndüğünü anlamıştım ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Nikah günü de gayet keyifliydi. Zaten aslında Amsterdamda kalıyorduk nikah için Rotterdama geçmiştik. Konsolosluktakiler çok kibar ve eğlenceli insanlardı. Şahitlerimiz de yanımızda gelen arkadaşlarımızdı. Bu arada orada da çalışanlar şahit olabiliyorlarmış bize sordular ilk girişte şahidiniz var mı yoksa bulalım diye. Şakalı gülmeceli bi nikah oldu :) Sonrası da zaten gezmeler eğlenmeler yemeler içmeler vs.
Yok olmazBende azerbaycani teklif ettim ama bisey demedi
ben azerbaycanda yaşadım bir süre, yaşamak için güzel bir yer değil ama turist olarak gezince harika yerleri var. şehir parklarında çok güzel fotolar çıkar eminimBende azerbaycani teklif ettim ama bisey demedi
Amsterdamda konsolosluk yok o sebeple Rotterdamda oldu.Amsterdam da olabilir bak nikah için
benim küçüklük hayallerimden biri Hazar denizini görmekti, o yüzden Bakü benim için gayet romantik bir şehirdiYok olmazdaha romantik bi şehir olabilir
Konu sahibi avrupa istiyor bence.. daha romantik zannettigi yerler.. soyleyince zaten kibris ya da azerbaycan turkiyedekilere havali gelmeyebilir. Surdan batum kac saat yaniben azerbaycanda yaşadım bir süre, yaşamak için güzel bir yer değil ama turist olarak gezince harika yerleri var. şehir parklarında çok güzel fotolar çıkar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?