• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurt dışında nikah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben foto için değilde akrabalardan uzak olmak istiyorum tr de en elit yerde de yapsan o memnuniyetsiz insanları çekmek istemiyorum. Arkadaşım travmasını hala anlatamadı düğünün
Gelin arabası kuaför tantanası kabus gibi 🙈

Al kiz😐😂

Arkadaşlar aranızda benim gibi yapan vardır yada bir yakını yapmıstır. Ben günlerdir araştırıyorum ama bi bilgi bulamadım. Erkek arkadaşımla yurt dışında sadece nikah kıymak istiyoruz ama ne dil var ne de oralarda işlemleri halledecek bilgimiz.

Nişan kına vs hiçbir şey olmayacak

Yurt dışında evlenen var mı aranızda bir organizasyon şirketi ile çalışan yada tanıdığı olan yönlendirecek birileri var mıdır 😋 çok mutlu olurum yoksa yemekli memekli akrabalı evlencez 😞
diliniz yok, bilginiz yok, sırf herkes gibi evlenmiş olmamak için bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla. yemekli düğünün nesi kötü? her sene 3-5 kez yurtdışına çıkarsınız, düğünü de şu şehri çok sevmiştim oraya kiyayim dersiniz belki.

tarihi ne zaman istiyorsunuz bilmiyorum ama italya kapıları açacak gibi değil, haberdar mısınız bilemem.

Kıyın nikahi Turkiyede hemen ardindan gidin nereden bilecekler. 😂 Nikah orada kiyildi diye atın gitsin. Gercekten angarya işlerle ugrasmak yerine elbiseni vs toplayip sadece çekim ve gezmek icin gitmek daha keyifli hissettirecektir size de.
Evet cidden angarya yaa. Belgesi başvurusu ama bir tandan da anı diye düşünüyorum 😋😋 İtalya yada arıyorum venedik te evlenmek 😍

diliniz yok, bilginiz yok, sırf herkes gibi evlenmiş olmamak için bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla. yemekli düğünün nesi kötü? her sene 3-5 kez yurtdışına çıkarsınız, düğünü de şu şehri çok sevmiştim oraya kiyayim dersiniz belki.

tarihi ne zaman istiyorsunuz bilmiyorum ama italya kapıları açacak gibi değil, haberdar mısınız bilemem.
Evet Mart a kadar kapalı biliyorum. Tercih meselesi ben de erkek arkadaşımda hiç mutlu olmuyoruz bu şekilde yemekli düğünden

Şöyle ki bu yıl şanslısınız covid sebebiyle İtalya turizmi çok çok azaldı, kimse gitmiyor artık. O sebeple bence gayet iyi olur🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Ben %100 Venedik derim. Tüm şehir çok güzel ve romantik köprüleri, meydanı, sokakları...

Nikahı burda hızlıca belediyede yapsanız olmaz mı? Kağıtları imzalayıp çıkın o kadar. Venedikte konsolosluk aramakla uğraşmayın diyorum. İnternetten randevu yapılan kuaförler oluyor, saç işini öyle yapın. Fotoğrafçıyı da gidince ayarlarını.
azalmak zorunda kaldı, Mart için biletleri aldık ama kapılar kapalı, mücbir sebepler dışında izin yok :( yüksek lisans için giden arkadaşımın eşi bile aile birlesimiyle gidebilmek için 3 ay uğraştı

Şöyle ki bu yıl şanslısınız covid sebebiyle İtalya turizmi çok çok azaldı, kimse gitmiyor artık. O sebeple bence gayet iyi olur🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

Ben %100 Venedik derim. Tüm şehir çok güzel ve romantik köprüleri, meydanı, sokakları...

Nikahı burda hızlıca belediyede yapsanız olmaz mı? Kağıtları imzalayıp çıkın o kadar. Venedikte konsolosluk aramakla uğraşmayın diyorum. İnternetten randevu yapılan kuaförler oluyor, saç işini öyle yapın. Fotoğrafçıyı da gidince ayarlarını.

Saç işini ben de hallederim.
Venedik’te yada roma da konsolosluk işi zor mudur sizce

Herkes gibi olduğunu nereden çıkardınız bizi mutlu edecek şey için uğraşıyorum
Herkes gibi olmamak için değil

azalmak zorunda kaldı, Mart için biletleri aldık ama kapılar kapalı, mücbir sebepler dışında izin yok :( yüksek lisans için giden arkadaşımın eşi bile aile birlesimiyle gidebilmek için 3 ay uğraştı

Çoğu Avrupa ülkesi turist kabul etmiyor artık, İtalya da vaka sayısında en kötü durumda olanlardan. Etmiyorlar yapacak bir şey yok tabi, kışın genelde karantina oluyor yazın turizme izin oluyor. Mayısta gidersiniz mart zaten soğuk olur😊

Saç işini ben de hallederim.
Venedik’te yada roma da konsolosluk işi zor mudur sizce

Venedikte konsolosluk olduğunu sanmıyorum ufak bir şehir, Romada vardır. 😊 Pratiklik açısından söyledim belge toplamakla uğraşmak yerine burda belediyede imza atın olsun bitsin.

Çoğu Avrupa ülkesi turist kabul etmiyor artık, İtalya da vaka sayısında en kötü durumda olanlardan. Etmiyorlar yapacak bir şey yok tabi, kışın genelde karantina oluyor yazın turizme izin oluyor. Mayısta gidersiniz mart zaten soğuk olur😊
çok uyguna bilet bulmuştuk :( mayisa açarlar mi, acarlarsa havayolu şirketi bileti o vakte ertelemeye yanaşır mı muamma, bekliyoruz :/

Rotterdam da evlendim 2015 de. Herşeyi eşim ayarladı çok bilmiyorum ama, öyle bir organizasyon firması falan olmadı bizde. Sadece evlilik teklifim güzel bir organizasyonla olmuştu kanalda :KK23: ben elbisemi giydim konsolosluğa gittim sadece nikahımız oldu çıktık gittik. Bu kadar yani. Siz daha geniş çaplı bişey istiyorsunuz sanırım. Eşim oradaki konsoloslukla görüşerek halletmiş nikah işlemlerini. Buradan bazı belgeler istiyorlar. Konsoloslukla türkçe konuşabilirsiniz ama organizasyonlar için dil bilmeye ihtiyaç var.

Venedikte konsolosluk olduğunu sanmıyorum ufak bir şehir, Romada vardır. 😊 Pratiklik açısından söyledim belge toplamakla uğraşmak yerine burda belediyede imza atın olsun bitsin.
😞😞 erkek arkadaşım bana 8 saat uzaklıkta bir şehirde ailesi anası babası teyzesi dayısı vs…. hepsi gelir ya onu kabul etmezler buradaki nikahı tek basımıza kıymayı
Ya ben gidicem oraya ya onlar görecek

Bi ihtimal nikah burada olacak sanırım.
Venedik’te olabilir ama başka Güney ülkesi neresi önerirsiniz
Illa Italya istiyorsaniz Napoli'ye gidip oradan Amalfi Positano sahillerini gezebilirsiniz. Yazin sicak ve deniz de daha romantik olur.
Venedik'i de gorun tabi ama orda 2 saat sonra yapicak birsey bulamayacaksiniz. O yuzden Italyanin guneyi diyorum keyifli olur sizin durumunuz icin..

Rotterdam da evlendim 2015 de. Herşeyi eşim ayarladı çok bilmiyorum ama, öyle bir organizasyon firması falan olmadı bizde. Sadece evlilik teklifim güzel bir organizasyonla olmuştu kanalda :KK23: ben elbisemi giydim konsolosluğa gittim sadece nikahımız oldu çıktık gittik. Bu kadar yani. Siz daha geniş çaplı bişey istiyorsunuz sanırım. Eşim oradaki konsoloslukla görüşerek halletmiş nikah işlemlerini. Buradan bazı belgeler istiyorlar. Konsoloslukla türkçe konuşabilirsiniz ama organizasyonlar için dil bilmeye ihtiyaç var.

Organizasyon deyince aman aman bişi çağırılıyor kafada ama öyle değil.

Bende siz gibi dümdüz gidip evlenmek istiyorum. Ama orada ne yapacağıma dair hiçbir bilgim yön arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular ama

2015 ile şimdiki dünya keşke aynı olsa
Eşiniz uzaktan mı halletmişti

çok uyguna bilet bulmuştuk :( mayisa açarlar mi, acarlarsa havayolu şirketi bileti o vakte ertelemeye yanaşır mı muamma, bekliyoruz :/
Genelde ek ucret aliniyor.. eger bilet alriken sigorta vs yaptirdiysaniz bence ucretsizdir. Bence mayista her yer acilir yine hic birsey yok gibi herkes tatillere akar ve kis mevsiminde gene ayni kisir dongu🤮😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X