- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Tek sknti uzakta akrabasiz nikah degil oyleyseYok olmazdaha romantik bi şehir olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sknti uzakta akrabasiz nikah degil oyleyseYok olmazdaha romantik bi şehir olabilir
Hava kotu olursa zaten her yerde studyo cekimi olur.. havaya bagli foto isleriben azerbaycanda yaşadım bir süre, yaşamak için güzel bir yer değil ama turist olarak gezince harika yerleri var. şehir parklarında çok güzel fotolar çıkar eminim![]()
Biz nisanda gitmiştik mesela hava ciddi yağışlıydı ama şansımıza teklif günü hava çok açıkçı, nikah günü yağmur akşam üstü başladı. Çok güzel fotolar çektik tabiki ama üstümüzde montlar botlarla, yani biz öyle şeylere çok takılmadığımız için sorun olmadı. Güzel olan o anın keyfini çıkarabilmek gülebilmek eğlenebilmekti bizim için, o yüzden fotoğraflarımız da harika oldu bence :)Hava kotu olursa zaten her yerde studyo cekimi olur.. havaya bagli foto isleri
Hava kotu olursa zaten her yerde studyo cekimi olur.. havaya bagli foto isleri
Ay siz neden en basından beri niyetimin farklı olduğunu kast ediyorsunuz ki anlamadım Batum a Bakü’ye defalarca gittim romantik sandığım şehirlere gitmek istiyorum evet.Tek sknti uzakta akrabasiz nikah degil oyleyse![]()
En iyisi olmus yagmur yagsa mecbur icerde olacakti, tabii disarda sirilsiklam olarak bir cekimBiz nisanda gitmiştik mesela hava ciddi yağışlıydı ama şansımıza teklif günü hava çok açıkçı, nikah günü yağmur akşam üstü başladı. Çok güzel fotolar çektik tabiki ama üstümüzde montlar botlarla, yani biz öyle şeylere çok takılmadığımız için sorun olmadı. Güzel olan o anın keyfini çıkarabilmek gülebilmek eğlenebilmekti bizim için, o yüzden fotoğraflarımız da harika oldu bence :)
Biz nisanda gitmiştik mesela hava ciddi yağışlıydı ama şansımıza teklif günü hava çok açıkçı, nikah günü yağmur akşam üstü başladı. Çok güzel fotolar çektik tabiki ama üstümüzde montlar botlarla, yani biz öyle şeylere çok takılmadığımız için sorun olmadı. Güzel olan o anın keyfini çıkarabilmek gülebilmek eğlenebilmekti bizim için, o yüzden fotoğraflarımız da harika oldu bence :)
Valla kaldığımız diğer günlerde bayaa da sırılsıklam olarak gezmeye de foto çekmeye de devam ettik ne yalan söyliim :) Kocam da öyle çok sürprizci bi insan değildir normalde ama en büyük sürprizi evlilikle yaptı zaten daha napsınEn iyisi olmus yagmur yagsa mecbur icerde olacakti, tabii disarda sirilsiklam olarak bir cekim
Istemiyorsaniz. Senin kocan ayarlamis ne guzel sana is birakmamis![]()
Valla sana aklimizda olani gosterdik. Sen israrla burda herkese uzak olsun yok akrabali olmasin yemekli olmasin dedigin icin alternatif urettik. Basta ulke farketmez dedin..aslinda tek derdinin uzaklik akrabasiz nikahla ilgili olmadigini anladim simdi, oysa basta cidden sadece akraba istemedigini dusunmustumAy siz neden en basından beri niyetimin farklı olduğunu kast ediyorsunuz ki anlamadım Batum a Bakü’ye defalarca gittim romantik sandığım şehirlere gitmek istiyorum evet.
Valla kaldığımız diğer günlerde bayaa da sırılsıklam olarak gezmeye de foto çekmeye de devam ettik ne yalan söyliim :) Kocam da öyle çok sürprizci bi insan değildir normalde ama en büyük sürprizi evlilikle yaptı zaten daha napsınÇitayı çok yükseltti artık beni öyle küçük sürprizler kesmiyor
![]()
elinde guzel fotolar varmis zaten.. sonrasinda ne ceksen kardir. Olsada olur olmasada olur gibi..Valla kaldığımız diğer günlerde bayaa da sırılsıklam olarak gezmeye de foto çekmeye de devam ettik ne yalan söyliim :) Kocam da öyle çok sürprizci bi insan değildir normalde ama en büyük sürprizi evlilikle yaptı zaten daha napsınÇitayı çok yükseltti artık beni öyle küçük sürprizler kesmiyor
![]()
Valla baya bi soğuktu, biz akdeniz insanıyız malum soğuktan çok hazetmiyoruz ama yine de herşey harikaydı, üşümek dışında bi aksilik yaşamadık. Size tavsiyem haziran döneminde avrupaya gitmeniz, daha rahat olur sizin için.Yağmurda bile ayrı hoş olur bence :))
Ya aklıma geldi şimdi, Kıbrısı düşünmez misiniz? Hem dil sorunu yok hem uzak. Gezilecek yerler orada da var, hatta daha önce kapalı olan, özel izinle gezilen turistik bir yer vardı, şimdi açılmış falan. Orada çekilen fotolar çok cool, görüyoruz sosyal medyada
Ben de Gurcistan'i teklif edeyim. Batumda adimbasi kuaför,güzellik salonları geceye kadar açık:) fiyatları da uygun. Türkçe bilen çok sayıda kişi var, Konsolosluğu şehrin göbeğinde, vize cikti çıkmadı derdi yok, sokakları da çok güzel, fotoğraf çekinmeye uygun harika alanları var..hem kankan falan varsa Karadenizden minibüsle bile gelir, nikah sahidin olur,güzel gününe eşlik eder. Fotografcini bile getirebilirsin, uçakla gelir minibusle batuma geçer, olmadı bir gece otel parasını ödersin.Bende azerbaycani teklif ettim ama bisey demedi![]()
Kucumsemek icin dememistim zaten..gayet guzel olabilir ama bi roma demek kadar havali gelmeyebilir kulaga bizim insanimiz icin. ben olsam zaten oyle yapardim.. mis gibi su guzellige bakBen de Gurcistan'i teklif edeyim. Batumda adimbasi kuaför,güzellik salonları geceye kadar açık:) fiyatları da uygun. Türkçe bilen çok sayıda kişi var, Konsolosluğu şehrin göbeğinde, vize cikti çıkmadı derdi yok, sokakları da çok güzel, fotoğraf çekinmeye uygun harika alanları var..hem kankan falan varsa Karadenizden minibüsle bile gelir, nikah sahidin olur,güzel gününe eşlik eder. Fotografcini bile getirebilirsin, uçakla gelir minibusle batuma geçer, olmadı bir gece otel parasını ödersin.
Gönlünce geçer, düşünmen gereken daha az şey olur
Hiç Batum diye küçümseme, vallahi çok romantik bir şehir.
Dur iki foto paylaşayımEki Görüntüle 2998779 Eki Görüntüle 2998780 Eki Görüntüle 2998781 Eki Görüntüle 2998782 Eki Görüntüle 2998783
Ben bayılmıştım batum sokaklarında gezmeye, dümdüz hiç yormuyor insanı. Ve gerçekten çok güzel bir şehir. Ama konu sahibi buraları romantik bulmadı, kendi seçimi elbet. Ama sıkıntı olursa alternatif olarak aklında kalsın bence.Ben de Gurcistan'i teklif edeyim. Batumda adimbasi kuaför,güzellik salonları geceye kadar açık:) fiyatları da uygun. Türkçe bilen çok sayıda kişi var, Konsolosluğu şehrin göbeğinde, vize cikti çıkmadı derdi yok, sokakları da çok güzel, fotoğraf çekinmeye uygun harika alanları var..hem kankan falan varsa Karadenizden minibüsle bile gelir, nikah sahidin olur,güzel gününe eşlik eder. Fotografcini bile getirebilirsin, uçakla gelir minibusle batuma geçer, olmadı bir gece otel parasını ödersin.
Dur iki foto paylaşayımEki Görüntüle 2998779 Eki Görüntüle 2998780 Eki Görüntüle 2998781 Eki Görüntüle 2998782 Eki Görüntüle 2998783
Gürcistan ı özellikle Batum u adım adım gezdim Ali ve ninoyu meselaBen de Gurcistan'i teklif edeyim. Batumda adimbasi kuaför,güzellik salonları geceye kadar açık:) fiyatları da uygun. Türkçe bilen çok sayıda kişi var, Konsolosluğu şehrin göbeğinde, vize cikti çıkmadı derdi yok, sokakları da çok güzel, fotoğraf çekinmeye uygun harika alanları var..hem kankan falan varsa Karadenizden minibüsle bile gelir, nikah sahidin olur,güzel gününe eşlik eder. Fotografcini bile getirebilirsin, uçakla gelir minibusle batuma geçer, olmadı bir gece otel parasını ödersin.
Ben bayılmıştım batum sokaklarında gezmeye, dümdüz hiç yormuyor insanı. Ve gerçekten çok güzel bir şehir. Ama konu sahibi buraları romantik bulmadı, kendi seçimi elbet. Ama sıkıntı olursa alternatif olarak aklında kalsın bence.
Bence kimseye haber vermeden kıyın nikahınızı, sonra tropik bir balayı, oraya gelinlik yerine koyacağınız bir elbise götürün. Otellerde fotoğrafçılar oluyor, sahilde gün batımında çeksin fotoğrafınızı, paylaşın instada evlendik diye. İtalyadan daha ucuza bile gelir önceden ayarlarsanız. Dil konusunuda çeviriyle halledersiniz.Gitmeden önce Batum u da çok merak ediyordum gidince keyif aldım ama daha uzak bir ülke olabilir ha bangkok bile olur yani maksat keyif almak![]()
Bence kimseye haber vermeden kıyın nikahınızı, sonra tropik bir balayı, oraya gelinlik yerine koyacağınız bir elbise götürün. Otellerde fotoğrafçılar oluyor, sahilde gün batımında çeksin fotoğrafınızı, paylaşın instada evlendik diye. İtalyadan daha ucuza bile gelir önceden ayarlarsanız. Dil konusunuda çeviriyle halledersiniz.
Hava kotu olursa zaten her yerde studyo cekimi olur.. havaya bagli foto isleri
Hayır ilk gidişimizdi. Haritayla gayet rahat bulduk her yeri.Siz orayı daha önce biliyor muydunuz peki gezerken mesela.