Hakkınızda hayırlısı olsun. Daha sonraki tedaviniz inşallah olumlu sonuçlanır. Ben de pazartesi günü rahim filmi çektireceğim. Eylül- ekim gibi yeniden tedaviye başlayacağım.merhaba kan testimin sonucu bekledigimiz gibi cikti (-). pazartesi transfer sonrasi gorusme yapacagiz doktorumuzla. birde benim rahim disinda buyuyen kistler vardi burda 5 cm olunca ameliyat yapiyorlar ama benimkiler 4.5 cm. biraz idrar torbasina baski yapiyor ve idrar kaciriyorum. doktorum muayene sirasinda hamile kalirsan cok bel agrisi yapabilir bazi durumlarda rahme baski yapip rahmin buyumesini etkiledigi durumlarda soz konusu olabilir dedi. insallah tatil oncesi ameliyat sonrasi yumurta toplatma ve tekrar transfer diye dusunuyoruz
Amin inşallahİnş hayırlı gelişmelerle gelirsin
ne zaman başlayacak takip?
Fsh iyiymiş senin, inş olur
Aa hadi hayırlı sonuçların olsun inşAmin inşallah
Ben başladım ilaca
Kontrollere gidiyorum
Nedenmiş o zaman canım?Kistim yoktu canım
Bilmiyorum canım belki kimyasal olmuştur. Belki test yanılmıştırNedenmiş o zaman canım?
kimyasal olmuştum yıllar önce, daha uzun sürüyorsa koyu renk ve pıhtılı anlarsın zaten.Bilmiyorum canım belki kimyasal olmuştur. Belki test yanılmıştır
Teşekkür ederim insallah hepimiz için güzel ve hayırlı sonuçlar olurkimyasal olmuştum yıllar önce, daha uzun sürüyorsa koyu renk ve pıhtılı anlarsın zaten.
Inş bi dahaki ay gerçek pozitifi görürsün
Sadece klomen kullanıyorum evet. İğne takviyesi gerekirse onu bilmiyorum.Aa hadi hayırlı sonuçların olsun inş
Klomen mi başladınız? Kaçıncı günün bugün?
Adetin kaçıncı günu başladın kaç yunurta vardı kaç ml?
(Okudumda ne cok kaç sorusu varmış:) ışlem böyle çünkü:)
Iste koenzimQ10 demek istedigim vitamin bu canim görüyosun herkes öneriyor mutlaka al bir suru marka var Q folin var , inofolic combi var ben ilunga -F kullaniyorum cok faydasini gördüm omega 3 ile desteklenirse süper olur.Sormayı unuttum. Siz kullanıp etkisini gördünüz mü?
Teşekkür ederim canım alıp kullandım. Sonraki toplamam da 2 tane yumurtam çıktı. Ama bir tanesi yeterli olgunlukta olup işleme alındı ama döllenme olmadı. Şimdi tekrar eylül-ekim gibi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım. Koenzimq10 omega3 yaklaşık 3 ay kullandım. En son aldığımı da yarıda bıraktım. Tedavi zamanına yakın tekrar alıp kullanırımCanim yumurtalar bikere öyle cikti diye bi sonrakindede öyle olcak diye bisey dok mutlaka koenzimQ10 kullan hücreleri ve yumurtalari yeniliyor gelişimine yardimci ayrica sperm kalitesinide artiriyor yumurta kalitesini artirdigi gibi. Eşli kullanilabilir. Avakado yemen cok faydali olabilir ben avakado ile yumurtlama görüyorum + koenzimQ10 kullaniyorum cok faydasini gördüm pko oldgm icin 1 sene adet görmüyodum smdi düzene girdi bende yakin zamanda tüp bebek merkezine gitcem ins iyi bir tedavi
Iste koenzimQ10 demek istedigim vitamin bu canim görüyosun herkes öneriyor mutlaka al bir suru marka var Q folin var , inofolic combi var ben ilunga -F kullaniyorum cok faydasini gördüm omega 3 ile desteklenirse süper olur.
Süper motiveni yüksek tut saglikli beslen canim avakado al ye havuc ye kadinlara cok iyi inanki KoenzimQ10 bi an evvel başla hücreler yenilensin ben okadar yararini gördüm ki artk gördügm her yere yaziyorumTeşekkür ederim canım alıp kullandım. Sonraki toplamam da 2 tane yumurtam çıktı. Ama bir tanesi yeterli olgunlukta olup işleme alındı ama döllenme olmadı. Şimdi tekrar eylül-ekim gibi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım. Koenzimq10 omega3 yaklaşık 3 ay kullandım. En son aldığımı da yarıda bıraktım. Tedavi zamanına yakın tekrar alıp kullanırım
Teşekkür ederim canım dün Cevat Bayrak'a rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı herhangi bir sorun yok. Doktor tüplerin yıkandı 2 ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Bugün ovülasyon testi aldım onu kullanıyorum. Koenzim q10 kullanıyordum onu da bıraktım bugünden itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım. Avokado bir sürü aldım ama çoğunu çürüttüm hiç midem almıyorSüper motiveni yüksek tut saglikli beslen canim avakado al ye havuc ye kadinlara cok iyi inanki KoenzimQ10 bi an evvel başla hücreler yenilensin ben okadar yararini gördüm ki artk gördügm her yere yaziyorum
avokado buzluğa atılabiliyorTeşekkür ederim canım dün Cevat Bayrak'a rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı herhangi bir sorun yok. Doktor tüplerin yıkandı 2 ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Bugün ovülasyon testi aldım onu kullanıyorum. Koenzim q10 kullanıyordum onu da bıraktım bugünden itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım. Avokado bir sürü aldım ama çoğunu çürüttüm hiç midem almıyor
Teşekkür ederim. Ben normal dolapta saklamıştım. Bundan sonra fazla alırsam buzluğa atarımavokado buzluğa atılabiliyor
Avokadoyu limonlayarak ye canim ya da alerjin yoksa peynirle karıştır yenebilir hale geliyor.Teşekkür ederim. Ben normal dolapta saklamıştım. Bundan sonra fazla alırsam buzluğa atarım
Teşekkür ederimAvokadoyu limonlayarak ye canim ya da alerjin yoksa peynirle karıştır yenebilir hale geliyor.
Ben de 5kez tup bebek denedim ve hiç transfer olamadım yumurtalarim boş çıkıyor avokadoyu peynir ekmek gibi yemeye başladımTeşekkür ederim
İnşallah faydasını görürsünüzBen de 5kez tup bebek denedim ve hiç transfer olamadım yumurtalarim boş çıkıyor avokadoyu peynir ekmek gibi yemeye başladım