Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Hakkınızda hayırlısı olsun. Daha sonraki tedaviniz inşallah olumlu sonuçlanır. Ben de pazartesi günü rahim filmi çektireceğim. Eylül- ekim gibi yeniden tedaviye başlayacağım.

Amin inşallah
Ben başladım ilaca
Kontrollere gidiyorum
Aa hadi hayırlı sonuçların olsun inş

Klomen mi başladınız? Kaçıncı günün bugün?
Adetin kaçıncı günu başladın kaç yunurta vardı kaç ml?

(Okudumda ne cok kaç sorusu varmış:) ışlem böyle çünkü:)

Sadece klomen kullanıyorum evet. İğne takviyesi gerekirse onu bilmiyorum.
Adetin 4. Günü başladım ilaca
Suan 10 yumurta var ama içlerinde küçük olup gelismeyenler de var

Canim yumurtalar bikere öyle cikti diye bi sonrakindede öyle olcak diye bisey dok mutlaka koenzimQ10 kullan hücreleri ve yumurtalari yeniliyor gelişimine yardimci ayrica sperm kalitesinide artiriyor yumurta kalitesini artirdigi gibi. Eşli kullanilabilir. Avakado yemen cok faydali olabilir ben avakado ile yumurtlama görüyorum + koenzimQ10 kullaniyorum cok faydasini gördüm pko oldgm icin 1 sene adet görmüyodum smdi düzene girdi bende yakin zamanda tüp bebek merkezine gitcem ins iyi bir tedavi uygulanir banada..

Canim yumurtalar bikere öyle cikti diye bi sonrakindede öyle olcak diye bisey dok mutlaka koenzimQ10 kullan hücreleri ve yumurtalari yeniliyor gelişimine yardimci ayrica sperm kalitesinide artiriyor yumurta kalitesini artirdigi gibi. Eşli kullanilabilir. Avakado yemen cok faydali olabilir ben avakado ile yumurtlama görüyorum + koenzimQ10 kullaniyorum cok faydasini gördüm pko oldgm icin 1 sene adet görmüyodum smdi düzene girdi bende yakin zamanda tüp bebek merkezine gitcem ins iyi bir tedavi
Sormayı unuttum. Siz kullanıp etkisini gördünüz mü?
Iste koenzimQ10 demek istedigim vitamin bu canim görüyosun herkes öneriyor mutlaka al bir suru marka var Q folin var , inofolic combi var ben ilunga -F kullaniyorum cok faydasini gördüm omega 3 ile desteklenirse süper olur.

Teşekkür ederim canım alıp kullandım. Sonraki toplamam da 2 tane yumurtam çıktı. Ama bir tanesi yeterli olgunlukta olup işleme alındı ama döllenme olmadı. Şimdi tekrar eylül-ekim gibi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım. Koenzimq10 omega3 yaklaşık 3 ay kullandım. En son aldığımı da yarıda bıraktım. Tedavi zamanına yakın tekrar alıp kullanırım

Süper motiveni yüksek tut saglikli beslen canim avakado al ye havuc ye kadinlara cok iyi inanki KoenzimQ10 bi an evvel başla hücreler yenilensin ben okadar yararini gördüm ki artk gördügm her yere yaziyorum

Süper motiveni yüksek tut saglikli beslen canim avakado al ye havuc ye kadinlara cok iyi inanki KoenzimQ10 bi an evvel başla hücreler yenilensin ben okadar yararini gördüm ki artk gördügm her yere yaziyorum
Teşekkür ederim canım dün Cevat Bayrak'a rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı herhangi bir sorun yok. Doktor tüplerin yıkandı 2 ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Bugün ovülasyon testi aldım onu kullanıyorum. Koenzim q10 kullanıyordum onu da bıraktım bugünden itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım. Avokado bir sürü aldım ama çoğunu çürüttüm hiç midem almıyor

avokado buzluğa atılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…