Spor, uyku, bol su , verdigi ilaçlar hepsi tamamdir
P teside glulutene veda
Canim bi yumurta takibi oldu, o da Dr um "hiç bi şey bekleme bu degerlerle olursa sürpriz olur" dediği için o stres ve moral bozukluğuyla olmadı zaten, sanada demişler beni iyi anlarsın his olarak. Tüp bile zor dedi. Ben uzun ara verdim 16 yıl, okul, is hayatı derken, 1,5 yıldır korunmuyoruz Dr um hep imkansz değil ama zor hamile kalman diyordu o demotive haliyle zaten olacağı varsada olmazdı herhalde.
sonra Dr değiştirdim, bu Dr um amhbye takılama biz elimizden geleni yapacağız mantığında, en azndan ne yapılabilir derdinde, olmaz diyip kestirip atmıyor.
Kan, idrar tahlilkeri yaptrdı eskimede banada, sonuclara göre vitamin takviyeler verdi ikimize de. D vitamini, b 12, selenyum, magnezyum, c vitamini, folat vs.
Takip edecek değerlerimizde değişim oluyor mu diye, işini ince detay ele alan, çok tatlı bi Dr. Her detayı sorduğundan suyu, sporu, uykuyu ne dediyse yapıyorum.
Glutensiz beslenmeyede p tesi başlıycam ins, bir iki gün kahvaltmda 1 dilim eknek yiyim daha yiyemiycem çünkü yedirtmiyor:)