40 yaş üzerinde tüp bebek 2025

Hadi bakalım, mutlaka sonucunuzu benimle paylaşın :) yaşınız kaçtır🎀
Negatif malesef ne bende ne embriyoda hiç sıkıntı yoktu 5aa kalitesiydi hayırlısı buymuş😔
Seni çok iyi anlıyorum.. benim de negatif oldu şimdi ikinciye hazırlanıyoruz pes etmek yok :) umutsuzluga kapılma sakın Allah'ın hazinesi çok genistir bize de o hazinesinden soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
Amin canım inşallah

Benim de yaş 43 kizlar.2 deneme oldu ikisi de çift embriyo cok iyi kalitede .ama kimyasala dönüştü.ben artık yaştan dolayı embriyolarin sorunlu olduğunu düşünüyorum.doktorumda öyle dedi.disardan ne kadar iyi görünse de içi maalesef kalitesiz .hiç ümidim kalmadı artık.ilk kez bu ay hiç yumurtam da çıkmadı. Saldım kendimi artık.

Merhabalar ben de 40 lı yaşlardan sonra bu işe başlayanlardanım. Bu hafta sürece başlamış bulunuyorum. Çevremde o kadar bu işe baş koyan insan var ki.. sonucu kötü olanlar sakın pes etmesin. Pozitif haberlerini en kısa zamanda alacaklar inşallah

Ben 36 yaşındayım. İki tane dondurulmuş embriyom var bugün transfer sürecine başladım. Doktor ikisini transfer edelim dedi ama ben ikizden cok korkuyorum gerek maddi gerek manevi olarak. Zor olmalı.burdaki herkes için de hayırlısı olsun inşallah

Seni çok iyi anlıyorum.. benim de negatif oldu şimdi ikinciye hazırlanıyoruz pes etmek yok :) umutsuzluga kapılma sakın Allah'ın hazinesi çok genistir bize de o hazinesinden soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
Şimdi doktorla konuştum. Piezzo yapalım dedi bundan sonraki denemede. Güzel dilekleriniz hepimize nasip olsun. Hayırlısı ile başlayın pozitif sağlıklı sonuçlar olsun.Sevgiyle❣️❣️

Ben 1,5 yıldır rahim filmi,embriyo yapistirma,katil hucre oldurucu tedavi,piezzo ne varsa yaptirdim maalesef olmadı kimyasal gebelik oldu hep.doktorum yaştan dolayı embriyolar sorunlu oluyor dedi.biz ebriyoyu disardan görerek kaliteli diyoruz ama içeriği kötü oluyor dedi.yumurta kalitesi bitiyor dedi.cok ümitlenmek istemiyorum artık bi süre ara verdim.

Rahime cizik falan da yaptirdim bu arada.baska ne kaldıki. Bende de esimde de başka hiç bir sorun yok.kalite bitti maalesef yaştan dolayı

Merhaba 40yaşındayım 4kez tüp bebek tedavisi yaptım yumurtalar boş çıktı amh çok düşük 0,28 dr mfk takvıyelerini kullanıyorum çok övdüler aranızda kullanan var mıdır düşük rezerve için 3aylık paket aldım

Canım bugün ben 2 embriyo transfer gününden sonraki 8.günümdeyim 1 Martta kan testi vereceğim. Şuan bende bel ağrısı, baş ağrısı ve dönmesi, mide bulantısı, akıntı, memelerde hassasiyet ve göz kararması var. Çok heyecanlıyım, ilk tüp bebek denemem bundan önce yıllarca doğal denedim ve hemen sonrasında aşılama denedik o da negatifle sonuçlandı, tıbben bir sorun yok dedi ama nasipte yoksa 100 defa denesekte olmuyor maalesef. Ama nedense içimde çok güzel bir his var, birde 2 embriyo transferi yaptı ikiside sağlıklı, ikisininde tuttuğunu hissediyorum. Allahim emek veren herkese nasip etsin. 1 Martta sonucumu sizlerle paylaşacağım. Sizinde sonuçlarınızı bekliyorum😍
Hamilesin 🥰 öyle hissettim. Bende aynı belirtileri yaşadım çünkü. Suan oğlum 10 aylık oldu bile

Şimdi doktorla konuştum. Piezzo yapalım dedi bundan sonraki denemede. Güzel dilekleriniz hepimize nasip olsun. Hayırlısı ile başlayın pozitif sağlıklı sonuçlar olsun.Sevgiyle❣️❣️
Benimde yumurtalar döllenmiyor bende piezzoelektrik denemek istiyorum ama acaba ise yarıyormu gerçekten

Merhaba 40yaşındayım 4kez tüp bebek tedavisi yaptım yumurtalar boş çıktı amh çok düşük 0,28 dr mfk takvıyelerini kullanıyorum çok övdüler aranızda kullanan var mıdır düşük rezerve için 3aylık paket aldım
Bende 43 yaşındayım 2 tüp benek negatif oldu eşim bidaha denemek istemiyor. Mfk ürünü aldım kendim kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane gözüktü. Onları dondurdum. Şimdi tekrar kendim için alıp kullanıcam. Eş paketleri cok pahalı benim için tek tek alıcam insallah olur

Bende 43 yaşındayım 2 tüp benek negatif oldu eşim bidaha denemek istemiyor. Mfk ürünü aldım kendim kullandım amh yükseldi ama yumurta 2 tane gözüktü. Onları dondurdum. Şimdi tekrar kendim için alıp kullanıcam. Eş paketleri cok pahalı benim için tek tek alıcam insallah olur
Mfk kullanmadan önce kaç yumirta gözüküyordu? Bende 2 yıl önce falan kullanmıştım ama pek bir değişiklik olmadi

Merhabalar
41 yaş, 2 tüp bebek denemesi ve 9 aylık hamile olarak sizlere asla umudunuzu yitirmeyin diyorum.
İlk denemede 4 yumurta toplanabildi, 2 si dollendi, hemen transfer ettirdik. İkisi de tuttu, 8. Haftada ikisinin de kalpleri durdu. Genetik test yaptırdık, monozomi ve trizomi cikti. İkisinin bir arada olma olasılığı milyonda bir ama bizi bulmuştu. Sonuclar çıkar çıkmaz hemen yeniden tedaviye başladım. Bu bir süreç ve ben en başında kendime deme sayısı koymustum.
İkinci denemede 3 yumurta toplandı, 2 si dollendi. 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Ve biz o 1 taneyi genetik teste yolladık. Donduruldu, sonuç temiz geldi ve transfer yapildi.
Önemli olan o 1 taneyi bulmak. Bu yüzden sizlere umudunuzu yitirmeyin, kendinize tüp bebek denemesi için sayi belirleyin ve yılmayın diyorum.

Gözünüz aydın. Çok sevindim sizin adiniza. Hangi doktorda pozitif aldınız merak ettim .

Back
X