Fiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.Ya ne kadar manidar ve acı verici esasinda.
Onca hormona rağmen sonuç alınamıyor ama daha az yoran ilaçlara rağmen sonuç alınabiliyor, demek ki çok yormak sonuç odaklı olmayabiliyor.
Peki yumurta geliştirmek, büyütmek için gonolf dışında benzer bi hormon mu veriliyor? O yumurtalar nasıl büyüyor?:)
Nasıl beslenmeni istediler kült olarak bi tavsiyen var mı?
Glutensiz beslenme, çokça yürüyüş (günde 7 km kadar), bol su ve iyi uyku önerildi bana.
Pazartesi neden kiii hemen şimdi yapmalisinSende süpersinP tesi başlıyorum yürüyüşe, umarım Dr um okumaz burayı yoksa beni almaz muayenehanesine:)
uykuyu 2 ye çektim, mahpusda gibi saatleri sayıyorum uyumaya mesela an itibarıyla 1 saatim kaldı, yahu bu ne zor, "ben kiiim bu saatte uyuma kimm", süt bebeleri gibi hissediyorum kendimi:)
Yarasa ve baykuşken tavuğa döndük:)
Su içmede tamam, glutensiz beslenmeyle yürüyüş p tesiye artık, birden o kadar radikal değişiklik zorladı yavaş yavaş ısınıyorum hazırlık aşaması ancak:)
Canım bende hep düşük yapıyorum arkadaşının rahmindeki bakteri neymişFiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.
Insallah bu sefer hamileyimdir ve tekrar bu sureclerden gecmem gerekmexz.
bir arkadasim bu gluten siz ve hayvansal urunsuz bir beslenme sekli uyguladilar ve faydasini gorduler.
birde onlar da surekli dusuk oluyordu rahminde bir bakteri varmis maalesef o yuzden bebek tutunamiyormus. bir igne olduktan sonra hamile kaldi, bu isler okadar kisiye ozelki onu anladim ben her ilac her doktor ve tedavi herkesde farklilik gosteriyor.
iki arkadasim dusuk yapiyor du birinde rahme giden kan orani azmis oskapar galiba kan sulandirici igneye baslayinca (aret hoca ile) bebek tutundu. ben rakim kan akisina baktirdim burda ve rahme giden kan durumu cok guzel cikmisti.Canım bende hep düşük yapıyorum arkadaşının rahmindeki bakteri neymiş
Ne iğnesi olmuş bana öğrenip söylermisin
Simdi ogrendim kotu bakterinin adi GARDNERRELLA rahminin buyuk bir kisminda bu varmis. hamile kalan kadinalrin rahminde olmasi gereken bakteri nin adi (iyi bakteri) LACTOBACILLUS. Umarim bu bilgiler isinize yarar .iki arkadasim dusuk yapiyor du birinde rahme giden kan orani azmis oskapar galiba kan sulandirici igneye baslayinca (aret hoca ile) bebek tutundu. ben rakim kan akisina baktirdim burda ve rahme giden kan durumu cok guzel cikmisti.
Simdi sordum cevap alinca paylasacagim. Eger doctorunuza bundan bahsederseniz bekli bilgisi vardir.
bol sanlar.
Tamamen gluteni kesmem p tesi olur, çok zorlycak beni ekmeksiz bir dilimde olsa doyamıyorum, sen doyar mısın, böyle bi listeyi ne kadar devam ettirebilirsin sıfır ekmek, makarna, pilav?Pazartesi neden kiii hemen şimdi yapmalisin
Siz çalışıyor musunuz, evetse meslek hedir? Ben ücretli görevdeydim bi süredir çalışmıyorum, öğretmenim.Fiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.
Insallah bu sefer hamileyimdir ve tekrar bu sureclerden gecmem gerekmexz.
bir arkadasim bu gluten siz ve hayvansal urunsuz bir beslenme sekli uyguladilar ve faydasini gorduler.
birde onlar da surekli dusuk oluyordu rahminde bir bakteri varmis maalesef o yuzden bebek tutunamiyormus. bir igne olduktan sonra hamile kaldi, bu isler okadar kisiye ozelki onu anladim ben her ilac her doktor ve tedavi herkesde farklilik gosteriyor.
Böyle şeyler yavaş yavaş daha zor oluyor bir anda başlamalısın canım benden sana tavsiyeSende süpersinP tesi başlıyorum yürüyüşe, umarım Dr um okumaz burayı yoksa beni almaz muayenehanesine:)
uykuyu 2 ye çektim, mahpusda gibi saatleri sayıyorum uyumaya mesela an itibarıyla 1 saatim kaldı, yahu bu ne zor, "ben kiiim bu saatte uyuma kimm", süt bebeleri gibi hissediyorum kendimi:)
Yarasa ve baykuşken tavuğa döndük:)
Su içmede tamam, glutensiz beslenmeyle yürüyüş p tesiye artık, birden o kadar radikal değişiklik zorladı yavaş yavaş ısınıyorum hazırlık aşaması ancak:)
Yeterli kan gidememesi, damarda kılcal bi tıkanıklık gibi mi bi bakıma?iki arkadasim dusuk yapiyor du birinde rahme giden kan orani azmis oskapar galiba kan sulandirici igneye baslayinca (aret hoca ile) bebek tutundu. ben rakim kan akisina baktirdim burda ve rahme giden kan durumu cok guzel cikmisti.
Simdi sordum cevap alinca paylasacagim. Eger doctorunuza bundan bahsederseniz bekli bilgisi vardir.
bol sanlar.
Spor, uyku, bol su , verdigi ilaçlar hepsi tamamdirBöyle şeyler yavaş yavaş daha zor oluyor bir anda başlamalısın canım benden sana tavsiye
Bu Arada sormadım sanırım hiç tedavi gördün mü
Ne büyük iyilik yaptınız bilgilendirerek, arkadaşin adına Allah razı olsun bu duyarlılığınıza, ins ihtiyaç olmaz olursa aklımızda olsun bu bilgi❤Simdi ogrendim kotu bakterinin adi GARDNERRELLA rahminin buyuk bir kisminda bu varmis. hamile kalan kadinalrin rahminde olmasi gereken bakteri nin adi (iyi bakteri) LACTOBACILLUS. Umarim bu bilgiler isinize yarar .
7, 8 haftalıkken mi düşük yapıyordun?Canım bende hep düşük yapıyorum arkadaşının rahmindeki bakteri neymiş
Ne iğnesi olmuş bana öğrenip söylermisin
Yok kalp atışı olmadan7, 8 haftalıkken mi düşük yapıyordun?
Ben bu yumurta kalitesi için ne yapmadimkiTamamen gluteni kesmem p tesi olur, çok zorlycak beni ekmeksiz bir dilimde olsa doyamıyorum, sen doyar mısın, böyle bi listeyi ne kadar devam ettirebilirsin sıfır ekmek, makarna, pilav?
spora bugün başladım inş.
Çok teşekkürler canım katil hücreyi duymuştum c56 diye ama bunu hiç duymadimSimdi ogrendim kotu bakterinin adi GARDNERRELLA rahminin buyuk bir kisminda bu varmis. hamile kalan kadinalrin rahminde olmasi gereken bakteri nin adi (iyi bakteri) LACTOBACILLUS. Umarim bu bilgiler isinize yarar .
Amin inşallahÇok güzel bı karar vermissiniz tanıdıklar gitti ve ejleri oldu darısı sana aret hoca muhteşem keşke bizimde fırsatımız olsaydı ama nasip
Kimyasal mıydılar?Yok kalp atışı olmadan
Esekten düşmüşün hali bizimki.Ben bu yumurta kalitesi için ne yapmadimki
"ejleri oldu" derken ne anlayamadım?Çok güzel bı karar vermissiniz tanıdıklar gitti ve ejleri oldu darısı sana aret hoca muhteşem keşke bizimde fırsatımız olsaydı ama nasip
Merhaba, ins adet sonrası süreci hayırlı sonlanmasını beklerizMerhaba ,
Ben geçen ay gittim kendisine. Bütün tahlillerimi yaptırıp gittim rahim filmimi götürdüm. Önce hemşireyle görüştük çok detaylı sorular sordu ve sisteme girdi bilgilerimi.
Sonra tahlil sonuçlarımı girdiler hatta tarihlerine kadar tek tek incelediler.
İlk defa gittim daha ama ilgileri hoşuma gitti.
Aret hoca muayaneyi kısa tutuyor ama bilgi verdi ne şekilde tedavi olacağını söyledi.
İleri yaş olanlarda bu klomen tedavisini uyguluyormuş. Hatta bana iğnelere vereceğin parayla 2 kere toplama yaparız şansın 2 katı olur dendi.
Adet olmayı bekliyordum bugün oldum.
Pazartesi randevum var bakalım her şey yolundaysa ilaçları verir tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende burada hamile olanlardan araştırmıştım kendisini.
Yalnız adamda 0 ego çok dikkatimi çekti.
Ağzından ne kendisiyle ilgili ne de merkeziyle ilgili tek kelime övgü sözcüğü çıkmadı.
Hatta ben haberlerde görmüştüm 46 yaşındaki hastası 1 ay sonra doğuracak diye.
Storyler de görüyorum 42-43 yaşlarında gebelerin ultrason kontrollerini.
Hiç bunları dile getirip gözümü boyamaya çalışmadı.
Elimizden geleni yapacağız dedi. Benim için yeterli oldu bu.
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olur sonumuz güzel olur.
İlk giderken tereddütteydim bir de nasıl bir yer ilgililer mi diye düşünüyordum hep.
Madem gidecekmişsiniz size de ön bilgi olsun istedim.