Bahçeci Tüp Bebek Merkezi İzmir

Fundaacayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
351
134
53
36
Merhaba, bahçeci İzmir'de yeni olduğu için tecrübelerimi anlatmak istedim. Benim 1 tane negatif sonuçlanan gebeliğim var kürtaj oldum 2yili geçkin süre hamile kalmayınca 2024 Ekim ayında Funda Göde'ye gittim. O zaman başka bir hastanedeydi. Tüp bebek hakkında bilgi edindik, bir suru kan testi istedi. Daha önce olumsuz durum olduğu için genetik test istedi. Genetik testi şehir hastanesinde yaptırdık, yaklaşık 4ayı buldu sonucun çıkması ki en uzun orda sürüyormuş öğrenmiş olduk. Bu arada sürekli kan testleri falan hastaneye gidip gelmek ve tüp bebek fikri bana biraz ağır geldi. Ben kaygı bozukluğu yaşamaya başladim ve psikilojik destek almak durumda kaldım. 3ay kadar ilaç kullandıktan sonra kendimi hazır hissedince bu arada Funda hanım bahceciye geçti. Testler falan hazır olduğu için adetimin 3. gününe denk gelen 9 Nisan'a randevu aldım. Bahçeci muayene ücreti 4500tl. Funda hanım bana hazirlik yapalim önümüzdeki ay başlayalim dedi ama ben eğer mümkünse bu ay başlayalim dedim çünkü süreç beni ziyadesiyle strese sokuyor(aslında hiç gerek yokmuş). Uygun gördü hemen iğnelere başladım. 10 gün sonra da yumurta toplama işlemim yapıldı kısmetse yarın transfer olacak. Ekip mükemmel. Yumurta toplama işlemindeki narkozu gözümde büyütüyorum çünkü narkoz bana çok ağır geliyor ve vücudumda zor atıyor. Ama ekip o kadar şahane ki işlemden çıkınca serumun biri gitti biri geldi benim hafif anlatmamı sağladılar. Funda hanım zaten enerjisi süper size güç veriyor. Hemşireler de aşırı ilgiliydi.

Tüp bebek fiyatı ne kadar bahçecide birde rahim dinlendirme aralığında embriyo dondurma parası alıyorlar mı

Tüp bebek fiyatı ne kadar bahçecide birde rahim dinlendirme aralığında embriyo dondurma parası alıyorlar mı
Ben bursa bahçecide yaptırdım fiyatlar böyle benim ilk seferinde 5. Güne gitmeden hepsi canlılığını yitirdi biz 2. Defa başladık

Eklentiler

• 4761b34c-eb6a-468a-a5b3-ecaa4534a730.webp
    4761b34c-eb6a-468a-a5b3-ecaa4534a730.webp
    70,6 KB · Görüntüleme: 14
Ne kadar dediler tüp bebeğe ve diğer işlemlere cnm
Tüp bebek İzmire özel acılısa yani 93 bin
Embiriyo dondurma tek sefere mahsus 25 bin ondan sonra senelik bakım parası alınıyormuş
Rahim dinlendirme transfer 20 bin
Yapa zekalı sperm secimde İzmire acılısa özel ücretsiz canm.

Tüp bebek İzmire özel acılısa yani 93 bin
Embiriyo dondurma tek sefere mahsus 25 bin ondan sonra senelik bakım parası alınıyormuş
Rahim dinlendirme transfer 20 bin
Yapa zekalı sperm secimde İzmire acılısa özel ücretsiz canm.
Çok teşekkür ederim😌 🌸

Çok teşekkür ederim bilgi için yani bu fiyatlar ne diyorum çok fazla.. inşallah 2. denemende olur canım.
Çok şükür bu sefer tuttu 7 haftalık olduk cuma kalp atışı içşn gidicez inşallah duyarız 🙏🏻 rahim dinlendirme çok şaçma hiç bir şey yapmıyorsun 1 ay boş bekliyorsun 20 bin veriyorsun

Çok şükür bu sefer tuttu 7 haftalık olduk cuma kalp atışı içşn gidicez inşallah duyarız 🙏🏻 rahim dinlendirme çok şaçma hiç bir şey yapmıyorsun 1 ay boş bekliyorsun 20 bin veriyorsun
Yaa sevindim senin adına😊 evet şu rahim dinlendirmede alınan para cidden saçma az da değil yani

Back
X