• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci Tüp Bebek Merkezi İzmir

Hayır tüp bebek doktoru değil, Kadın doğum doktoru. Siz kimyasal oluyor dediğiniz için onu soyledim. Bir goruşseniz belki size uygun takviyelerle hazırlar diye.
Ama benim tüp bebekler kimyasal oluyor doğal yolla zaten gebe kalamiyorum daha önce mfk takviyeleri kullandım bir işe yaramadı

Her adıma para alıyorlar. Size şöyle söyleyeyim. Ben 9nisanda başladım. 24 Nisan'da tranferim oldu. Bu kadar kısa sürede ilaçlar ve embriyo dondurma da dahil toplam 175bine yaklaşti
Gerçekten çok fazla. Eğer olumsuz olursa bir denerim belki diyordum bahceciyi rahim dinlendirmeden para aldiklarini duyunca vazgeçtim.ben irenbeye yumurta dondurma dahil 88bin gibi bir para verdim ilaçlar hariç tabiki. Embriyo dondurma 10 bin irenbede mesela.

Gerçekten çok fazla. Eğer olumsuz olursa bir denerim belki diyordum bahceciyi rahim dinlendirmeden para aldiklarini duyunca vazgeçtim.ben irenbeye yumurta dondurma dahil 88bin gibi bir para verdim ilaçlar hariç tabiki. Embriyo dondurma 10 bin irenbede mesela.
Dondurma ücreti de 25bin gercekten çok yüksek. İlkte tutmazsa zorlar gibi geliyo ikinci beni de

Merhabalar ben de bahçeci ile görüşmüştüm 90bin TL istiyorlar sadece tedavi için dondurma dahil değil tabi irenbe Alper Biler hocayla tedaviye başladık birçok olumlu tedavisi var

Ben de Alper beyin hastasiyim. ☺️ Siz hangi aşamadasiniz
Östrojen 100cikti hem onu 80e düşürmek hem de Rahmi kalınlaştırmak için estroferm kullanıyorum 10/12mayista adet donemimde yani tekrar muayene var işler yolnda giderse ignelere başlanacak diğer adette toplama dinlendirme bir ay ve tekrar toplama diye bilgi verildi siz de durum nedir

Östrojen 100cikti hem onu 80e düşürmek hem de Rahmi kalınlaştırmak için estroferm kullanıyorum 10/12mayista adet donemimde yani tekrar muayene var işler yolnda giderse ignelere başlanacak diğer adette toplama dinlendirme bir ay ve tekrar toplama diye bilgi verildi siz de durum nedir
Transfer oldu cuma günü beklemedeyiz.. çok beklemeli ve çok iğneli bir surecmis gerçekten.

İnşallah pozitifi görürsünüz yürekten diliyorum bunu biraz anlatabilir misiniz süreci mümkünse
Çok teşekkür ederim 🥰 hepimiz o mutluluğu yaşarız umarım. Ben tedaviye 9 Eylül üniversitesinde başladım bir prof.a. yumurta olgunlaşma sürecinde bir muayeneyi elimde olmayan sebeplerle aksattigim için başladığım tedavi iptal oluyordu. O ara Alper beyi buldum çok sağolsun hemen süreci devraldı. İlaçlarımı düzgün bir şekilde devam ettirdiler gerçekten işlerinde profesyoneller. Birkaç güne opu oldum 25 Nisan'da. 5 yumurta toplandı. Yaştan dolayı. Çok şükür 4 tanesi dollendi. Cuma günü de 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi donduruldu. ilk defa yaptırıyorum heyecanlı bir süreç. Allah güzel sonuclar versin inşallah.

Çok teşekkür ederim 🥰 hepimiz o mutluluğu yaşarız umarım. Ben tedaviye 9 Eylül üniversitesinde başladım bir prof.a. yumurta olgunlaşma sürecinde bir muayeneyi elimde olmayan sebeplerle aksattigim için başladığım tedavi iptal oluyordu. O ara Alper beyi buldum çok sağolsun hemen süreci devraldı. İlaçlarımı düzgün bir şekilde devam ettirdiler gerçekten işlerinde profesyoneller. Birkaç güne opu oldum 25 Nisan'da. 5 yumurta toplandı. Yaştan dolayı. Çok şükür 4 tanesi dollendi. Cuma günü de 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi donduruldu. ilk defa yaptırıyorum heyecanlı bir süreç. Allah güzel sonuclar versin inşall

Çok teşekkür ederim 🥰 hepimiz o mutluluğu yaşarız umarım. Ben tedaviye 9 Eylül üniversitesinde başladım bir prof.a. yumurta olgunlaşma sürecinde bir muayeneyi elimde olmayan sebeplerle aksattigim için başladığım tedavi iptal oluyordu. O ara Alper beyi buldum çok sağolsun hemen süreci devraldı. İlaçlarımı düzgün bir şekilde devam ettirdiler gerçekten işlerinde profesyoneller. Birkaç güne opu oldum 25 Nisan'da. 5 yumurta toplandı. Yaştan dolayı. Çok şükür 4 tanesi dollendi. Cuma günü de 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2 tanesi donduruldu. ilk defa yaptırıyorum heyecanlı bir süreç. Allah güzel sonuclar versin inşallah.
İnşallah dilerim Rabbim size sağlıklı evlatlar nasip etsin sonucu paylaşırsanız çok sevinirim ben biraz karamsar ve tedirginim maalesef

Siz kaç yaşındasınız? Benim de yaşım biraz fazla da 🥴🙃

Back
X