Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Teşekkür ederim canım dün Cevat Bayrak'a rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı herhangi bir sorun yok. Doktor tüplerin yıkandı 2 ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi. Bugün ovülasyon testi aldım onu kullanıyorum. Koenzim q10 kullanıyordum onu da bıraktım bugünden itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım. Avokado bir sürü aldım ama çoğunu çürüttüm hiç midem almıyor
Yaa öylemi cok sevindim hadi hayirlisi insallah🧿🍀 nasil peki aci oldumu bende sonomede gitmek istiyorum cevat bayrak doktora cok aciyo rahim filmi felan diyolar iyi gectimi canim ? Okadar korkuyorum ki filmden bide bazilari cok korkutuyo ama senin gittigin yeri bende dusnuyorum orda cektirmeyi

Yaa öylemi cok sevindim hadi hayirlisi insallah🧿🍀 nasil peki aci oldumu bende sonomede gitmek istiyorum cevat bayrak doktora cok aciyo rahim filmi felan diyolar iyi gectimi canim ? Okadar korkuyorum ki filmden bide bazilari cok korkutuyo ama senin gittigin yeri bende dusnuyorum orda cektirmeyi
Işlem 2 dakika falan sürdü. Masada canım acıyacak diye tir tir titriyordum. Ben hala işlem ne zaman olacak diye düşünürken hoca yanıma geldi işlem tamam dedi. Ben çok şaşırdım. Hiçbir şekilde ağrı sızı olmadı. Kanama da hiç olmadi sadece ayağa kalktığım zaman ilaçlı su geldi o kadar... hoca normal hayatına devam edebilirsin ilişkide yasak değil dedi. Kesinlikle Cevat hocayı tavsiye ederim. Ben 2 yıl önce aneztezi almadan histeroskopi yaptırıp polip aldırmıştım o zaman canım biraz yanmıştı. Yine öyle sanmistim. Hiç alakası yok.

Sadece klomen kullanıyorum evet. İğne takviyesi gerekirse onu bilmiyorum.
Adetin 4. Günü başladım ilaca
Suan 10 yumurta var ama içlerinde küçük olup gelismeyenler de var
Inş içlerinden bir taneside olsa olgunlaşır ve pozitife döner sonuç🤲

Şu an ne durumdasın, kaç ml oldular?
Günde kaç klomen verdi Dr, bitti mi içmen ilacı?

Işlem 2 dakika falan sürdü. Masada canım acıyacak diye tir tir titriyordum. Ben hala işlem ne zaman olacak diye düşünürken hoca yanıma geldi işlem tamam dedi. Ben çok şaşırdım. Hiçbir şekilde ağrı sızı olmadı. Kanama da hiç olmadi sadece ayağa kalktığım zaman ilaçlı su geldi o kadar... hoca normal hayatına devam edebilirsin ilişkide yasak değil dedi. Kesinlikle Cevat hocayı tavsiye ederim. Ben 2 yıl önce aneztezi almadan histeroskopi yaptırıp polip aldırmıştım o zaman canım biraz yanmıştı. Yine öyle sanmistim. Hiç alakası yok.
Geçmiş olsun.
Bende irda çekilmiştim, baska Dr çekmişti ama,
Alttan muayene gibide mi hissedilmiyor?

Geçmiş olsun.
Bende irda çekilmiştim, baska Dr çekmişti ama,
Alttan muayene gibide mi hissedilmiyor?
Teşekkür ederim. Alttan muayene eder gibiydi. Mesela ilaç verildiğini hiç anlamadım. Doktor hiç ağrın olmaz ya da çok hafif regl ağrısına benzer bir ağrı olabilir dedi. Ama benim ne öncesi ne de sonrasında hiç ağrım olmadı. Hatta lekelenmem dahi olmadı. Ben çok memnun kaldım. Sonucumda hemen çıktı. Filmi çeken doktora da gösterdim.

Inş içlerinden bir taneside olsa olgunlaşır ve pozitife döner sonuç🤲

Şu an ne durumdasın, kaç ml oldular?
Günde kaç klomen verdi Dr, bitti mi içmen ilacı?
Günde 3 tane klomen kullandım.
2 kutu bitti 3. kutudan 2-3 tane kullandım sonra kestiler klomeni.
Dün yumurta toplama işlemi oldu.
4 yumurta topladılar
bugün bilgi verecekler bende haber bekliyorum.

Ya cok güzel ozaman bende oraya gideyim bari, insallah bendede öyle aci olmaz şans senden yana olsun canim 🍀🧿 belki kendiliginden olur gebelik

Ya cok güzel ozaman bende oraya gideyim bari, insallah bendede öyle aci olmaz şans senden yana olsun canim 🍀🧿 belki kendiliginden olur gebelik
lütfen gittikten sonra bizi buradan bilgilendirirmisin bu aralarda benimde gitmem lazım aşırı korkuyorum :KK43:
umarım kuş gibi hafif geçer ve sonuçlarınız sorunsuz çıkar 🍀

Teşekkür ederim canım 🤗 kesinlikle orayı
tavsiye ederim. Benden önce bir kadın çektirdi geldi ona da sordum işlem sırasında ağrı acı oluyor mu diye 'içiniz rahat olsun hiç ağrı sızı olmuyor' dedi. Ayrıca hafif kapalı gördükleri tüpleri Selektif Salpingografi yöntemiyle açabiliyorlarmış

Bu ay 5 folükül ile tedaviye başladık yine hepsi boş çıktı. Onlarla beraber hayallerim de boşaldı…

Bu ay 5 folükül ile tedaviye başladık yine hepsi boş çıktı. Onlarla beraber hayallerim de boşaldı…
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen... herşey inşallah yolunda gider ve sonraki denemenizde mutlu sona ulaşırsınız... ilk denemeniz mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin benim de ilk yumurta toplama işleminde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. Sonraki denemem de yine 2 yumurtam vardı bu sefer ikisi de dolu çıktı. Hep böyle gidecek diye sakin umutsuzluğa kapılmayın.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin benim de ilk yumurta toplama işleminde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. Sonraki denemem de yine 2 yumurtam vardı bu sefer ikisi de dolu çıktı. Hep böyle gidecek diye sakin umutsuzluğa kapılmayın.
Bende hep boş çıkıyor 😔

Ek vitaminler verdi mi doktorunuz?
Dhea, d vit, folbiol verdi bu doktorum ama ben bunların haricinde Omega 3, magnezyum selenyum, çinko, coenzim q10, d vit, a vit kullanıyorum. İncir yiyorum bol su içiyorum spor yapıyorum arı sütü+bal+polen yiyorum ama nafile.

Doktor senin gibi hastada 5 folikül görmemiz çok zor iyi gördüm durumunu dedi sonuç hepsi boş 😔

Dhea, d vit, folbiol verdi bu doktorum ama ben bunların haricinde Omega 3, magnezyum selenyum, çinko, coenzim q10, d vit, a vit kullanıyorum. İncir yiyorum bol su içiyorum spor yapıyorum arı sütü+bal+polen yiyorum ama nafile.

Doktor senin gibi hastada 5 folikül görmemiz çok zor iyi gördüm durumunu dedi sonuç hepsi boş 😔
Hayırlısı arkadaşım.. biraz ara verip kendinizi toplayın ve sonra yine deneyin... pes etmek yok.. inşallah bundan sonra yolunda gidecek hersey...

X