Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Mila86

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.541
2.683
Merhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?

Son düzenleme:
Korona etkilemiş olabilir. İlk tedavide bos çıkıp somra dolu cıkanlar var cok okudum. Vitamin desteği bence cok önemli akdeniz usulu beslenin ilk olarak bol su için çinko değerinize baktırın eksikse kullanın zaten d vitqmini alıyormussunuz. Benim rezervim az olduğu için doktor bıestron, omega 3 ve qenzim q10 verdi (200) . Bu takvileri doktoruna sor sanada tavsiye ediyorsa kullan derim . İncir kürü gercekten bi mucize kür yapamıyorsan bile incir ye günlük. Propolis arı sütü polen ihmal etme . İnşAllah dolu çıkar bir dahaki tüp bebege.

Çok teşekkür ederim. Benim de yumurta rezervim az 0.23 maalesef, doktoruma bugün yumurta kalitesi için ilaç veya vitamin takviyesi sordum. "Yumurta kalitesini arttırıcı bir tedavi yok inanma paranı da harcama" yazmış. Propolis kullanıyorum. İnciri ben de duydum deneyeceğim teşekkür ederim.

Beslenmene dikkat et, hafif egzersizler yap. Ben de q-folin kullanmıştım 2 ay öncesinden.

Doktorlar bu konuda ikiye bölümmüş durumdalar bazılar işe yarar bazıları yaramaz diyor. Ama sende okuduğunda işe yaradığını görmüşsündür. Doktor değiştir istersen yasa ondan habersiz kullan oda anlayacak farkı. bide kalite için sadece klomen gibi ilaçlar kullanıo doktorlar yumurta rezervi az oldugu için yumurta kalitesi bozulmasın die. Farklı yöntemler var doktoruna baglı işte. Ama omega 3 ve qenzim q10 u kullan derim sana. Bıosteron hormon oldugu için onu doktor kontrolünde alman lazım

Teşekkür ederim. Hemen bu akşam alıp kullanmaya başlayayım.

Sormayı unuttum. Siz kullanıp etkisini gördünüz mü?

Astalife marka içinde iki renk var bir sarı bir kırmızı kullanacaksın, diğeride venature qenzimq10(200mg).cnm ama biraz pahalı bınlar haberin olsun doktorun bana yazdıkları bunlar. Ben ayrıca folik asit d vitqmini ferritin düşük olduğu için demir hapı çinkom düşük olduğu için çinko kullanıyorum. Normalde şubat mart gibi tüp bebeğe baslayacaktık eşimin değerşerinde sıkıntı cıktı.bu takviyeleri üç ay kullanman lazım ama cnm

Ben ikinci tüp bebektede buna benzer takviyeler kullanmıstım faydasını gördüm. Üç yıl aradan sonra üçüncü tüp bebek için baslamaya karar verdik doktor bu vitamşnleri verdi ve bir çok kişiyle komustum hepsi faydasını görmüş.

Bu arada şu an innate pronatal kullanıyorum. Daha kapsamlı bir ilaç. Bir de kalsiyum desteği olarak microbon k kullanıyorum

Sizin içinde hayırlısı olur inşallah folik asit ve vitamin d ben de kullanıyorum. Koenzim q10 ben de alıp bugünden itibaren kullanayım.

Ne güzel inşallah ben de fayda görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…