40 yaş üzerinde tüp bebek 2025

İkizleriniz için çok üzüldüm. En kısa zamanda bebeğiniz kucağınıza gelsinn❣️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben de heyecandan uyuyamıyorum. Bugün döllenme oldu mu haber gelecek.Sakinlik ve sabırla dayanma gücü versin bize Allah🙏🏻 sevgiyle kucaklıyorum sizi💕
Allah emek veren herkese nasip etsin

Merhabalar
41 yaş, 2 tüp bebek denemesi ve 9 aylık hamile olarak sizlere asla umudunuzu yitirmeyin diyorum.
İlk denemede 4 yumurta toplanabildi, 2 si dollendi, hemen transfer ettirdik. İkisi de tuttu, 8. Haftada ikisinin de kalpleri durdu. Genetik test yaptırdık, monozomi ve trizomi cikti. İkisinin bir arada olma olasılığı milyonda bir ama bizi bulmuştu. Sonuclar çıkar çıkmaz hemen yeniden tedaviye başladım. Bu bir süreç ve ben en başında kendime deme sayısı koymustum.
İkinci denemede 3 yumurta toplandı, 2 si dollendi. 1 tanesi 5. Güne ulaştı. Ve biz o 1 taneyi genetik teste yolladık. Donduruldu, sonuç temiz geldi ve transfer yapildi.
Önemli olan o 1 taneyi bulmak. Bu yüzden sizlere umudunuzu yitirmeyin, kendinize tüp bebek denemesi için sayi belirleyin ve yılmayın diyorum.
Merhaba ne kadar güzel beslenmenize dikkat ettiniz mi peki bir de kalitesi neydi benimde yumurtam az yaşım yeni 40 oldum

Merhaba ne kadar güzel beslenmenize dikkat ettiniz mi peki bir de kalitesi neydi benimde yumurtam az yaşım yeni 40 oldum
Yumurta kalitesini sormadım hiç çünkü etkisine inanmıyorum. Önemli olan genetik kalitesi. Bunun için 2. De genetik teste yolladık.
Tüp bebek karari alinca sigarayi biraktigim için yeme içme konusunda dikkatli davranmadım. Sigara bagimliligindan kurtulma sürecinde bir de bu kısıt daha çok stres yapar diye düşündüm.
Naçizane tavsiyem tüm stres unsurlarından olabildiğince uzaklaşmanız. Toksik insanlar, olumsuz insanlar, sürekli hata arayan insanlar vs vs. Sizi mutlu eden şeylere yönelin.

Yumurta kalitesini sormadım hiç çünkü etkisine inanmıyorum. Önemli olan genetik kalitesi. Bunun için 2. De genetik teste yolladık.
Tüp bebek karari alinca sigarayi biraktigim için yeme içme konusunda dikkatli davranmadım. Sigara bagimliligindan kurtulma sürecinde bir de bu kısıt daha çok stres yapar diye düşündüm.
Naçizane tavsiyem tüm stres unsurlarından olabildiğince uzaklaşmanız. Toksik insanlar, olumsuz insanlar, sürekli hata arayan insanlar vs vs. Sizi mutlu eden şeylere yönelin.
Ah o insanlar sülük gibiler kapıdan kovsan bacadan girer

Öncelikle maşallah Rabbim sağlıkla kovulmayı nasip etsin. Sigarayı nasıl bıraktınız ben azalttım ama kesemiyorum var mı uyguladığınız bir yöntem 🙏🏻

Back
X