Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Merhaba benim fsh değerim 34 tü bana tüp bebek dedi doktor yaşım 31. Amh ölçülmedi tup bebek düşünmüyoruz eşim istemediği için. Bu baharatciya ne diyip alabilirim o macunu acaba ? Bir de ankarada tüp bebek dışında normal kadın digumcusu tavsiye edebileceğiniz iyi bi doktor var mı ? Gittiğim doktor fsh yu görünce tüp bebek dedi direk hiç uğraşmadı bana durumumu da anlatmadı yumurtam var mi yok mu hiç bilgi vermedi. Iyi bi doktor bulursam 1-2 tane de olsa yumurtam gelişirse varsa bi femara kullanmak istiyorum denemek istiyorum ama iyi bi doktora denk gelemedim henuz

merhaba, direk bana yazdıklarınızı baharatcıya da söyleyin size öneride bulunuyorlar, tahlil sonuclarınızı görmek isteyebilirler, zaten verdikleri macun fsh düşürüyor, benim 12 olan fsh 7 ye düşürdü ve ve yumurta toplandı.
doktor önerisine gelince , onlar fsh yüksek oldugundan direk tüp bebek diyecekler ve orada secim size kalıyor. macunla düşerse normal yoldan da hamile kalırsınız sankı, yaşınız ileri değil çunku, deneyin derim. ilaçlar hormon oldugundan bence kendi başınıza kullanmayın, yan etki vs olur işler çözülmez noktaya gelebilir. macunun bi yan etkisi de yok, ben yaşamadım yani. bal polen arı sütü ve çeşitli baharat karışımları. Dilerim şifa bulursunuz sizde

Çok teşekkür ederim saolun inşallah. Ben normal yolla 1 sene daha denemeye karar verdim olmazsa o zamanki duruma göre hareket edicem. Düzensiz ilişki olmuş dedi en son ki doktor düzenli ilişki ile devam edin gün aşırı dedi ona da fırsat olmuyor tabi fsh değerim yüksek dedim gün aşırı deneyin siz dedi gönderdi bakalım. Ari sütü bal polen propolis karışımı bi bal kullanıyorum şu an da inşallah gideceğim o dediginiz nerede bana da faydalı olur inşallah. Şu anda öncelik fsh düşsün zaten düşerse belki gebelik oluşur normal yolla Allah da nasip ederse tabi

Merhaba, transfer sureci basladı mı guzel haberler vardır ins Mila86
merhaba, 26 şubatta tek emriyo transferim yapıldı, test günü gelmesini bekliyorum, hakkımızda hayırlısı
(platforma cok hakim degilim, sorunuz bana mı mila 86 mı sonradan farkettim, araya girmiş olmayayım)

Merhaba şöyle bir mesaja rastladım bizim durumumuza benzer. Mantıklı bir tedavi gibi geldi bana da. Neticede yumurtalarımız tedavi sırasında ilaca yanıt veriyor büyüyor, kan değerlerimiz de normal aralıkta oluyor. Ancak son aşama olan opuda içi boş ya da olgunlaşmamış şekilde çıkıyor. Yumurtalara olgunluk verip çatlatan ovitrell ise neden ovitrell dozunu daha fazla denemiyoruz? Muhtemelen ohss sebebiyle yüksek doz verilmiyordur ama birileri denemiş ve olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…