Calisiyorum ben hemde tam zamanli izinsiz falan. 3 embriyo transferi oldu Mayis 27 de ve sabirsizlikla sonucu bekliyorum. bugun idrar testi yaptip negatif cikti erkenmi yaptim anlayamadim moralim cok bozuk. Esimin degerleri de ic acici deil yasla onunda degerlerde dusukluk oldugunu dusunurken ondada prostat kanseri teshisi konuldu. yani bu bebis haberine cok ihtiyacimiz var insallah allah busefer nasip eder hayirlisiyla.Siz çalışıyor musunuz, evetse meslek hedir? Ben ücretli görevdeydim bi süredir çalışmıyorum, öğretmenim.
Süreç hem mental hem fiziksel yıpratıcı, belirsizlik başlı başına zorlayıcı zaten.
Kesinlikle katılıyorum, her tedavi herkesde işe yaramıyor etki göstermiyor.
O ilaçlar iğneler ben sadece gonol f ile takip yatırmıştım bir kez ates, kilo, gerginlik, baş ağrısı, bulantı, halsizlik, kof şişkinlik kilo... bir sürü yan etki yaşadım, bunlar yapabiliyor.
Yıllar önce 3 aylık korunma iğnesi olmuştum müthiş yan etkileri oldu, sıcak basmasından tutun, ara kanamalar düzensiz adet, 100 kg ya çıkmıştım, sanki araba lastiğini şişirirler kof bi hava olur ya öyle oldum.
Bana hiç yaramıyor. Bıraktıktan sonrada aylarımı aldı normale dönmek.
Nasipse ne zaman transfer, inş güzel haberlerini alırız
Belli mi olur doğal yoldan bile oluyor tüp süreci bile olsa.
Eşinizin değerleri nasıl? Sizin amh, fsh nasıl?
Umarim birilerinin isine yarar bende sadece o arkadasimdan duydum Kendisi de Avusturalya da yasiyor her ulkede farkli bakis acilari yaklasim sekilleri oluyor. sizde etrafinizdakilerle paylasin belki birinin isine yarar.Ne büyük iyilik yaptınız bilgilendirerek, arkadaşin adına Allah razı olsun bu duyarlılığınıza, ins ihtiyaç olmaz olursa aklımızda olsun bu bilgi❤
Ne kadar faydamız olursa o kadar insanızUmarim birilerinin isine yarar bende sadece o arkadasimdan duydum Kendisi de Avusturalya da yasiyor her ulkede farkli bakis acilari yaklasim sekilleri oluyor. sizde etrafinizdakilerle paylasin belki birinin isine yarar.
Çok erken di mi 8.günde daha, olsada çıkar mı, sanmam?Calisiyorum ben hemde tam zamanli izinsiz falan. 3 embriyo transferi oldu Mayis 27 de ve sabirsizlikla sonucu bekliyorum. bugun idrar testi yaptip negatif cikti erkenmi yaptim anlayamadim moralim cok bozuk. Esimin degerleri de ic acici deil yasla onunda degerlerde dusukluk oldugunu dusunurken ondada prostat kanseri teshisi konuldu. yani bu bebis haberine cok ihtiyacimiz var insallah allah busefer nasip eder hayirlisiyla.
insanlar transferden sonra 6.7. gunlerde ev testinde positive gormusler. ben de bugun de test yapdim ve halen (-) ama belim agriyor ara ara kasiklarim agriyor anlayamadim. Esimin askerleri Tipsiz ve tembel cikti . Cok cok erken bir surecte yakaladik durumu cok sukur.Çok erken di mi 8.günde daha, olsada çıkar mı, sanmam?
Eşinizin değerinde sıkıntı neydi?
Geçmiş olsun inş erkendir şifasını bulur Allah'ın izniyle
Meslek neydi sizin?
Bende ileri yaşım rezerv azlığı var.
Bu gel, kasık ağrısı adetlere sonuçlanıyor hamilelikle de, ayırt etmesi öyle güç ki.insanlar transferden sonra 6.7. gunlerde ev testinde positive gormusler. ben de bugun de test yapdim ve halen (-) ama belim agriyor ara ara kasiklarim agriyor anlayamadim. Esimin askerleri Tipsiz ve tembel cikti . Cok cok erken bir surecte yakaladik durumu cok sukur.
MerhabaMerhaba, ins adet sonrası süreci hayırlı sonlanmasını bekleriz
Hocamız hangi tahlilleri istedi veya suzde var olanlara baktı kan, idrar?
Sadece klomen tedavisi mi uygulayacak, yumurta takibi yani?
Muayenesi kaç Tl?
Sizin değerler neydi amh, fsh?
esimin herseyi bozuk cikti, mortality, mobility, shape ama sonucta gerekli olan 1 sperm okadar da buyuk sorun degil.Bu gel, kasık ağrısı adetlere sonuçlanıyor hamilelikle de, ayırt etmesi öyle güç ki.
Eşinizin değerlerinden hareketliliği mi tembel çıktı? İleri hız sayı vs.
Meslek neydi sizin?
Ne durumdasın nasıl gidiyor glutensiz sporlu bol sulu hayatSpor, uyku, bol su , verdigi ilaçlar hepsi tamamdir
P teside glulutene veda
Canim bi yumurta takibi oldu, o da Dr um "hiç bi şey bekleme bu degerlerle olursa sürpriz olur" dediği için o stres ve moral bozukluğuyla olmadı zaten, sanada demişler beni iyi anlarsın his olarak. Tüp bile zor dedi. Ben uzun ara verdim 16 yıl, okul, is hayatı derken, 1,5 yıldır korunmuyoruz Dr um hep imkansz değil ama zor hamile kalman diyordu o demotive haliyle zaten olacağı varsada olmazdı herhalde.
sonra Dr değiştirdim, bu Dr um amhbye takılama biz elimizden geleni yapacağız mantığında, en azndan ne yapılabilir derdinde, olmaz diyip kestirip atmıyor.
Kan, idrar tahlilkeri yaptrdı eskimede banada, sonuclara göre vitamin takviyeler verdi ikimize de. D vitamini, b 12, selenyum, magnezyum, c vitamini, folat vs.
Takip edecek değerlerimizde değişim oluyor mu diye, işini ince detay ele alan, çok tatlı bi Dr. Her detayı sorduğundan suyu, sporu, uykuyu ne dediyse yapıyorum.
Glutensiz beslenmeyede p tesi başlıycam ins, bir iki gün kahvaltmda 1 dilim eknek yiyim daha yiyemiycem çünkü yedirtmiyor:)
Merhaba Meyra sizi merak ettim. Tekrar test yaptırdınız mı? Benim de yumurtam erken çatlayacağı için doktor siz kendiniz de değerlendirin demişti. Adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu ben de erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ama 3 gün sonra regl oldum.esimin herseyi bozuk cikti, mortality, mobility, shape ama sonucta gerekli olan 1 sperm okadar da buyuk sorun degil.
Aaa ciddenmi kimyasalı oldu acabaMerhaba Meyra sizi merak ettim. Tekrar test yaptırdınız mı? Benim de yumurtam erken çatlayacağı için doktor siz kendiniz de değerlendirin demişti. Adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu ben de erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ama 3 gün sonra regl oldum.
Bilmiyorum ki Maysa nasıl öğrenebilirimAaa ciddenmi kimyasalı oldu acaba
Silik ciktiginda hemen testte gidecektinBilmiyorum ki Maysa nasıl öğrenebilirim
Bugün akşam kaset testlerden yaptım negatiftiSilik ciktiginda hemen testte gidecektin
MErhaba canim. Bugun kanverdim ve aksam sonucu ogrenecegiz lakin benim beklentim zaten (-) eger bklenenin disi bir sonuc cikarsa kesinlikle paylasirim . yoksa simdilik sonuc u (-) diye kabullendim ben.Merhaba Meyra sizi merak ettim. Tekrar test yaptırdınız mı? Benim de yumurtam erken çatlayacağı için doktor siz kendiniz de değerlendirin demişti. Adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu ben de erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ama 3 gün sonra regl oldum.
İnş hayırlı gelişmelerle gelirsinMerhaba
Hormon tahlilleri, kan değerleri vs tahliller istendi.
Sadece klomen mi olacak bende bilmiyorum. Yeni başlayacağız tedaviye.
800 tl ilk muayene ücreti sonrası pakete dahil.
Benim amh 0,686 fsh da 8,9 du.
Kistte de silik çıkabiliyormuşc canım.Silik ciktiginda hemen testte gidecektin
Aa merhaba cancazım:)Ne durumdasın nasıl gidiyor glutensiz sporlu bol sulu hayat
Kistim yoktu canımKistte de silik çıkabiliyormuşc canım.
merhaba kan testimin sonucu bekledigimiz gibi cikti (-). pazartesi transfer sonrasi gorusme yapacagiz doktorumuzla. birde benim rahim disinda buyuyen kistler vardi burda 5 cm olunca ameliyat yapiyorlar ama benimkiler 4.5 cm. biraz idrar torbasina baski yapiyor ve idrar kaciriyorum. doktorum muayene sirasinda hamile kalirsan cok bel agrisi yapabilir bazi durumlarda rahme baski yapip rahmin buyumesini etkiledigi durumlarda soz konusu olabilir dedi. insallah tatil oncesi ameliyat sonrasi yumurta toplatma ve tekrar transfer diye dusunuyoruzMerhaba Meyra sizi merak ettim. Tekrar test yaptırdınız mı? Benim de yumurtam erken çatlayacağı için doktor siz kendiniz de değerlendirin demişti. Adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu ben de erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ama 3 gün sonra regl oldum.