Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Calisiyorum ben hemde tam zamanli izinsiz falan. 3 embriyo transferi oldu Mayis 27 de ve sabirsizlikla sonucu bekliyorum. bugun idrar testi yaptip negatif cikti erkenmi yaptim anlayamadim moralim cok bozuk. Esimin degerleri de ic acici deil yasla onunda degerlerde dusukluk oldugunu dusunurken ondada prostat kanseri teshisi konuldu. yani bu bebis haberine cok ihtiyacimiz var insallah allah busefer nasip eder hayirlisiyla.

Ne büyük iyilik yaptınız bilgilendirerek, arkadaşin adına Allah razı olsun bu duyarlılığınıza, ins ihtiyaç olmaz olursa aklımızda olsun bu bilgi❤
Umarim birilerinin isine yarar bende sadece o arkadasimdan duydum Kendisi de Avusturalya da yasiyor her ulkede farkli bakis acilari yaklasim sekilleri oluyor. sizde etrafinizdakilerle paylasin belki birinin isine yarar.

Umarim birilerinin isine yarar bende sadece o arkadasimdan duydum Kendisi de Avusturalya da yasiyor her ulkede farkli bakis acilari yaklasim sekilleri oluyor. sizde etrafinizdakilerle paylasin belki birinin isine yarar.
Ne kadar faydamız olursa o kadar insanız
Ben Alternatif Tıp ekolünden Dr a gidiyorum o demisti en çok kayıplar 8.haftada olur diye, bebek beslenemez rahimde kanla alakalydı sanırım bi tıkanıklık olur, (pıhtılaşma denen durum muhtemelen) bebeği besleyemez diye.
Buda bi yaklaşım.

Aynen ülke hatta Dr dan Dr a farklı bakış açıları oluyor.

Sizde ismini yazdiyazdığınız (yumurta büyütme sürecindeki) ilaclarda hormon muydu isimden bilmediğim, tanımadığım için sordum.

Çok erken di mi 8.günde daha, olsada çıkar mı, sanmam?

Eşinizin değerinde sıkıntı neydi?
Geçmiş olsun inş erkendir şifasını bulur Allah'ın izniyle

Meslek neydi sizin?

Bende ileri yaşım rezerv azlığı var.

insanlar transferden sonra 6.7. gunlerde ev testinde positive gormusler. ben de bugun de test yapdim ve halen (-) ama belim agriyor ara ara kasiklarim agriyor anlayamadim. Esimin askerleri Tipsiz ve tembel cikti . Cok cok erken bir surecte yakaladik durumu cok sukur.

Bu gel, kasık ağrısı adetlere sonuçlanıyor hamilelikle de, ayırt etmesi öyle güç ki.
Eşinizin değerlerinden hareketliliği mi tembel çıktı? İleri hız sayı vs.

Meslek neydi sizin?

Merhaba
Hormon tahlilleri, kan değerleri vs tahliller istendi.
Sadece klomen mi olacak bende bilmiyorum. Yeni başlayacağız tedaviye.
800 tl ilk muayene ücreti sonrası pakete dahil.
Benim amh 0,686 fsh da 8,9 du.

Bu gel, kasık ağrısı adetlere sonuçlanıyor hamilelikle de, ayırt etmesi öyle güç ki.
Eşinizin değerlerinden hareketliliği mi tembel çıktı? İleri hız sayı vs.

Meslek neydi sizin?
esimin herseyi bozuk cikti, mortality, mobility, shape ama sonucta gerekli olan 1 sperm okadar da buyuk sorun degil.

Ne durumdasın nasıl gidiyor glutensiz sporlu bol sulu hayat

esimin herseyi bozuk cikti, mortality, mobility, shape ama sonucta gerekli olan 1 sperm okadar da buyuk sorun degil.
Merhaba Meyra sizi merak ettim. Tekrar test yaptırdınız mı? Benim de yumurtam erken çatlayacağı için doktor siz kendiniz de değerlendirin demişti. Adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu ben de erken gebelik testi aldım silik çizgi çıktı ama 3 gün sonra regl oldum.

Aaa ciddenmi kimyasalı oldu acaba

MErhaba canim. Bugun kanverdim ve aksam sonucu ogrenecegiz lakin benim beklentim zaten (-) eger bklenenin disi bir sonuc cikarsa kesinlikle paylasirim . yoksa simdilik sonuc u (-) diye kabullendim ben.

Merhaba
Hormon tahlilleri, kan değerleri vs tahliller istendi.
Sadece klomen mi olacak bende bilmiyorum. Yeni başlayacağız tedaviye.
800 tl ilk muayene ücreti sonrası pakete dahil.
Benim amh 0,686 fsh da 8,9 du.
İnş hayırlı gelişmelerle gelirsin
ne zaman başlayacak takip?
Fsh iyiymiş senin, inş olur

Ne durumdasın nasıl gidiyor glutensiz sporlu bol sulu hayat
Aa merhaba cancazım:)

Geberiyorum dilim dışarda nefes nefese kalıyorum hareket yapıcam diye, evde zumba yapıyorum, yürüyüşle kombinleyip, bol su, glutensiz beslenme, uyku. Ok dir:)
En fazla bu saat, şimdi uykuya geçiyorum,normalde sabahlardım:)

merhaba kan testimin sonucu bekledigimiz gibi cikti (-). pazartesi transfer sonrasi gorusme yapacagiz doktorumuzla. birde benim rahim disinda buyuyen kistler vardi burda 5 cm olunca ameliyat yapiyorlar ama benimkiler 4.5 cm. biraz idrar torbasina baski yapiyor ve idrar kaciriyorum. doktorum muayene sirasinda hamile kalirsan cok bel agrisi yapabilir bazi durumlarda rahme baski yapip rahmin buyumesini etkiledigi durumlarda soz konusu olabilir dedi. insallah tatil oncesi ameliyat sonrasi yumurta toplatma ve tekrar transfer diye dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…