- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Kaç aydır böyle besleniyor ve yürüyüş/suya dikkat ediyorsunuz?Dhea, d vit, folbiol verdi bu doktorum ama ben bunların haricinde Omega 3, magnezyum selenyum, çinko, coenzim q10, d vit, a vit kullanıyorum. İncir yiyorum bol su içiyorum spor yapıyorum arı sütü+bal+polen yiyorum ama nafile.
Doktor senin gibi hastada 5 folikül görmemiz çok zor iyi gördüm durumunu dedi sonuç hepsi boş
Fsh; 10.08E2 adetli iken kaç çıkıyor sizin?
Fsh kaçtı?
11 ayı aştı şeker tüketmiyorum. Paket gıda çok az. 4-5 ay İntöleransım olan hiç birşeyi tüketmedim. Yani 1 senedir sağlıklı besleniyorum.Kaç aydır böyle besleniyor ve yürüyüş/suya dikkat ediyorsunuz?
Nörolterapi nasıl bi uygulama?11 ayı aştı şeker tüketmiyorum. Paket gıda çok az. 4-5 ay İntöleransım olan hiç birşeyi tüketmedim. Yani 1 senedir sağlıklı besleniyorum.
Prp yaptırdım Nöralterapi yaptırdım 12 seans vs. daha bir çok şey.
Normal bi kadın yaptıklarımı yapsa doğal yolla ikiz hamile kalırdı
Fsh iyi, amh kaç?Fsh; 10.08
E2; 105
Deha biesteton Ve omega önerdi doktorumOmega3 ü
omepaQ10 kullan onun içinde hem balik yağı hem dha hemde Q10 enzim var
Cok iyimis ins benimde öle gecer almanyadan kalkip gelcem onun icin :)Teşekkür ederim canımkesinlikle orayı
tavsiye ederim. Benden önce bir kadın çektirdi geldi ona da sordum işlem sırasında ağrı acı oluyor mu diye 'içiniz rahat olsun hiç ağrı sızı olmuyor' dedi. Ayrıca hafif kapalı gördükleri tüpleri Selektif Salpingografi yöntemiyle açabiliyorlarmış
Inşallah siz de memnun kalırsınızCok iyimis ins benimde öle gecer almanyadan kalkip gelcem onun icin :)
Tüm emekler umutlar bir anda tükeniyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.. en önemli şey tekrar toparlanın ve sil baştan başlayın.. hu sefer herşey güzel olsun inşallahBenim de ayın 15inde Opu m yapıldı.opu dan önce e2 değerim 3660 lh 3,64tü.doktor herşeyin güzel olduğunu 16 17 folikülden 8 9 tane toplayacağını söylemişti.anesteziden uyandığımda bir tuhaflık olduğunu anladım 1buçuk saat odada bekledim kimse gelmedi.saat 11.30 da doktor geldi bir hışımla “böyle şeyler hep böyle evhamlı hastaların başına gelir “ diyerek.4 yumurta topladık hepsi boştu işlemi durdurup ilaç etkisini göstermemiştir belki diyerek 2 saat sonra tekrar yapmaya karar verdik dedi.hemen aynı gün içindeki 2. Opu ma girdim.ondan da 2 yumurta dolu çıkmış.ertesi gün embriyolog aradı yumurtaların gelişim göstermediğini aynı zamanda morfolojilerinin de bozuk olduğunu söyledi.ancak her ay böyle olacak diye birşey yok dedi.doktorumsa bünyen böyle demekki o yüzden olmamış şimdiye kadar dedi.hala algılayamıyorum o yaşadığım neydi kabus gibi geldi geçti.bundan sonra ne olacak?belirsizlik,benim çocuğum olmayacak mı korkusuinanılmaz yıpratıcı. Allah bu durumu yaşayan herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Çok teşekkür ederim inşallahTüm emekler umutlar bir anda tükeniyor o kadar iyi anlıyorum ki sizi.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.. en önemli şey tekrar toparlanın ve sil baştan başlayın.. hu sefer herşey güzel olsun inşallah
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Bence doktorun da suçu var. Umursamıyorlar. Benim diğer opuda 2 tane yumurtam vardı. Döllenmedi dediler. Daha sonraki tedavimde yüksek doz ilaçları verdiler. Tedavinin 9. Gününde yumurtam hızlı büyüdüğü için erken çatladı. Doktorumu ve hastaneyi değiştiriyorum. Eylülde farklı bir doktorla devam edeceğimBenim de ayın 15inde Opu m yapıldı.opu dan önce e2 değerim 3660 lh 3,64tü.doktor herşeyin güzel olduğunu 16 17 folikülden 8 9 tane toplayacağını söylemişti.anesteziden uyandığımda bir tuhaflık olduğunu anladım 1buçuk saat odada bekledim kimse gelmedi.saat 11.30 da doktor geldi bir hışımla “böyle şeyler hep böyle evhamlı hastaların başına gelir “ diyerek.4 yumurta topladık hepsi boştu işlemi durdurup ilaç etkisini göstermemiştir belki diyerek 2 saat sonra tekrar yapmaya karar verdik dedi.hemen aynı gün içindeki 2. Opu ma girdim.ondan da 2 yumurta dolu çıkmış.ertesi gün embriyolog aradı yumurtaların gelişim göstermediğini aynı zamanda morfolojilerinin de bozuk olduğunu söyledi.ancak her ay böyle olacak diye birşey yok dedi.doktorumsa bünyen böyle demekki o yüzden olmamış şimdiye kadar dedi.hala algılayamıyorum o yaşadığım neydi kabus gibi geldi geçti.bundan sonra ne olacak?belirsizlik,benim çocuğum olmayacak mı korkusuinanılmaz yıpratıcı. Allah bu durumu yaşayan herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bu durumu o kadar iyi snlıyorum ki daha iyi kimse anlayamaz… Malesef teselli edecek hiç birşey yok. Hayatım mahvoldu bu uğurda elde var sıfır…Benim de ayın 15inde Opu m yapıldı.opu dan önce e2 değerim 3660 lh 3,64tü.doktor herşeyin güzel olduğunu 16 17 folikülden 8 9 tane toplayacağını söylemişti.anesteziden uyandığımda bir tuhaflık olduğunu anladım 1buçuk saat odada bekledim kimse gelmedi.saat 11.30 da doktor geldi bir hışımla “böyle şeyler hep böyle evhamlı hastaların başına gelir “ diyerek.4 yumurta topladık hepsi boştu işlemi durdurup ilaç etkisini göstermemiştir belki diyerek 2 saat sonra tekrar yapmaya karar verdik dedi.hemen aynı gün içindeki 2. Opu ma girdim.ondan da 2 yumurta dolu çıkmış.ertesi gün embriyolog aradı yumurtaların gelişim göstermediğini aynı zamanda morfolojilerinin de bozuk olduğunu söyledi.ancak her ay böyle olacak diye birşey yok dedi.doktorumsa bünyen böyle demekki o yüzden olmamış şimdiye kadar dedi.hala algılayamıyorum o yaşadığım neydi kabus gibi geldi geçti.bundan sonra ne olacak?belirsizlik,benim çocuğum olmayacak mı korkusuinanılmaz yıpratıcı. Allah bu durumu yaşayan herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Teşekkür ederim. Kafamı kurcalayan çok şey var.mesela benim döngüm kısadır 9.gün yumurtam çatlar ama opu 13. Gün yapıldı.bir yerde okudum erken yumurtlayanlarda opu geç yapıldığı zaman olgunlaşan yumurtaların içi boşalabiliyormuş. Ben yumurtlamam erken oluyor dediğimde doktor normal menopoza yaklaştıkça döngü kısalır dedi.önemsemedi durumu. Ben de değiştirip Hulusi hocaya başlıcam Eylül’de.İnşallah bu sefer yüzümüz gülerGeçmiş olsun çok üzüldüm. Bence doktorun da suçu var. Umursamıyorlar. Benim diğer opuda 2 tane yumurtam vardı. Döllenmedi dediler. Daha sonraki tedavimde yüksek doz ilaçları verdiler. Tedavinin 9. Gününde yumurtam hızlı büyüdüğü için erken çatladı. Doktorumu ve hastaneyi değiştiriyorum. Eylülde farklı bir doktorla devam edeceğim
Üzülmeyin ümidinizi kaybetmeyin lütfenBu durumu o kadar iyi snlıyorum ki daha iyi kimse anlayamaz… Malesef teselli edecek hiç birşey yok. Hayatım mahvoldu bu uğurda elde var sıfır…
Doğrudur nasipte olunca imkansız diye birşey yok. Nasibimiz yok demek kiÜzülmeyin ümidinizi kaybetmeyin lütfenbu süreçte en iyi öğrendiğim şey olmaz diye bişey yokmuş.ne imkansızlıklar içinde bir anda geliveriyor mucize.
merhabalar. tedaviniz nasıl gidiyor. benimde yumurtalarım boş çıktı.28 sayfayı tek tek okudum. sıkıntılar aynı. yaşım 42Hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin benim de ilk yumurta toplama işleminde 2 yumurtam vardı ikisi de boş çıktı. Sonraki denemem de yine 2 yumurtam vardı bu sefer ikisi de dolu çıktı. Hep böyle gidecek diye sakin umutsuzluğa kapılmayın.
Merhaba ben şimdi Aret Kamara gideceğim. Adet olmayı bekliyorum. O bizim gibi hastalarına tüp bebek iğneleri yerine klomen veriyor. Bu yumurtaların biraz daha kaliteli olmasını sağlıyormuş.merhabalar. tedaviniz nasıl gidiyor. benimde yumurtalarım boş çıktı.28 sayfayı tek tek okudum. sıkıntılar aynı. yaşım 42
amh :0.01 3 kere tüp bebek denedim. ilk de yuksek doz ilaç denedi 11 cm de opu oldum . boş dedi. sonra ilacı azalttı tek yumurta 17 cm dedi içi boş dedi. doktor değiştirdim. o sadece gonol f 175 lik 5 gün kullandım 4 yumurtadan 2 adet gelişti 17 cm. 1 adet boş 1 adet dolu cıktı. çıkan 6 günde 4 hücreli embiryo oldu. sonuç olumsuz yani. İlaçlar bizim gibi hastalarda işe yaramıyor benim anladığım kadarıyla. doğal siklusa hangi doktora gittiniz