- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
çok güzel canım afiyet olsunBugün yediklerim çoktu sayılcak cinsten değildiYarından itirbaren yazacağım.Bendeki sorun diyetisyene gidiyorum liste yapıo.Saatlerıne ara öğünlere uyanıyorum kızlar.Ve her diyetisyen sonrası çıkışta kendımi pidecide buluom
Benimde ögle görünüyor bu gidişle canım .Benden beklediği ayda en az 2 kilo vermem.Benim verdiğim 200gramçok güzel canım afiyet olsunayy ben diyetisyene gitmeden de çok yerdim ama ilk görüşme öncesi ayy bayağı azarlaıtı beni nasıl çiko süt içersin nasıl beyaz ekmek yersin sonra da daha diyetisyene gitmedim
cnm başlarda daha çok yemek faydalıymış aslında yeni anlıyorum hissediyorum ben de, ilk başta kilo alma korkumu yenmeme çok az kaldı, bayağı rahatladımBenimde ögle görünüyor bu gidişle canım .Benden beklediği ayda en az 2 kilo vermem.Benim verdiğim 200grambide ben öyle çok öğün beslenmeye alıskım değilim ki ara öğünler falan.Ama düzene oturtcam inş
İnş zaten vermem gereken 5 kiloymus toplamda ama o da zorluo benicnm başlarda daha çok yemek faydalıymış aslında yeni anlıyorum hissediyorum ben de, ilk başta kilo alma korkumu yenmeme çok az kaldı, bayağı rahatladım
sen de uy cnm ilk başta kilon artabilir ama korkma, kasın artacak büyük ihtimalle ,sonra kaloriyi azaltınca daha rahat veriyorsunseni strese sokması iyi birşey değil tabi çünkü başta alabilirsin ama korkunu yenene kadar devam etmeni öneririm cnm o kaloride
inşallah cnmİnş zaten vermem gereken 5 kiloymus toplamda ama o da zorluo beniben hızlı kilo alan veren biri değilim.İnş hepimiz fit oluruz sağlıkla
Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği ,bıraz portakal ,tereyağlı yumurta,domates.öğlen ıhlamur çayı,karışık kuruyemiş,çikolata,lokuminşallah cnm
yaz kıız neler yedinbak benim menüler de kabarık
Harika canım afiyet olsunSabah 3 dilim tam buğday ekmeği ,bıraz portakal ,tereyağlı yumurta,domates.öğlen ıhlamur çayı,karışık kuruyemiş,çikolata,lokumaksam parlıcan yemeği,1 dilm ekmek,yoğurt ve gece en sıkıntılı menüm nutellalı meyveli pankekler çay
Tatlı cok severım waffle deHarika canım afiyet olsunben de dün waffle yemiştim
teşekkürler canımTatlı cok severım waffle desanada afiyet olsun cnm
Vermedi cnm .teşekkürler canım
diyetisyenin ödül öğün verdi mi
Aynencnm bari selam ver de yanlış anlamasın insanlar neden şaşırıyor diye
HadiVermedi cnm .
GünaydııınnnnGunaydin
Hadiama liste çok sıkıysa bir gün vereydi iyi olurdu cnm
Kaç kalorilik liste ne kadar ekmek meyve varonlarla tatlı isteğin olmaz diye mi düşündü
Hımm tamam cnm toplam 8 dilim ekmek grubu hakkın varmışCanım listem bu ama sanırım uygulayamıycam çünkü işe başlıcam .uyanma saatim vs değişcek.Bende diyorum işe giderken tahıllı ekmege sandviç yapsam.öğle yemeginde yumurtam ve kalan 1 -2 dilim ekmek yesem.Ara öğünümde işte ayran vs içsem.aksamda normal devam etsem olurmukı
merhabalar bugün başlayabildim tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?